Το σωστό είναι εδώOriginally Posted by Razor
Την αλοιφή βάζεις για 10 (τουλάχιστον) μέρες και απαγορεύεται το μπάνιο στη θάλασσα για ένα μήνα. Κατά τ'άλλα πρέπει να το κρατάς καθάρο πρός αποφυγή μολύνσεων.Originally Posted by irreligious
Το σωστό είναι εδώOriginally Posted by Razor
Την αλοιφή βάζεις για 10 (τουλάχιστον) μέρες και απαγορεύεται το μπάνιο στη θάλασσα για ένα μήνα. Κατά τ'άλλα πρέπει να το κρατάς καθάρο πρός αποφυγή μολύνσεων.Originally Posted by irreligious
Για αποτρίχωση μιλάμε;
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Για κώλο μετά από σεξουαλικό ατύχημα.
δεν είναι "καλύτερα", είναι...Originally Posted by Harbinger of Death
"καλύτεροο;" γιατί πριν μάλλον την είχε κάνει σκατά την κραυγή ο τραγουδιάρης.
επιτέλους!
μετά από 3 χρονια που έλεγα συνεχεια: "nta3 εσύ θα αποφασίσεις, δικό σου σπίτι είναι" ήρθε η απάντηση που περίμενα: "δικό μου στα χαρτιά... k δικό σου είναι". Οποτε:
ήρθε η ώρα να φιλοξενώ σπίτι φίλους που δεν ξέρει,
να βάλω την προσωπική μου άποψη στο σαλόνι [μέχρι τώρα το μονο που έχω βάλει είναι ένα home cinema],
να κατεβάσω thn εικόνα ths παναγίτσας με τον χριστούλη k κάτι ακόμα εκκλησιαστικό!
![]()
satan was a lez
να βαλετε να δειτε το γιουροβιζιο σοου να δειτε που επενδυεται η συνδρομη
Vielen Dank für alles was mal war
μολις ειδα την πιο μαπα ταινια που εχω δει ποτε στην ζωη μου
Teeth
![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
kala se gamaei to teeth blakentie
once upon a midnight dreary, while i pron surfed, weak and weary, over many a strange and spurious site of ' hot xxx galore'. While i clicked my fav'rite bookmark, suddenly there came a warning, and my heart was filled with mourning, mourning for my dear amour, " 'Tis not possible!", i muttered, " give me back my free hardcore!".....
quoth the server, 404.
Ε ρε μια τέτοια που σου χρειάζεται, Ξουράφη.
έχω τρελό στομαχόπονο γαμώ τους αγίους όλους!
satan was a lez
για τα τατουάζ, εμένα στην τατούλαντ μου είπανε αλοιφή bepanthol για 15 μέρες, στις οποίες αν θέλω που και που να το πλένω με λίγο κρύο νερό. Μου είπε ρητά "όχι σαπούνι", και εννοείται όχι μούλιασμα σε μπανιέρες κλπ ή να έρχεται σε επαφή με μάλλινα ρούχα.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
γαμω τα πιτα μπεικς![]()
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
χαχχ γαμει η ταινία μπζηλέ. Φοβήθηκες ε? Επιασες τα παπαρια σου ε?Originally Posted by Razor
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
oχι , ισα ισα μου σηκωθηκε μολις ειδα τα βυζακια της πρωταγωνιστριας
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ