Page 160 of 609 FirstFirst ... 60110150158159160161162170210260 ... LastLast
Results 2,386 to 2,400 of 9121

Thread: ATHLETICS GENERAL DISCUSSION

Zero Black Darkling's Avatar

ναι. θα μεινει στη Μιλαν. στανταρ..
    when it goes to .999 then I rise and there I shine

_UnHoLyMaRtYr_
    Guest

Στέισον πώς πήγε χθες στο Ολντ Τράφορντ;

Senior Member

1-2 sto 93'
    se agapw

kai etsi gia na goustaroume parte ligo sheva http://youtube.com/watch?v=QEwcvRjXcCs

_UnHoLyMaRtYr_
    Guest

Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Ο Owen στη Hull City και τέτοια. Σταματάω το οφφτόπικ.

Senior Member

tosa lefta dinei to fa cup?

_UnHoLyMaRtYr_
    Guest

Όχι αλλά έμενε ελεύθερος και δέχτηκε. Και είναι μόλις 28

Senior Member

eleu8eros nai alla pou ta brhke h hull ta wages?tosa liga zhthse?

_UnHoLyMaRtYr_
    Guest

100.000 ευρά χτύπησε. Έχω πουλήσει άπειρους παίχτες κ έχω πάρει ελάχιστους τα 4 χρόνια που τη μανατζάρω, άρα.

Έντιτ : το γαμήσαμε έλα μσν ή πάμε στο θρεντ του μάνατζερ ;ρ

Senior Member

http://www.spor24.gr/html/ent/644/ent.117644.asp

na giati einai toso trelos skorer o novitzki...

Ο Νοβίτσκι τραγουδά... Χάσελχοφ

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι αποκάλυψε το μυστικό της ευστοχίας του από τη γραμμή των βολών, από όπου "εκτέλεσε" τους Σπερς στο προηγούμενο ματς; Τι κάνει; Τραγουδάει... Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Πρόκειται για τον γνωστό ηθοποιό του "Ιππότη της ασφάλτου" και του "Baywatch", ο οποίος θεωρείται μεγάλος σταρ στη Γερμανία, αλλά όχι στον υπόλοιπο κόσμο, όπου τον θεωρούν μάλλον... θιασώτη του κιτς.

Μάλιστα ο Χάσελχοφ επιχείρησε και μια καριέρα σαν τραγουδιστής, κυκλοφορώντας πριν από πολλά (...πολλά) χρόνια το "Looking For Freedom". Αυτό ακριβώς το χιτ μουρμουρίζει ο Γερμανός άσος όταν βρίσκεται στις βολές.

"Προσπαθώ να ηρεμήσω. Υπάρχουν πολλά που παιρνούν από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Γι αυτό σιγοτραγουδάω για να αφαιρέσω την πίεση. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μεγάλη επιτυχία όταν ήμουν μικρός στη Γερμανία" λέει ο Νοβίτσκι.

"Έπρεπε να μου μάθει κι εμένα αυτό το κόπλο. Εγώ σούταρα στο 70% στην καριέρα μου. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ" πρόσθεσε ο Έιβερι Τζόνσον.

Παλαιότερα κι άλλοι παίκτες έχουν το δικό τους τελετουργικό κατά τη διάρκεια των βολών. Ο Καρλ Μαλόουν "μιλούσε" στη μπάλα, όπως κι ο δικός μας Παναγιώτης Φασούλας που έλεγε "μέσα". Ο Σεμπάστιαν Τέλφερ περνάει τη μπάλα γύρω από τη μέση του, ενώ ο Λάρι Αγιούζο χτυπάει εναλλάξ τα δύο του μπράτσα του, όπου έχει τατουαζ της οικογένειας του.
    "It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."

Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque

Senior Member

http://www.spor24.gr/html/ent/658/ent.117658.asp

Σαββίδης: "Αποχωρώ απο τις συνομιλίες"

Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης οτι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς δεν μπορεί να βρεθεί "χρυσή" τομή.

Συγκερκιμένα είπε στον "EXTRA Sport" "Βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσω την εξαγορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για την δική μου επίσκεψη ο κ. Παγώνης γνώριζε τον χρόνο που θα ερχόμουν και οπωσδήποτε ένιωσα συνάντηση ότι από το τραπέζι έλειπε ο κ. Γούμενος και συζητούσε την πώληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σταματήσαμε την χθεσινή συζήτηση ώστε να ξανασυναντηθούμε σήμερα το πρωί περαιτέρω συζητήσεις. Στη συνάντηση που είχαμε με τον κ. Κατσαρή είχαμε συνεννοηθεί να συναντηθούμε και με τον κ. Παγώνη για λόγους που δεν κατάλαβα μεταφέρθηκε για σήμερα, όπου υπήρχε μια επικοινωνία τηλεφωνικά για να βρεθούμε με τους κ.κ. Παγώνη ή Κατσαρή.

Εγώ είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ να λειτουργώ έτσι και δεν καταλαβαίνω. Έχω αποφασίσει να σταματήσω κάθε κύκλο επικοινωνίας και εξαγοράς. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη τοποθέτηση τι θέλουν οι μεγαλομέτοχοι να κάνουν. Θέλω να είμαι απέναντι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ απόλυτα υπεύθυνος και επιθυμώ το γρηγορότερο να δοθεί μια καλύτερη λύση στο πρόβλημα της ΠΑΕ.

Μέσα στις επόμενες δύο μέρες θα δώσω και την δική μου γραπτή δήλωση για την αποχώρησή μου. Ήρθα εδώ για να προσφέρω αρκετά εκατομμύρια ευρώ δυστυχώς όμως δεν μπορώ να βρω ανταπόκριση. Μέχρι αργά το βράδυ είχαμε ξεκαθαρίσει τη θέση μας, τι ζητάμε για την εξαγορά της ΠΑΕ. Θέλω να μεταφέρω όλη μου την αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους. Ακόμη και εγώ έχω γίνει ΠΑΟΚτσής".

mpeeeeeeeee
    "It's there to remind our lads who they're playing for, and to remind the opposition who they're playing against."

Bill Shankly about the 'This is Anfield' plaque

lcsgp FIXXXER's Avatar

Tha nai polu malakes na afisoun ton Zlatan (Unholy lupamai alla den einai dikos sou, exete ton Totti eseis) na paei stin Milan, einai paixtaras ki as itan deforme fetos.

_UnHoLyMaRtYr_
    Guest

Ναι έχουμε και τον Τόττι αλλά ο Ζλάταν είναι δικός μου δικός μου δικός μου κι άλλα τέτοια χαζά.

O Eθνικός στη Β' κουφάλες.

Ισοφάρισε 1-1 τον Μεσσηνιακό στο 94'.
    Deep in the night
    underneath the darkest skies
    searching for a sign or some distant light
    Screaming yet unheard
    repeating every line
    and every final word

They remain, they remain
    you still remain
    All these words and memories
    and everything you were to me
    they remain, they remain
    you still remain

Senior Member

kairos htan

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by eleventh guardian
    O Eθνικός στη Β' κουφάλες.

Ισοφάρισε 1-1 τον Μεσσηνιακό στο 94'.
    pwpw .. htan na paw sto ghpedo.. emfragma tha pathaina
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry