Page 19 of 102 FirstFirst ... 917181920212969 ... LastLast
Results 271 to 285 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Κι εσύ μου λες ένα σουτ που ποτέ δεν έγινε.

Όπως και να 'χει λίγα πράγματα έκαναν μέχρι να ανοίξει το παιχνίδι και μετά κάναμε κι εμείς αρκετά. Δεν μπορώ να κρίνω ποιο έπρεπε να είναι το σκορ, δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτά, αλλά αν είχε μπει του Καραγκούνη δε θα μιλούσαμε για άδικο σκορ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Κι εγώ πιστεύω οτι το Χ θα μπορούσε να έχει έρθει, και να είναι και δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δείχνουν άλλη μια φορά το προφανές: οτι η άμυνα της ομάδας είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις κάτω απο τις υπόλοιπες γραμμές, και δεν μπορεις να στηριχτείς πάνω σε περιστασιακά πειράματα (αν και σήμερα σε γενικές γραμμές βγήκαν) για να αντιμετωπίσεις πρωτοκλασάτες αντίπαλες επιθέσεις. Επίσης μετά το σημερινό ξεβράκωμα του Moon ελπίζω να υπάρξει πάλι καμια σκέψη τουλάχιστον για Σειταρίδη, γιατι με τον αφρικανό δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Σχετικά με πιθανότητες πρόκρισης, δυστυχώς δεν δίνω πάνω απο 40%. Ωστόσο, απο τη στιγμή που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ καταφέρνει 2-0 μέσα στους τυροσερίφηδες, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς ένα 2-0 εκει μέσα (λέμε τώρα) ;
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member freak brother's Avatar

αμα ο λετος βρει προπονητη να τον κανει ποδοσφαιριστη και οχι τσιρκο.. φευγει κατευθειαν για ρεαλ μπαρτσα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Κι εγώ θέλω ένα δεξί μπακ, αλλά όχι τον σειταριδη.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Κι εγώ πιστεύω οτι το Χ θα μπορούσε να έχει έρθει, και να είναι και δίκαιο αποτέλεσμα. Τα γκολ που δεχτήκαμε δείχνουν άλλη μια φορά το προφανές: οτι η άμυνα της ομάδας είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις κάτω απο τις υπόλοιπες γραμμές, και δεν μπορεις να στηριχτείς πάνω σε περιστασιακά πειράματα (αν και σήμερα σε γενικές γραμμές βγήκαν) για να αντιμετωπίσεις πρωτοκλασάτες αντίπαλες επιθέσεις. Επίσης μετά το σημερινό ξεβράκωμα του Moon ελπίζω να υπάρξει πάλι καμια σκέψη τουλάχιστον για Σειταρίδη, γιατι με τον αφρικανό δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Σχετικά με πιθανότητες πρόκρισης, δυστυχώς δεν δίνω πάνω απο 40%. Ωστόσο, απο τη στιγμή που η ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ καταφέρνει 2-0 μέσα στους τυροσερίφηδες, γιατί να μην κάνουμε κι εμείς ένα 2-0 εκει μέσα (λέμε τώρα) ;
    το να περασουμε ειναι λιγοτερο απο 10% το οτι παιζαμε χωρις δεξι μπακ και με μισο τερμα.... καλο το αποτελεσμα , με σωστες προσθηκες πισω θα ηταν αλλιως τα πραγματα... ακομα περιμενω να ξυπνησει ο σισσε.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Eγώ το μόνο που έχω να πω και επαναλαμβάνομαι δυστυχώς είναι ότι το πρόβλημα στα δεξιά είναι τιτανομεγιστοτεράστιο μπροστά στο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας! Ξεκινάμε με μείον ένα παίχτη γιατι ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ είναι όσο πρώην ποδοσφαιριστής είναι και Η Γιούρκας που έχει να παίξει μπάλα από το Euro_2004_σήκωσέ_τo_τo_τιμημένο! Το παιδί δεν κάνει πραγματικά, τον τσάκωσα σε φάση να πάει να κάνει κοντρόλ από γιόμα και άνετος του φεύγει το κοντρόλ λες και είναι ερασιτέχνης.. Καλά αμυντικά είναι clown το παληκάρι, περισσότερο και από το μεταλά Βάσκο..
    Ααααα και είμαι ενάντια στο Γιούρκας έτσι; Κουτσοί στραβοί στον άγιο Παντελεήμονα.. Αφού δε γουστάρει να παίξει μπαλίτσα ο Γιούρκας για ποιό γαμήδι λόγο να υπογράψει;
    Κατά τ' άλλα ο Δομάζος γραφικός, θυμίζει κάτι από τη γραφικότητα του Ασλάνίδη για τους Μπάοκζ..
    Εuropa League λοιπόν!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

πριν λιγο γυρισα απο ΟΑΚΑ
    νταξ ωραιο ματς..δεν εχω παραπονο γενικα απο την ομαδα..τα δωσανε ολα...πιεσανε προσπαθησανε αλλα δεν...ατομικα λαθη ορισμενων παικτων εδωσαν τα γκολ στην ατλετικο...η πλακα ειναι οτι σημερα το κεντρο της αμυνας ηταν καλο(πολυ καλος ο ζιλμπερτος) αλλα ηταν πραγματικα τραγικα τα ακρα με πρωτο και χειροτερο τον μουν(αυτον που ειχα πει οτι ετρωγε τις πιτσες το σαββατο ) ....
    σιμαο επισης κακος....
    λετο ωραιος.....
    πιθανοτητες δεν εχουμε πανω απο 10% οπως ειπε και ο φρικ...ελπιζω σε μια μεταγραφη τουλαχιστον για την αμυνα....ειτε στο κεντρο ειτε στα δεξια(ή τουλαχιστον στα δεξια ας δωσει ευκαιριες στο μικρο τον μαχλελη στο πρωταθλημα)...
    α και ελπιζω να μη σνομπαρουμε το γιουροπα λιγκ...με σοβαροτητα μπορουμε να παμε μακρια

raz smash Abruzzi's Avatar

ο λέτο εξελίσσεται απροσδόκητα στην καλύτερη μεταγραφή μας φέτος

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

ιντιντ..με το που μπαινει παιζουμε πιο ορθολογικα γενικα...σταματανε οι ΑΠΕΙΡΕΣ γιομες για τον Σισε ως ενα βαθμο και παιζουμε πιο στρωτα...νταξ ορισμενες φορες την ταλαιπωρει αλλα ακομα δεν εχω φτασει στο σημειο να λεω αντε με το μαλακα με τις σβουρες βγαλτον εξω...να δουμε πως θα συνεχισει

επισης καλο θα ηταν κατι να γινει με τη θεση του τερματοφυλακα ειτε εκ των εσω ειτε το γεναρη...δλδ ο γκαλινοβιτς το μονο που κανει ειναι να πιανει τα φυσιολογικα οπως ενας συνηθισμενος νορμαλ γκολκιπερ..ΕΝΑ να σωσει και να λες: Πω τι επιασε ο θεος γαμησε κλπ κλπ δε εχει γινει

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

χαχαχαχαχ εχω κλασει στα γελια

sold out λεει στο οακα και μεσα 55000 κοσμο...μαζικη παλι η προσελευσητου λαου της ευρωπαναθας

οι γυροβολιες του ταβερνιαρη που χαιρεταγε παιδακια-πατσολες και λοιπους εμετους ολα τα λεφτα
    σαν τσατσα που κανει δημοσιες σχεσεις ηταν-το σαν ειναι πλεονασμος

οι αιμοβοροι χουλιγκανς της αλογοτροφης την επεσαν και σε δεκα φουκαραδες ισπανους στο μοναστηρακι μπας και αποδειξουν οτι δεν ειναι πουστηδες αλλα ματαια

οι πεντακοσοι τσαμπατζηδες που θα πανε ισπανια για τη ρεβανς βλεπω να κρυβονται σε πορτ μπαγκαζ αλλα ενταξει,πρωτη φορα ειναι?θυμαστε ετσι?

ο αλλος λεει δικαιουμαστε το χ-αλλο ματς εβλεπε

ο τζιμπριλ μεγαλη εμφανιση παλι-μαλακες τους πιασατε τους μασσαλους χαχαχαχα

και σκαει και ο τυροκροκετιους τζανετακιους να πει για ευρωπουτανες την ωρα που τον ξεβρακωσανε στο σπιτι του...αν ηθελες σεριφ και εσυ να επαιρνες την κουπα ρε γιδι(αν θυμασαι πως ειναι γιατι πανε και καποια χρονια)
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Αντε να πανηγυρίσεις μωρη λουλού το συλλεκτικό διπλό σου με τους τυρέηντζερς της μολδαβίας, κι άσε μας εμας, γιατι απο Σεπτέμβρη στους ομίλους, αυτά κομμένα. Σου 'ρχονται οι γνωστές σου πούτσες και οι τεσσαροπεντάρες.Θα μιλήσει για καναπέδες και ευρώπη ο κλόουν με τις 7αρες και τους αποκλεισμούς απο κύπριους απο τον αυγουστο.... Αι στα τσακίδια
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

στο καναπεδακι σου γρηγορα που μου ηθελες και ομιλους....και μην βγαζεις γλωσιτσα γιατι ο τεν κατε και οι υπολοιποι αντρακλες της παιανιας μπορει να παρεξηγησουν....
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

ρεεεεεεε παρε τον γαμια σου τον κετσπαγια προπονητη και πηγαινε τσ λ με την παικτουρα τον Ντιογκο των 10 μ και μην ασχολεισαι με μας. ευκαιρια τωρα που θα περασετε για νεες εποποιιες ...

δεν ηταν ο φιλιπο ινζαγκι... δεν ηταν ο ζινεντιν ζινταν... ξερεις εσυ...

εσενα σε παραδεχομαι,εισαι θαυμα της φυσης

με την ψωλη του αγκουερο στο στομα και καταφερνεις να μιλας

πηγες γηπεδο ή δεν βρηκες εισητηριο λογω sold out?

μαζεψε τα φλοκια απο τη μουτσουνα σου και στο καναπε σου και εσυ γρηγορα
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

Senior Member warlord mkII's Avatar

Πέρασα πάρα πολύ ωραία, είδα ωραία μπάλα. Χάσαμε και αυτό το περιμέναμε έτσι κι αλλιώς. Ο Τεν Κάτε χτες νομίζω ότι τα πήγε πολύ καλά. Από κει και πέρα: Όχι άλλο Γκουφίνοβιτς και Μουν (και Βύντρα αλλά όχι για χθες). Αυτά και είμαστε σούπερ, τώρα είμαστε ξεβράκωτοι.

Κατσουράνης υπερπαίχτης. Ρε θα συμπαθίσω τον Λέτο...