είναι σημαντικό για κάποια τυπικά θεματάκια. π.χ. μπορείς να κάνεις απευθείας διδακτορικό μετά το δίπλωμα τώρα?
είναι σημαντικό για κάποια τυπικά θεματάκια. π.χ. μπορείς να κάνεις απευθείας διδακτορικό μετά το δίπλωμα τώρα?
Rock or Nothing
τουλάχιστον στη δικιά μας τη σχολή, πολλά παιδιά μετά το πτυχίο συνεχίζουν κατευθείαν για διδακτορικό και έξω τους παίρνουνε για διδακτορικό κατευθείαν. Ξέρω άτομα που έχουν πάει αγγλία, ελβετία και καναδά κατευθείαν για διδακτορικό.
επιπλέον και σε μεταπτυχιακά προγράμματα στο εξωτερικό, είχες και πιο πριν τη δυνατότητα είτε να μπεις στο δεύτερο έτος των σπουδών, αν το μεταπτυχιακό ήταν διετές είτε να παραδώσεις μόνο εργασία, αν το μεταπτυχιακό ήταν μονοετές. Πάντα με την προυπόθεση ότι το μεταπτυχιακό ήταν σχετικό με το τμήμα που έχεις φοιτήσει. Πχ σε πολλά μεταπτυχιακά εξωτερικού, το πρώτο έτος έχει μαθήματα ίδια με τον βασικό μας κύκλο. Μάλιστα, τα παιδιά που πάνε εράσμους στο προπτυχιακό επίπεδο, παρακολουθούν μαθήματα μεταπτυχιακού επιπέδου στο εξωτερικό.
αυτά γίνονται στο δικό μου τμήμα, υποθέτω ότι και σε άλλα τμήματα πολυτεχνείου τα ίδια θα ισχύουν
Νομίζω το θέμα με την αναγνώριση, είναι περισσότερο για θέματα εντός ελλάδος. πχ μισθολογίες και τέτοια
ισχύει ότι στην πράξη είχαν ήδη αναγνωριστεί ως μαστερ. κ σε εμάς τα ίδια παίζουν τα τελευταία 10 χρόνια.
Rock or Nothing