Μπα
Μπα
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Επιτέλους κάποιος έδωσε μια λύση στην ξεραμένη αηδία στο στόμιο της κέτσαπ. Και με μέλι αντί για ζάχαρη, double win! Μπράβο χελμανς.
![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Αυτο που χρειαζοταν ο κοσμος ειναι υγιης κετσαπ. Η σαλτσα ντοματα ας πουμε ειναι μια πολυ δυσκολη λυση, αλλα αν αντικαταστησουμε τη ζαχαρη με μελι στην κετσαπ, ολα καλα.
The rest is just
Μόνο μέλι περιέχει, δε θα τη διαφήμιζα διαφορετικά.
Φίξερ, καλά λες. Κι αντί για μαγιονέζα, μπορούμε απλά να σπαμε ωμά αυγά με λάδι στη σαλάτα μας, το ίδιο είναι.
Ανέβασε η Ε.Ε. survey για την διατηρηση (καταργηση; ) θερινής ώρας. Μπείτε και πείτε την αποψάρα σας:
https://ec.europa.eu/eusurvey/runner...veylanguage=EN
καθε 3 και λιγο πεφτει απο τη κινηση, οποτε refresh και ολα κουλ.
edit: Οκ, έχει επιλογη αν προτιμάς να έχεις μόνιμα χειμερινή ή θερινή.
Last edited by SpiritCrusher; 07-07-2018 at 12:51.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
ασκετικο...
η κετσαπ εχει περισσοτερα υλικα απο την μαγιονεζα
επισης αν ειχατε δουλεψει ποτες σε εργοστασιο παρασκευης (οπως εγω πιχι) δεν θα ξανατρωγατε
γενικα δεν ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις ποντικια στα καναλια με τις ντοματες
περι ορεξεως βεβαια....
Ασκετικο.
Αν εισασταν τσομπανιδες (οπως εγω πιχι) δεν θα ξανατρωγατε φετα οταν θα βλεπατε την πρατινα να κατραει μεσα στο γαλα,ξερωντας οτι δεν υπαρχει περιπτωση οσο και να φιλτραρεις,να το βγαλεις απο μεσα..
Στο τελος αν βλεπαμε παντου τι γινετε,θα πεθαιναμε απο νηστικοι
Γενικότερα η φάση είναι "αν ξανάβλεπες πώς φτιάχνεται το [τάδε], δε θα ξανατρωγες". Ειδικά σε fast food - αυτό π.χ. με τα παριζάκια τα είχε δείξει και προ 10ετίας ο Ευαγγελάτος.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
δεν ηταν ματατζης
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
τώρα με τον πανικό από τις φωτιές κυκλοφορεί αυτή η λίστα Online. Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αλλά υπάρχουν τηλέφωνα και βλέπω να αναπαράγεται online από άτομα που μένουν Αθήνα.
-Το κεντρικό σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης στη Ραφήνα άνοιξε και παρέχει νερό και φαγώσιμα!
-Στο κέντρο του Πικερμίου, οι καφετέριες EVEREST και Γρηγόρης μικρογεύματα προσφέρουν δωρεάν νερό και φαγητό!
-Όποιος θέλει να δώσει αίμα για τους τραυματίες να μεταβεί στο Σισμανόγλειο!
-Πολιτιστικο Παρκο Νεας Μακρης με κυλικείο και σταθμό πρωτων βοηθειων ΑΝΟΙΧΤΟ!
-Λόγω της πυρκαγιάς συγκεντρώνονται τρόφιμα, νερά και ήδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης (Λεωφ. Μαραθώνος 104).
-Διόδια Δωρεάν!
-Για όσους βρίσκονται Κινετα : Ανοιχτή αυλή στους αγίους Θεόδωρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν αν δείτε ζώο κοντά στην πυρκαγιά μαζέψτε το και καλεστε 6975664142
-Στέγη και περίθαλψη σε όσους έχουν ανάγκη, Καπη Κινέτας και Μεγάρων!
-Στέγη στο Marathon Beach hotel Λεωφ Ποσειδώνος 12, Μαραθώνας Νέα Μάκρη 2294 095022
-Περίθαλψη ζώων στο 2108013302
-Στέγη στο Δημαρχείο και το Πνευματικό κέντρο Ραφήνας!
-Άνοιξε γραμμή βοήθειας - - -108- - -
-Δημοτικό κτήριο Νέας Μάκρης 22943-20582
-Δωρεάν στέγη και φαγητό από το La Playa Marathon!
-Δωρεάν στέγη στο ξενοδοχείο Νηρέα-Νέα Μάκρη 2294091214
-1ο και 2ο δημοτικό Αγίων Θεοδώρων προσφέρει στέγη.
Last edited by Sotos_The_Tequiler; 24-07-2018 at 12:30.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
καλο μου φορουμ, ερωτηση: για μεταφορα βαρεως φορτιου (βιβλιων) εκτος ελλαδισταν υπαρχει καμια προταση; οι τιμες "προσφορων" που εχω παρει ειναι απαγορευτικες, και τρενα/ρουμανιες δεν εμπιστευομαι (μιλαμε για πραγμα ιερο κι ευαλωτο, χαρτι).
καμια μεταφορικη που να ειναι δοκιμασμενη εντος ΕΕ και να μην σταυροκοπιομαστε αν θα χαθει καμια κουτα..;
anti-metal