Μπράβο στις μπαντάρες που τα έδωσαν όλα, παρά τα απρόοπτα που είχαν αποτέλεσμα το live να τελειώσει άρον άρον. Τα καινούρια κομμάτια Zebu δείχνουν να συνδυάζουν αρκέτα πραγματάκια και άφησαν θετικότατες εντυπώσεις.
Μπράβο στις μπαντάρες που τα έδωσαν όλα, παρά τα απρόοπτα που είχαν αποτέλεσμα το live να τελειώσει άρον άρον. Τα καινούρια κομμάτια Zebu δείχνουν να συνδυάζουν αρκέτα πραγματάκια και άφησαν θετικότατες εντυπώσεις.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.
δεν μπόρεσα να έρθω γιατί με έχωσε η λατρεία να πλένω μπαλκόνια και να σκουπίσω / σφουγγαρίσω όλο το σπίτι.
Πείτε για κόσμο και απρόοπτα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
εξαίρετη απόδοση από τους λατρείες, Zebu. Bacchus Priest δεν πρόλαβα, αλλά είναι ωραία μπάντα και καλά παιδιά. Έπαιξαν ελάχιστα αμφότεροι, γιατί προέκυψε πρόβλημα με μια γειτόνισσα που έφερε τους πάτσοι κι έπρεπε να τελειώσει το λάιβ εσπευσμένα στις 11.
Οικογενειακά ήμασταν γενικά. πέρα από τους προφανείς, έδωσαν το παρόν και οι χρήστες Ra Pariah & Shora.
Zebu δένουν όλο και περισσότερο και βγάζουν σιγά-σιγά την επιβεβλημένη αυτοπεποίθηση μιας κάλης μπάντας. Λατρείας φρόντμαν για άλλη μια φορά το έζησε και το μόνο που με γείωνε ήταν ο λιγουλάκης λαός και η πίεση του χρόνου (Ω-ΧΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΩ) που δεν βοήθησαν να χτιστεί καλά η απαραίτητη χεβυμέταλς ατμόσφαιρα. Το στυλ της μπάντας, τελείως προσωπικά, μου βγάζει μια αγνή νοσταλγία "άκουγα σατανιστές μαλλιάδες όταν ήμουν μικρός και τώρα που γέρασα μου'μεινε το κουσούρι". Αύτο είναι που τους κάνει ξεχωριστούς, γιατί δεν τον ταμπελιάζεις εύκολα τον ήχο και το στυλ, αλλά ξέρεις οτι σου αρέσει. Ο ντράμερ βασάνισε αλύπητα, αν είχε διπλάσιο κόσμο και πιο τέρμα ένταση η φάση θα μιλάγαμε για σπάνια βραδιά... Αλλά ήταν κάλα, μην παρεξηγηθώ!
Bacchus Priest πιτσιρίκια παναθεμά τα αλλά σκατά στη γλώσσα μου, είχαν τόσο καλά ριφ που πετύχαν να βγάλουν ατμόσφαιρα - και εισ ανώτερα.
Shutout σε γαμημένο Μπέρνι Λατρεία που είχα καιρό να δω!
Deafening, painstaking, BB King
Τεραστιότητες χθες από Zebu. Έξι κομμάτια (2 απ' τη δισκογραφία και 4 απ' το συρτάρι) σε σύνολο 25 λεπτών. Μονοκοπανιά και μονορούφι!
Τον δίσκο των Bacchus κατάφερα να τον ακούσω λίγες μέρες πριν από το live. Αρκετές τους συνθέσεις φαίνεται να ξεκινούν από κάποιον αυτοσχεδιασμό. Ως προς αυτή την παράμετρο, λοιπόν, θυμίζουν αρκετά τους Sabbath. Προσωπικά μιλώντας, μου έλειψαν λιγάκι περισσότερα γκάζια στη ρυθμική κιθάρα. Εύφημος μνεία στην τραγουδίστρια, η οποία είναι πολύ πειστική στην προφορά και τη χροιά της. Έχουν ήδη την προσοχή μου.
Πινξ σε όλους τους παρευρισκόμενους. <3
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!