Page 23 of 67 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 1005

Thread: Smoking ban update

Quote Originally Posted by animae View Post
    Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    α) καποιος που εχει ζησει οσο το δυνατον πιο κοντα στις επιθυμιες του και πεθαινει απο καρκινο των πνευμονων στα 50 του, ναι, ειναι υγιεστατος για μενα. καποιον που υποβάθμισε τις ευχαριστήσεις του χάριν της σωματικής του υγείας τον βρίσκω ναρκισσιστη και βαριά άρρωστο.
    Tι υγιέστατος και παπαριές λες τώρα? Πάμε στο άλλο άκρο έτσι μπας και στην μέση έχουμε δίκιο. Ρώτα ρε τον καρκινοπαθή, στην διάρκεια που υποφέρει αν αισθάνεται υγιέστατος, επειδή τα προηγούμενα 30 χρόνια κάπνιζε και δεν περιοριζόταν. Πες μας και για μεταθανάτιες εμπειρίες μιας και φαίνεται να ξέρεις και αυτό.
    Πάντως παιδιά επειδή μάλλον δε λέει να το καταλάβει κανείς, εμένα δε με ενοχλεί αν κάποιος επιλέξει να ζήσει ευτυχισμένος με τρία πακέτα τη μέρα και να πεθάνει με φριχτούς πόνους στα 50 ε! Με νοιάζει να μην πεθάνω εγώ με φριχτούς πόνους στα 50 επειδή ο άλλος ήθελε να είναι ευτυχισμένος με τρία πακέτα τη μέρα στον ίδιο χώρο με μένα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ναι, θα σου πει να πας σε άλλο μαγαζί όμως και θα αρχίσει η ίδια κουβέντα.

Ναι γενικότερα δεν έχει κάποια λογική η συζήτηση αφού μιλάω με 2-3 κλώνους του marlboro man, απλά από ένα σημείο και πέρα είχα αϋπνίες. Πάω να κοιμηθώ τώρα, γεια σας.

Senior Member rage for order's Avatar

πάντως οι μη καπνιστές μια χαρά θα πηγαίνουν και θα γεμίζουν την πλευρά των καπνιστών. στο τέλος αυτοί οι ίδιοι θα τον καταργήσουν τον νόμο.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

μαγκες, για πολυ λιγο θα βγω απο το στυλακι του μπερνι που εχετε συνηθισει και θα μιλησω σοβαρα
    καντε το και εσεις ομως αν θετε, μη σας παρει ο διαλος.

λοιπον
    θα κανω μια μικρη εισαγωγουλα

γουσταρω που ζω στην ελλαδα
    γουσταρω και εξαρχεια πιο πολυ απολες τισ περιοχες

που οφειλεται αυτο? θα μπορουσα να κανω μια εκθεση 1500 λεξεων ,αλλα σε 2 γραμμες, γουσταρω, γιατι μπορουμε να στρεβλωνουμε τους νομους, εστω λιγουλακι ρ εαδερφε (ασχετα αν ειναι καλο ή κακο δεν το εξεταζω εδω αυτο), ετσι ωστε να περναμε τη ζωουλα μας λιγο πιο ανεμελα και αναλαφρα

δεν ειναι μονο το τσιγαρο

παρασπονδιες κανουμε ολοι γενικοτερα
    απο το βαθυ πορτοκαλι που μπορει να περασεις, απο την πορτα στην κλαθμωνος που θα κατουρησεις, απο τα αντεφραμενα που ισως οακαιοτερα να πουλαγες κτλ κτλ (ισως να μην εδωσα καλα παραδειγματα αλλα ειναι περασμενη η ωρα οποτε σχωρνατε με ρε)
    ειναι ομως δεδομενο οτι εγω δε θα μπορουσα να ζησω σε μια χωραστυλ αγγλιας με τοση αστυνομευση
    με κλωνιζει ψυχολογικλα ρε
    με πιεζει

την ελευθερια που νιωθω στα εξαρχεια ειλικρινα κανενα μερος δε μου τη δινει.παω εκει και νιωθω ελευθερος

οποιος καταλαβε καταλαβε

στο θεμα μας

το τσιγαρο σαν τσιγαρο σιγουρα δε πιστευω οτι ειναι το μεγαλυτερο θεμα που θα επρεπε να μας απασχολει.ή καλυτερα υαρχουν εξισου σημαντικα θεματα

δευτερον θελω να σταθω στο κολλημα μερικων στις αλλαγες

ενταξει ολα εξελισονται. ας ξεχασουμε λιγο την βολεψη μας και ας ξεκολησουμε λιγο το κεφαλακι μας.κριτικη σκεψη νομιζω εχουν ολοι λιγο πολυ

ας παω τωρα στο θεμα μας

εγω τον τελευταιο καιρο εχω αλλο θεμα στα μπαρακια που με απασχολει πιο πολυ.ειλικρινα
    πιο ειναι αυτο?
    εχω την εντυπωση οτι ειδικα τον τελευταιο καιρο το κακο με τις μπομπες εχει παραγινει

πινω πολυ εδω και πολλα χρονια
    απειρα χανγκοβερ απειρα ξερατα κτλ. νιωθω οτι πλεον μια στις εκατο φορες να πιω νορμαλ πραμα αμαγκες

ποτε ηταν η τελευταια φορα που ηπιατε και την αλλη μερα δεν ειχατε πονοκεφαλο τραγικα μεγαλυτερο σε αναλογια απο αυτο που ηπιατε?
    τον τελευταιο χρονο θυμαμαι μονο ενα μαγαζι που ηπια μια μπουκαλα και την αλλη μερα το κεφαλι μου δεν ποναγε σαν καμπανα
    εχω φιλους σε μαγαζια που οι ιδιοι ρε παιδι μουθ λενε αστο το ποτο μπυριτσα αν αγαπας τον εαυτο σου κιετς. ολοι τα εχουμε ζησει αλλα πλεον εχει γαμηθει ο διας

και η πολιτεια κανει καναν ελεγχο? πουτσες. εμενα αυτο με ενοχλει πολυ
    παρα πολυ
    πιο πολυ απο το τσιγαρο

οσον αφορα τις καταγγελειες για τσιγαρα
    ανεφερα πριν ποσο γοπυσταρω αλλαδα που οι νομοι εχουν μια ελαστικοτητα (που πολες φορες την φτιαχνουμε εμεις οι ιδιοι). εφοσον λοιπον υποστηριζω αυτο πολλα χρονια τωρα, δε μου παει σαν σταση ζωης αν θελετε να παρω να καταγγειλω. ασχετα αν καποιοι με κανουν να θελω. ειναι αυτοι που ειναι στα αρχιδια τους
    εχω μαλωσει μαγκες φορες (οχι πολλες αλλα το εχω κανει), με ζωα που σε κλειστο χωρο αναβουν πουρο. ευγενικα παντα αλλα παντα απαντουσαν με ειρωνεια και κρανιωνομουνα

ειμαι μη καπνιστης

δεν ειμαι φασιστας

δε μπορω να σας απαγορευσω να καπνιζετε στα μαγαζια. ομως αν η πολιτεια μας αγαπαει ας αρχιζει να μοιραζει πουτσες ρε στους μαγαζατοες με τους εξαερισμους ποδηλατου ρε που κανουν τα μαγαζια τεκεδες

ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι σοβαροι ανθρωποι δε γουσταρετε ρε να πατε με την παρεα να πιειτε τα ποτα σε ενα μαγαζι που η ατμοσφαιρα ειναι μαυρο συννεφο μεσα. δε γουσταρετε τα ρουχα σας να τα βαζετε μια φορα και μετα να θενε πλυσιμο απο τη τσιγαροοβρωμα

εκτος και αν ειστε σαν ενα κολλητο μου που τον φιλοξενησαοταν ανεβηκε απο πατρα και ρε σηκωνοταν στον υπνο αναβε τσιγαρο στο δωματιο,(δεν καταλαβαινε τη διαφορα ενω εμενα πχ με επνιγε) και βρωμαγε μονιμως τσιγαριλα. ε του την ειπα βεβαια ηρεμα λιγακι αλλα ειναι φιλος και καταλαβαινω την εξαρτηση
    αλλα αν δεν ηταν ε θα ειχε φυγει απο παραθυρο. με ενοχλουσε ρε

ειναι πολυ εγωιστικο να λεω ναγινει ο νομος συμφωνα με τα δικα μου θελω ε. ομως ρε με το δικο μου μυαλο θα επρεπ να μπορουμε να παμε σε ενα μαγαζι και να μην ειναι σαν να αναπνεουμε χημικα ρε

δηλαδη ρε σεις στο αν αν απαγορευθει , σοβαρα ποσο θα αυτοκτονησετε? πολυ? 2 ωρες χωρις τσιγαρο αντεχετε ή οχι? αν οχι το προβλημα ειναι αλλου ε. σοβαρα

αν ναι, ρε παιδια εκει ειναι ενοχλητικο οταν ειναι τιγκα και καπνιζει το μισο μαγαζι ρε

κανω λαθος?
    ασ εχει το μαγαζι που πατε αξιοπ[ρπεη εξαερισμο να μας επιτρεπει να ειμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ πανω απολα και να καπνιζετε
    οχι ρε ειδικους χωρους. τι ειναι στρατοπεδα συγκεντρωσεις? προς θεου ε

η αληθειαειναι οτι αν δω το μουνι διπλα που με καρφωνει, και παω και χωθω και με παιρνει, ξεχναω και καπνους και μαλακιες και ολα.

η καυλανικαει και τις μπομπες και τους τεκεδες. αλλα εσεις κανατε ενα τοπικ για το καπνισμα

δε μπορω να αποφασισω ρε τι ειναι σωστο να γινει τελικα
    αλλα ειλικρινα ειναι φορες που ο καπνος παραειναι πολυς ρε

θα επρπε να φυγω?
    θα επρεπε το μαγαζι να εχει καλο εξαερισμο?(πολλες φορες ρε δεν ειναι αρκετο ομως ε)
    θα επρεπε να απαγορευεται γιατι το μαγαζι ειναι στρουγκα οποτε οτι μηχανημα και να βαλει δεν γινεται τιποτα?

οταν για τον αλφα ή βητα λογο η χ και ο καρχαρτ συφιλιαζονται με αυτα που γραφω, εχουν την επιλογη να με βαλουν ιγκνορ
    ειναι δικαιωμα τους

τον του ματς καπνο εγω μπορω να τον βαλω ιγκνορ?
    επισημαινω. τον του ματς. μη γινομαστε αδερφες και μυγιαγγιχτοι

ζουμε στην ελλαδα

αλλα ολα εχουν καποιο οριο
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member rage for order's Avatar

αν τα μαγαζιά είχαν καλύτερο εξαερισμό είμαι σίγουρος ότι πολλοί μη καπνιστές δεν θα είχαν πρόβλημα. μερικοί θα είχαν γιατί έστω και το απειροελάχιστο τους πειράζει και μερικοί θα είχαν γιατί απλά είναι κακογαμημένοι και βρήκαν κάτι καινούργιο για να γκρινιάξουν.

μπέρνι πώρωσε μας να γράφεις πιο συχνά ελληνικά.

Senior Member freak brother's Avatar

την πρωτη μερα που λειτουργησε η φαση με το μη καπνισμα..ηταν πανεμορφο να μπαινεις στο μαγαζι και να αναπνεεις αερα και τα αρωματα των γυναικων... αχχχ ε 1 μερα κρατησε εδω κατω παντως... εγω ειμαι 6 μερες ακαπνος ..

ευχαριστω ευρωπαικη ενωση.

κατι αντικαπνιστες (νικνεημ δεν λεμε) κανουν σαν κακογαμημενες 50 αρες γεροντοκορες... λιγη νικοτινη θα σας χαλαρωσει

ban the pariah!

edit: δεν ειχα δει οτι ο απο πανω συντροφος χρησιμοποιησε την λεξη κακογαμημενος!! ρισπεκτ..
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    κατι αντικαπνιστες (νικνεημ δεν λεμε) κανουν σαν κακογαμημενες 50 αρες γεροντοκορες...
    αχέμ, εδώ που τα λέμε και οι καπνιστές μέχρι στιγμής με τον ίδιο τρόπο αντιδρούν ε.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member freak brother's Avatar

το θρεντ του κακογαμημενου ουγκ
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

κάπου εδώ να δηλώσω την ευγνωμοσύνη μου που ο Khalkji δεν έγινε γιατρός.

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    α) καποιος που εχει ζησει οσο το δυνατον πιο κοντα στις επιθυμιες του και πεθαινει απο καρκινο των πνευμονων στα 50 του, ναι, ειναι υγιεστατος για μενα. καποιον που υποβάθμισε τις ευχαριστήσεις του χάριν της σωματικής του υγείας τον βρίσκω ναρκισσιστη και βαριά άρρωστο.
    Χτες ήμουν πολύ απελπισμένος για να απαντήσω στη συγκεκριμένη επίθεση βλακείας, τώρα που κοιμήθηκα πήρα δυνάμεις: Ποιος μίλησε για τους ενεργητικούς καπνιστές; Τρία ζήτω για τον κυρ-Λεωνίδα που καπνίζει τέσσερα πακέτα τη μέρα και πεθαίνει ευτυχισμένος στα 50 με κίτρινο μουστάκι και δάχτυλα, αλλά τώρα μιλάμε για την κυρα-Σπυριδούλα που το εισπνέει χωρίς να θέλει. Νομίζω ότι το παθητικό κάπνισμα δε σε κάνει πιο ευτυχισμένο για κάποιο λόγο. Γενικά, κάποια στιγμή πρέπει να σε προβληματίσει αυτό, που δεν μπορείς να κάνεις μια απλή λογική συζήτηση ε.

Κατατάλλα, "κακογαμημένοι", ότινάναι. Φαντάζομαι και κάποιος που διαμαρτύρεται πχ επειδή ένα εργοστάσιο ρίχνει τα απόβλητά του στη θάλασσα που κολυμπάει είναι επίσης "κακογαμημένος", έλα μωρέ, θα ρίξει το εργοστάσιο λίγο λιγότερα απόβλητα, θα πάει κι αυτός λίγο πιο πέρα για μπάνιο, όλα λύνονται! Ελλάδα, ήλιος, καμάκι, συρτάκι και καλή καρδιά!

Και μετά από αυτό, συνεχίζεις να διαφωνείς με το να υπάρχουν μαγαζιά καπνιστών, μαγαζιά ανάμικτα με κλουβιά και μαγαζιά μη καπνιστών;

Σου λέω, εγώ θέλω να μπορώ να πάω σε ΟΠΟΙΟ μαγαζί γουστάρω και να μην υποχρεώνομαι να εισπνέω καπνό. Τώρα, αν θα απαγορευτεί σε όλους τους κλειστούς χώρους και θα πρέπει να βγαίνετε έξω ή αν θα υπάρχουν ειδικοί χώροι εμένα δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Προσωπικά μου φαίνεται λογικό να απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους, αλλά αφού φαίνεται να είναι τόσο σημαντικό για κάποιους από εσάς να καπνίζετε μέσα στα μαγαζιά ας υπάρχουν ειδικοί χώροι, δεν είμαστε και φασίστες!

A rock, an island Drumsick's Avatar

Εντάξει ρε παιδιά.. οι μεν θέλουν να πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα μαγαζιά και να μην εισπνέουν καπνό, οι δε να πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα μαγαζιά και να φουμάρουν, και όλη σας η πανηλίθια συζήτηση στηρίζεται σε αυτο με αποτέλεσμα να έχετε μπεί σε μια τραγικά βαρετή λούπα.
    Χαλαρώστε λίγο και δεχτείτε να κάνετε συμβιβασμούς για να είναι όλοι χαρούμενοι. Δεν καταλαβαίνω αυτή τη σιχαμένη ανάγκη σας για καθολική επιβολή στις ανάγκες του άλλου (μιλάω και για τις δυο μεριές).

Μαγαζιά καπνιστών ή μη και πας όπου γουστάρεις και τέλος.

Μα ποια επιβολή ρε πούστη μου, εγώ λέω, ωραία, φτιάχτε ειδικούς χώρους παντού για να μπορείτε κι εσείς να καπνίζετε μέσα στα μαγαζιά αν το έχετε ανάγκη. Δεν προσπαθώ να επιβάλλω τίποτα σε κανέναν, απλώς θέλω να υπάρχει ΚΑΙ καθαρός αέρας στα μαγαζιά για να μπορώ να πάω κι εγώ. Το να υπάρχουν ξεχωριστά μαγαζιά για τους μεν και τους δε δεν είναι λύση, γιατί πχ ξέρουμε καλά ότι όλα τα ροκομεταλλομάγαζα θα είναι καπνιστών, οπότε αν η επιλογή μου πρόκειται να είναι ανάμεσα στα στάρμπαξ και τα στάρμπακς να το βράσω.