να κάνουμε θρεντ και για λάστιχα
να κάνουμε θρεντ και για λάστιχα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
θα ηταν πραγματικά γαμάτο να υπάρξει θρεντ για λάστιχα και να τις μετράμε ΚΑΙ εκει !!!! :Δ
Χαζός είναι κάποιος που δίνει 5 κατοστάρικα και παίρνει προϊόν των 2. Κάποιος που αγοράζει iphone π.χ. Κάποιος που παίρνει κάτι καλύτερο και ακριβότερο, παίρνει απλά κάτι καλύτερο και ακριβότερο. Δε θα συνεχίσω άλλο αυτή την ηλίθια κουβέντα με έναν άνθρωπο που έχει κάμπριο και νομίζει ότι στρίβει.
@Xtikio: Πες μας τι λάστιχα και διάσταση είπε να σου βάλει με 150€ ρε. Ποιο Fiesta έχεις; Τι φοράει;
Πάντως, για πιο σπορ αυτοκίνητα, με ακριβές διαστάσεις, υπάρχουν και sites εξωτερικού που τα στέλνουν στην πόρτα σου, με πολύ καλές τιμές/προσφορές κάθε τόσο. Είχα πάρει από κάποιο αγγλικό κάποτε, σχεδόν στη μισή τιμή. Πλήρωσα κι άλλα 20-30€ για την τοποθέτηση/ζυγοστάθμιση.
Life begins at 45°.
195/50 φαντάζομαι έχω μπλιτσ.
Θα τσεκάρω για πιο σίγουρα
15'' τροχοί;
Life begins at 45°.
δεν ξέρω
εδω είδα https://www.elastikaleader.gr/elasti...to/ford/fiesta για το απλό το 1.4 μονδέλο
Ακόμα δε μας έχεις πει διάμετρο. Ούτε μοντέλο ελαστικών που σου πρότειναν. Τέλος πάντων, κάτω από 45€/ελαστικό (σε 15''), σε επώνυμη μάρκα, εγώ δε βρίσκω. Μαζί με εργατικά, πάει στα ~200€.
Life begins at 45°.
Bump.
Ξέρει κάποιος με υπευθυνότητα και σύνεση να μου πει τι παίζει με κινητήρες Euro 4 και Euro 5??
Βρήκα ένα αμαξάκι (open corsa 2010) πολύ καλή περίπτωση και σε αρκετά καλή τιμή, και ο κινητήρας είναι euro 4 diesel για τον οποίο διαβάζω ότι απαγορεύεται στον δακτύλιο Αθήνας / Θεσσαλονίκης.
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, γίνεται ποτέ τέτοιος έλεγχος; κι αν ναι, πόσο είναι το πρόστιμο;
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Ισχύει.
Τώρα για το πρόστιμο δεν ξέρω αλλά γιατί να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;
Σε παρακαλώ πες μου οτι δε το βρήκες απο μάντρα εισαγωγής.
Κορσάκι είχα πάρει και εγώ στη γυναίκα καινούργιο το 2009, αυτόματο 1200. Πολύ ευχαριστημένος γενικά.
Όχι, δεν το βρήκα από μάντρα εισαγωγής. Από έναν έλληνα της γερμανίας τον βρήκα που το είχε μόνο για 1-2 μήνες το χρόνο για τα καλοκαίρια που έρχεται.
Βασικά επειδή δεν το εξήγησα καλά. Στο δακτύλιο της Αθήνας παίζει αυτό με τις μονές μέρες του μήνα επιτρέπονται τα αυτοκίνητα με το μονό αριθμό, κλπ. Για τα ενεργειακής κατηγορίας 5 και άνω, ΔΕΝ ισχύει αυτό, μπορούν να κυκλοφορούν κέντρο ΟΛΕΣ τις μέρες.
Με diesel ενεργειακής κατηγορίας 4 και κάτω, για εμένα θα ισχύει ο κανονισμός μονά / ζυγά; ή δεν επιτρέπεται καθόλου; Επειδή μάλλον σε όλη μου τη ζωή θα κυκλοφορώ δακτύλιο αθήνας, σε περίπτωση που όντως δεν επιτρέπεται καθόλου, και γίνεται έλεγχος για αυτό, τότε δεν το παίρνω εννοείται
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Από όσο ξέρω, και πιθανότατα δεν κάνω λάθος, απαγορεύεται γενικώς να κυκλοφορούν ντίζελ από euro 4 και πριν.
Καλά το σκέφτεσαι να μην το πάρεις γιατί μια να τη φας τελείωσες. Πάει και η καλή τιμή πάνε όλα.