εγω εχω ανετα κανα 2-3 χιλιαδες ποστ με χριστοπαναγιες... και πουθενα..
παντως η παναγια συμφωνα με πληροφοριες εχει γαμηθει απο το 1453 ... γιατι μας αγαπαει σαν εθνος και ειμαστε αναδοχοι... και το μετανιωσε... τωρα μονο κρινος!!
εγω εχω ανετα κανα 2-3 χιλιαδες ποστ με χριστοπαναγιες... και πουθενα..
παντως η παναγια συμφωνα με πληροφοριες εχει γαμηθει απο το 1453 ... γιατι μας αγαπαει σαν εθνος και ειμαστε αναδοχοι... και το μετανιωσε... τωρα μονο κρινος!!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
κι εμένα ignore με είχε ο παλιαρχίδας γαμώ τις Σέρρες του
ζήτημα να έχω ρίξει 1-2 μπινελίκια όλο αυτόν τον καιρό
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Στείλτε κάνα sms ρε παπάρες, δεν πρέπει να χάνονται αυτά. Έστω και στο msn ένα πριβέ. Εμένα γιατί με είχε ιγκνόρ δεν κατάλαβα πάντως.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Εγω εχω μονο τον μινμιν αλλα θα τον βγαλω ΤΩΡΑ γιατι οτι τυχαινει και ανοιγω απο τα ποστς του πλεον ειναι απο νορμαλ εως γαματο, οποτε δεν εχει νοημα. Οσοι πιστοι, τιμηστε με.
Εγώ όσους έχω, πάντα από περιέργεια πατάω view post, οπότε τζάμπα πάει.
χρειάζεστε ηλεκτρονικό φίλτρο για να αγνοήστε κάποιον; δεν μπορείτε να το κάνετε manually? είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
το μοναδικο ατομο που θα παραμεινει για παντα στην ignore list μου μεχρι να φαει το τιμημενο της ban εννοειται πως ειναι η γιουλαι. αν και μαλλον θα προστεθει η γιουλαι2 τωρα, γνωστη και ως ντραμσικ!
Symfwnw me to prwto. Genika den kanw ignore alla apo thn mera pou ekana ignore thn gioulai ola htan pxio omorfa sto ER.
Gia to deutero diafwnw, edw den thn kaname ignore stis arxes pou den polypaleuotane..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear