Αν και τώρα φάνηκε κάπως λογικό, δεν περίμενα ότι θα ήσουν εσύ!
Αν και τώρα φάνηκε κάπως λογικό, δεν περίμενα ότι θα ήσουν εσύ!
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Originally Posted by Khalkji
this is radio freedom.
PC & Games
If you post a crack you suck
Χη σαξ ούτως ή άλλως. Προσπαθεί να μας κάνει σαν τα μούτρα του.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
γιατί το πουστρί το αντιγραφικό μου ενώ λέει ότι υποστηρίζει το οverburning τελικά δεν το κάνει ποτέ και μου γαμάει τα τέλεια τακτοποιημένα δβδζ μου αναγκάζοντας με να γράψω το 11ο επεισόδιο σ' άλλο δισκάκι γαμώ το σπιτάκι;
http://www.nod321.com/ is all you needOriginally Posted by Khalkji
εντιτ: άκυρο το βρήκα
this is radio freedom.
μπας και μπορείτε να προτείνετε κανα παιχνίδι που να πληρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις;
α) να έχει μέσα ατμόσφαιρα τύπου μάχης μεταξύ καλού - κακού, (ακόμα καλύτερα αν μπλέκονται μέσα σατανια - παραδεισόφλωροι)
β) ή διαφορετικά να είναι φάση σε εποχή μεσαίωνα, είναι καλό να υπάρχει μέσα μαγικό στοιχείο στο game
γ) να είναι σχετικά καινούριο για να μην ξενερώσω με τα γραφικά καθώς ένα game όταν είναι παλιό κι έρθουμε σε πρώτη επαφή μαζί του, λίγο τα γραφικά, λίγο για τον πούτσο ο χειρισμός να είναι, το σιχαίνομαι σχετικά εύκολα
δ) είδη που μ'αρέσουν είναι τύπου Prince of Persia π.χ. (πρώτο που μου 'ρθε στο μυαλό) ίσως Legends of Might and Magic, Sacred ή Diablo, δεν ξέρω τι άλλο, γενικά το τέταρτο δεν είναι τόσο σημαντικό αν τα προηγούμενα καλύπτονται.
edit: α, επίσης ας πει καμιά κουβέντα κανείς γι' αυτό το The Witcher που κυκλοφόρησε πρόσφατα
άντε κάποιος![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Το παιχνίδι που θές, είναι το Painkiller: Battle Out Of Hell, όπου είσαι ένας τύπος που πεθαίνει, και τον ψαρεύει ένας δαίμονας για να σταματήσει τον Lucifer που ετοιμάζεται να εισβάλει στην Γή. Έχει διάφορα settings, απο μεσαίωνα μέχρι sanitariums και παίζει μέταλ όταν βγαίνουν τα τέρατα. Πιο γαμάτο δεν γίνεται.
Α, όχι, γίνεται, η εταιρία που το έβγαλε είναι Πολωνική \m/
http://www.painkillergame.com/
Το οφφίσιαλ σάιτ.
Σκρεενσοτς.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
τι σκατά, έχει γκάνια;
χμμμ, νοτ σο ματς ρε, θέλω παραδοσιακά πράγματα, να 'χει κανα ραβδί, να σκάω ξόρκια κι έτσι, ή καμια σπάθα να τους σκίζω τη δαιμονική μούνα και τέτοια![]()
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Χμ, ε μετά το μόνο που μπορώ να σκευτώ είναι το Hexen και το Heretic αλλά είναι αρχαία.
Πίστεψέ με, το Painkiller είναι ωραίο. Και αν μαζέψεις πολλές ψυχές κάνεις και morph σε deamon.![]()
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
Και το Arx Fatalis,αν μπορει να βρεθει με καποιον τροπο σημερα
Touch my beloved's thought while her world's affluence crumbles at my feet
Ποιος εχει Corel Draw και μπορει να μου κανει ενα convert ενος .cdr σε .pdf η .bmp/.jpeg ???
We revel in our time.
Για άσχετο πράγμα ήταν το "άκυρο το βρήκα"Originally Posted by H.
τώρα τσεκάρω το σάϊτ του κλάουντ, αν φορτώσει ποτέ θα δω τι παίζει.
εντιτ: οκ, τσέκαρε το σαϊτ του κλάουντ
this is radio freedom.