1. ACCELERATOR
2. UNFUTURE
3. RESTLESS BOY
4. WAIT
5. KEEN TO A FAULT
6. FUR
7. PANTHER
8. SPECIES
9. ICON
3,5 χρόνια μετά το In The Passing Light Of Day και το σοκ της πρώτης ακρόασης, ανοίγω πάλι θρεντ μήπως γράψει ο animae ή ο wraithgr αν βρήκε χρόνο από τα μικρά για να το ακούσει
Τα 3 κομμάτια που βγήκαν σε βίντεο είναι μάλλον τα λιγότερο αντιπροσωπευτικά του δίσκου για τον ήχο, αλλά τα καλύτερα για το κόνσεπτ με το Restless Boy να ξεχωρίζει εύκολα. Το Unfuture είναι η πρώτη κομματάρα, το Wait η επόμενη και μάλλον το καλύτερο του Panther (μαζί με το Icon), δεν είμαι σίγουρος πώς να περιγράψω τον ήχο τους γιατί διαβάζω σε πολλά reviews για πολλή ηλεκτρονική μουσική κλπ και οκ, να το δεχτώ, αλλά εγώ βρήκα μέσα σημεία που μου θύμισαν Sisters, Ηealing Now, To The Shoreline, 1979, Spitfall, ITPLOD, το σόλο στο τέλος όπως στο Angels Of Broken Things, όχι πιο πίσω από το Scarsick. Και δεν είναι το ΤΡΕ3
Η φυσιολογική εξέλιξή τους μετά από Scarsick, Road Salts και ITPLOD, και μουσικά και στιχουργικά (Wait και Icon, μόνο κλάμα), ό,τι περιμένει κάποιος από μια "progressive" μπάντα, ακριβώς ό,τι περίμενα εγώ από τον Gildenlow. Υποτίθεται ότι έχει άλλο μισό δίσκο έτοιμο, οπότε ίσως έχουμε κι άλλη κυκλοφορία μέσα στο 2021 και νέο θρεντ