Το Bloody Mess λες?Το είχα βάλει, αλλά όταν πλέον δεν είχα που να ξοδέψω τα tags.
Λοιπόν, το Golgotha, ήταν έξω (για την ακρίβεια Βορειοανατολικά) του New Reno, ένα σημείο που είχε τάφους και πτώματα, και που θάβαν οι οικογένειες της πόλης τα θύματά τους.
Λοιπόν, κορυφαία (κατά την γνώμη μου) σκηνικά και απο το 1 και απο το 2:
Εκεί που περπατάς μέσα στην έρημο και βρίσκεις τον κρατήρα που μέσα έχει τα υπολείματα απο μία φάλαινα, και παραδίπλα έχει ένα μάτι φαλαινας![]()
Όταν ξεκινάς τελικά το καράβι για να πάς στο oil rig του Enclave και δείχνει το σινεμάτικ το οποίο γαμεί και δέρνει.
Όταν βρίσκεις στο 1 το ντεραπαρισμένο φορτηγό με τα μπουκάλια κοκακόλα και βρίσκεις 12 χιλιάδες καπάκια μπουκαλιών![]()
Όταν βρίσκεις πάλι στο 1, τον ιπτάμενο δίσκο με τους εξωγήινους και το Έλιεν Μπλάστερ.
Ο διάλογος με τον Master πριν του επιτεθείς στο 1 (Live...DIE! Live...DIE! Live...DIE!!!).
Το σινεμάτικ στο 1, αν δεχτείς να γίνεις super mutant απο τον Master, που δείχνει μιούτις να κάνουν επίθεση στο Βόλτ Θερτίν, και ο Οβερσείρ να τους γαζώνει με τα Γκάτλινγκ Γκανζ.
Η περιοχή που λεγόταν "The Glow" στο 1. Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έφερνε ανατριχίλα όποτε έπρεπε να πάω εκεί.
Η φάση που πηδιέσαι με την γκόμενα στο 2, στο New Reno και φοράς το Power Armor
Η φρίκη που έφαγα στο 2 όταν βρήκα τα Deathclaws μέσα στο Vault 13.
Όταν είδα πρώτη φορά την δύναμη των Gauss Rifles.