“Δυόμισι φλιτζάνια ζάχαρη, ένα φλιτζάνι γάλα, ένα φλιτζάνι λάδι, μισό φλιτζάνι του καφέ Bacardi (ή κάποιο άλλο λευκό ποτό), ένα πακέτο αλεύρι που φουσκώνει, ένα μεγάλο καρότο, φλούδα ενός πορτοκαλιού, τρεις βανίλιες, πέντε-έξι αβγά στους 170 βαθμούς για πενήντα με πενήντα-πέντε λεπτά. Μετά μπορείς να βάλεις και αυτήν την τόσο απολαυστική άχνη που ερωτοτροπεί με μερικά αλανιάρικα βακτηρίδια ανάμεσα στα δόντια σου τώρα δα που μιλάμε, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να έχει κρυώσει εντελώς το κέικ αλλιώς θα ρουφήξει και θα λιώσει τη ζάχαρη και θα σχηματιστεί κάτι που θα έχει την όψη μύκητα, αλλά θα είναι καμουφλαρισμένη γλύκα."