Εδώ και αρκέτες μέρες όταν κάνει κάποιος browse στα αρχεία μου (ή ακόμα αν το κάνω και εγώ), βγάζει συνέχει Error trying to find the list... Ξέρει κανένας τι παίζει?
Εδώ και αρκέτες μέρες όταν κάνει κάποιος browse στα αρχεία μου (ή ακόμα αν το κάνω και εγώ), βγάζει συνέχει Error trying to find the list... Ξέρει κανένας τι παίζει?
and light it up forever, and never go to sleep
format c:
The power of accurate observation is commonly called cynicism — George Bernard Shaw
Έχεις:
α) απενεργοποιήσει τη βλακεία firewall των XP;
β) επιτρέψει inbound και outbound connections στις θύρες TCP 2234, 2240 και 5534 στο firewall που ενδεχομένως χρησιμοποιείς;
γ) ρυθμίσει το NAT ώστε να επιτρέπει συνδέσεις στις θύρες TCP 2234, 2240 και 5534 (αν έχεις DSL modem);
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Τα δυο πρώτα δε παίζουν (έχω 98, δεν έχω firewall), άρα υποθέτω ότι το τρίτο είναι αυτό που ισχύει... Και η απάντηση είναι όχι... Και η επόμενη ερώτηση είναι πως το κάνω αυτό?
and light it up forever, and never go to sleep
Ποιό modem έχεις;
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.