φλασγκετ ρε
πας βαζεις στην προεπιλογη τα λογκιν στοιχεια σου (του πριμιουμ) και φτιαχνεις μια λιστα ΝΑ και απλα το αφηνεις να κατεβαζει ενα ενα και περιποιημενα
φλασγκετ ρε
πας βαζεις στην προεπιλογη τα λογκιν στοιχεια σου (του πριμιουμ) και φτιαχνεις μια λιστα ΝΑ και απλα το αφηνεις να κατεβαζει ενα ενα και περιποιημενα
για μπες μσν μια να μου εξηγήσεις καλύτερα πληζ
χμμμ,ειναι λογικο να εχω 53-55 c οταν ακουω μουσικη και σερφαρω και να πεταγεται στα 65-67 c οταν παιζω το temperature του intel core 2 6600?
ποιο θεωρείτε το όριο σε αυτό το cpu?
βασικα βαρεσε κατι μπιπ απο το motherboard πριν οταν επαιζα και ψιλοαγχωθηκα
για πειτε
edit: εκ των υστερων έμαθα πως τα bots σε offline mode στο cs προκαλούν πανικό στον υπολογιστή(αν κατεβάζω τίποτα και δε θέλω να φάω bandwidth συνήθως μαλακίζομαι με bots στο cs)
τελοσπάντων για πείτε γενικότερα για θερμοκρασίες τι παίζει όσοι έχετε core 2,μη παίρνω άλλους ανεμιστήρες κτλ άδικα
Σε πλήρη λειτουργία, οτιδήποτε κάτω από 85 βαθμούς είναι εντάξει. Οι επεξεργαστές της Intel, έτσι κι αλλιώς, αρχίζουν να υπολειτουργούν όταν θερμαίνονται πολύ, για λόγους προστασίας.Originally Posted by Bullet
Πρόβλημα (δηλ. κίνδυνος να καταστραφεί ο επεξεργαστής) υπάρχει από 95 βαθμούς και άνω.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
thnx
deggial(και γενικοτερα οποιος ξερει) πρότεινε αν ξέρεις κανα καλο και φτηνό cooler για τον εν λόγο cpu btw
Τώρα έχω αυτή που ήρθε με τον επεξεργαστή. Παλιότερα, πριν αγοράσω Core Duo προτιμούσα τους Zalman.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
zalman έχω
πριν λίγο άνοιξα το pc και του έριξα ένα καθάρισμα και η θερμοκρασία έπεσε 10 και βάλε βαθμούς
Μιας και έβλεπα τη φωτογραφία του θεούλη Dominic Armato, τη μοιράζομαι μαζί σας. Ερωτευτείτε:
![]()
μόλις παρήγγειλα αυτά : https://edimensional.com/product_info.p ... ucts_id=29
Όλα τα ρηβιού που δίαβασα λένε ότι γαμάνε τόσο πολύ που δεν μπορείς μετά να ξαναπαίξεις βλέποντας απλά την οθόνη
Dystyxws einai moyfa file, ta eixa parei kai egw![]()
E λογικά κάστομ μέηντ θάναι!
From childhood's hour I have not been
As others were; I have not seen
As others saw; I could not bring
My passions from a common spring.
From the same source I have not taken
My sorrow; I could not awaken
My heart to joy at the same tone;
And all I loved, I loved alone.