χαχαχαχαχα ελά μην αποφεύγεις να δεις την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ σε αυτόν τον κόσμο. εμείς είμαστε το φως και η οδός (η κάτι τέτοιο)!
τα tags ρε μαλάκες!!!!
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
εχετε καταλαβει οτι η Χ με τον ορο "πολιτικη" εννοει τον οργανωμενο συνδικαλισμο, ετσι; δλδ και παλι διαφωνω μ'αυτα που λεει αλλα οκ, δεν κανετε κουβεντα μιλωντας για αλλο πραγμα.
this is radio freedom.
Ε όχι ακριβώς. Ούτε το τόπικ άνοιξε "ΓΙΑ τη drumsick" όπως είπες πιο πάνω. Πόσταρα μια πικ που νόμιζα ότι φαίνεται πως είναι για πλάκα, μπόλικοι το πήραν στα σοβαρά, άρχισα το δούλεμα, στην πορεία άρχισε να συζητιέται αυτό που είπε η ντράμσικ και επειδή είχε φτάσει 4-5 σελίδες οφφτόπικ το έκανα σπλιτ. Εσύ κόλλησες σε ένα σημείο που της την είπα γιατί βρήκα τελείως αχάριστο το όλο attitude και είπες το άκυρο με τον warlord. Δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Α, με τα "πότε νοιάστηκε ο κόσμος για μένα για να νοιαστώ εγώ γι'αυτόν" και "θέλω ένα πιάτο φαϊ για τα επόμενα 50 χρόνια και μετά θα ψοφήσω και δε θα με νοιάζει τίποτα" εννοούσε "πότε έκανε κάτι το Π.Α.ΜΕ. για μένα για να πάω κι εγώ να ψηφίσω ΚΚΕ" και... χμ, για το άλλο δεν μπορώ καν να βρω άκυρο παραλληλισμό.
Γιατί ρε ντράγκονλορντ πιάνεσαι απο κουβέντες μου οι οποίες απλώς θέλουν να ενισχύσουν αυτά που λέω και δεν είναι η βάση των επιχειρημάτων μου αλλά ούτε το αντικείμενο συζητησής μας?
Οχι ακριβώς. Ισχύει όμως οτι όταν μιλάω για ενασχόληση με την πολιτική μιλάω για τη συμμετοχη σε παρατάξεις και όλο το καραγκιοζιλίκι που αυτό συνεπάγεται.
Προφανώς δε θεωρώ κακό το να είσαι απλώς ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στον κόσμο και γιατί (άσχετα αν απέχω ακόμα και απο αυτο, γιατί είπαμε, είμαι μια αδιάφορη καριόλα)
Kι εσύ που είσαι πασόκος, είσαι για ένα καλύτερο αύριο? Ίσα ίσα, με πούστικο τρόπο και σε βάρος άλλον κάνεις οτι μπορεις για να καβατζωθείς και να είσαι καλά κι ερχεσαι μετά και μου πουλάς guilt trip για τις βλεψεις μου.
Σοβαρά τώρα, όχι άλλη υποκρισία.
Είναι fake δεν παίζει.
Dragonlord; Είναι αλήθεια όλα αυτά; Είσαι ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ;
Spoiler
Last edited by Kalt; 30-05-2009 at 13:14.
there is no stronger drug than reality