Page 32 of 67 FirstFirst ... 22303132333442 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1005

Thread: Smoking ban update

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlol View Post
    Να ρε, υπάρχουν ακόμα νέα πράματα στο τραπέζι, δε χρειάζεται να κάνουμε μόνο κύκλους. Λοιπόν, διαφωνώ εντελώς μ'αυτή τη λογική, το "όλοι αλληλέγγυοι να κρυβόμαστε από το κράτος λολ". Το κράτος ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπούλας, το κράτος θα έπρεπε να είμαστε εμείς. Δεν είναι στρατός κατοχής κι αντίπαλος, κι αν λειτουργεί συχνά έτσι δεν πρέπει εμείς να το νομιμοποιούμε αντιμετωπίζοντάς το έτσι, πρέπει να το οικειοποιηθούμε ξανά. Υποθέτω δηλαδή ότι αν σου ανοίξουν το σπίτι και τα πάρουν όλα δε θα ρουφιανέψεις τους συμπολίτες σου - ακόμα κι αν θεωρείς ολόσωστο το νόμο που λέει ότι αυτό απαγορεύεται, όπως λες - γιατί ε και η κυβέρνηση μας κλέβει. Αν σου ανοίξουν το σπίτι και το κεφάλι επίσης θα σταθείς αλληλέγγυος στους συμπολίτες σου απέναντι στον κοινό εχθρό, το κράτος και την αστυνομία. Επίσης να παρατήσεις το πανεπιστήμιο του κράτους, πλακάκια θα τα κάνουμε τώρα, να νομιμοποιούμε τους θεσμούς του κράτους που μας κοροϊδεύει χρησιμοποιώντας τους; Ε όχι. Θα μου πεις άλλο το ένα και άλλο το άλλο, αλλά αν όντως πιστεύεις αυτά που γράφεις τότε ή τα εφαρμόζεις παντού ή πουθενά. Το να επικαλείσαι αλληλεγγύη ενάντια στο κράτος μόνο όπου είναι εύκολο είναι, well, εύκολο. Αν κάποιος με κλέψει, θα τον καταγγείλω. Αν κάποιος καταπατά το δικαίωμά μου να αναπνέω καθαρό αέρα για να βγάλει παραπάνω φράγκα, θα τον καταγγείλω. Κι αυτό γιατί δεν είμαι ο midnight να πάρω την παρέα μου και να βρούμε το δίκιο μας με το αίμα του μαγαζάτορα. Στην πρώτη καταγγελία άλλωστε γίνεται απλώς σύσταση. Ε, αν συνεχίσει να μαλακίζεται ας πληρώσει πρόστιμο. Δε θα κάτσω να ρουφάω καπνό ως κίνηση αλληλεγγύης σε κανέναν αρχίδα άπληστο μαγαζάτορα. Αν ήξερα έναν τετραψήφιο και για τις μπόμπες, θα είχα πάρει πάμπολλες φορές - αν και δεν είναι τόσο εύκολο να το αποδείξεις όσο ο καπνός. Το ότι για σένα δεν είναι αρκετά σημαντικό το θέμα για να ασχοληθείς με καταγγελίες κλπ το καταλαβαίνω, να το κατακρίνεις γενικότερα δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας έχει τις προτεραιότητές του και, στην τελική, έναν τετραψήφιο παίρνεις, δεν ανεβαίνεις με τα πόδια στο όρος Σινά για να ζητήσεις τη Θεία Οργή.
    Άσχετα με το θέμα μας

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

τι τελος ?
    μη γαμιεστε
    man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

Senior Member Mostos's Avatar

αυτός είναι ο φίλιπ μάρλοου;

ρινς antimusic's Avatar

ναι.

edit α το λέει και στα comments http://www.imdb.com/title/tt0072973/
    Last edited by antimusic; 09-07-2009 at 15:29.
    Talking monkey, yeah, yeah. Came here from the future. Ugly sucker, only says "ficus".

τωρα τωρα περίμενε να πάρω ενα τηλεφωνάκι.....

χαχ τον ειχα ακριβώς έτσι στο μυαλό μου οταν διάβαζα το long goodbye. ποιά ταινία είναι τούτη;

Είπε ο ρινς. Farewell, My Lovely, Robert Breakcore Mitchum.

ο ορισμός του noir

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    λοιπόν, για να γίνω και πιο αναλυτικός:
    απο Γερμανούς άκουσα: "ε, ο κόσμος δεν βγαίνει πια γιατί αν του απαγορεύουν να κάνει ένα τσιγάρο με την μπύρα του προτιμάει να κάθεται σπίτι του που έχει μια άλφα άνεση. όλοι καπνίζουν το ίδιο απλά δεν βγαίνουν και πολλά μικρά μαγαζιά έχουν κλείσει."

Στο Παρίσι, μια απ'τα ίδια μόνο που πηγαίνοντας στο αντίστοιχο decadance η κατάσταση ήταν 10-15 άτομα μέσα διασκορπισμένα στον χώρο και έξω απ'το μαγαζί καμια 25ρια με κατεβασμένα τα κεφάλια στο ψωλόκρυο να καπνίζουν.

Απο Άγγλους άκουσα ότι απλά ο κόσμος πληρώνει περισσότερα γιατί κυκλοφορεί καλάθι απ'τον μαγαζάτορα όπου μαζεύει απ'τους πελάτες τα λεφτά για το πρόστιμο.

Αυτά θέλετε μαλάκες μου;
    Όχι μαλάκα μου.
    Απλά θέλω να πηγαίνω στη δουλειά και να μην τρώω στη μάπα το βρωμοκαπνό κάποιου άλλου μαλάκα.
    Κατανοητόν?

Γιατί εδώ και χρόνια έχω φάει στη μάπα τον καπνό από πολλούς μαλάκες-γαϊδούρια, που στ'αρχίδια τους αν με ενοχλεί ή όχι.

Αφού θέλετε βούρδουλα/προστιμάκια, ας προσέχατε. Αν σεβόσασταν εξαρχής δε θα χε γίνει.

Τώρα έχω σημειωμένο το 1142 και περιμένω τον πρώτο μαλάκα που θα ανάψει μπροστά μου.
    //\oo/\\

..προφανώς για να μην ξεχάσεις τον τετραψήφιο αριθμό.

Quote Originally Posted by araXne View Post
    Τώρα έχω σημειωμένο το 1142 και περιμένω τον πρώτο
    μαλάκα που θα ανάψει μπροστά μου.
    Και τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα συμβεί; Κάνε μου μια περιγραφή, αν θέλεις.

θα συμβεί ΕΚΔΙΚΗΣΗ.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Quote Originally Posted by araXne View Post
    Τώρα έχω σημειωμένο το 1142 και περιμένω τον πρώτο
    μαλάκα που θα ανάψει μπροστά μου.
    Και τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα συμβεί; Κάνε μου μια περιγραφή, αν θέλεις.
    Τι θα συμβεί?
    Καταρχήν ήδη στο γραφείο δεν καπνίζει ΚΑΝΕΝΑΣ, επιτέλους, διότι έχει τρομάξει ο εργοδότης για τα ενδεχόμενα πρόστιμα.

Έτσι και τύχει και καπνίσει κανείς, θα ενημερώσω καταρχήν τη διοίκηση (διότι, ΝΑΙ, ομολογώ ότι με ενοχλεί το γαμημένο τσιγάρο, σε χώρο όπου είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να βρίσκομαι για να εργαστώ, όχι σε χώρους διασκέδασης που λέτε σε τόοοοοσες σελίδες, όπου στα @@ μου αν καπνίζεις ή όχι, απλά δε θα πατήσω), και αν δεν κάνει κάτι, θα κάνω καταγγελία.

Αν δεν υπάρχει στοιχειώδης ευγένεια-σεβασμός, υπάρχει προστιμάκι τόσο για αυτόν που κάνει τσιγάρο, όσο και για τον ιδιοκτήτη του χώρου που ανέχεται την κατάσταση αυτή.
    Απλούστατον.
    //\oo/\\

Quote Originally Posted by carheart View Post
    θα συμβεί ΕΚΔΙΚΗΣΗ.
    Θα συμβεί ότι τόσα χρόνια σε δουλειές έτρωγα την τσιγαρίλα του κάθε παπαρίδη που ασκούσε το 'δικαίωμα του να βλάπτει τον εαυτούλη του τον άχρηστο', εις βάρος της υγείας μου και προφανώς έχω πολύ μένος ενάντια στον κάθε παπάρα που με ενοχλεί, με βρωμίζει και με τσιγαρίζει.

Άρα ναι, εκδίκηση.
    Αν και αντί για πρόστιμο μόνο, θα προτιμούσα να του σβήσω το τσιγάρο μέσα στο μάτι.
    //\oo/\\

Αν κάνεις ποτέ σου σεξ, δοκίμασε να καπνίσεις μετά, είναι ωραίο.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αν κάνεις ποτέ σου σεξ, δοκίμασε να καπνίσεις μετά, είναι ωραίο.
    το τσιγάρο μειώνει την όρεξη για σεξ
    έλα μίλα μου σε 5-10 χρόνια που δε θα σου σηκώνεται φουκαριάρη.
    //\oo/\\