Ναι Σαμπρελίτο! Ντου ετ, καιρός του ήταν. Άσε που κάθε φορά που βλέπω το μπάνερ (κάθε φορά) απογοητεύομαι γιατί στιγμιαία νομίζω πως είναι ο Τζώνυ Βαβούρας.
Ναι Σαμπρελίτο! Ντου ετ, καιρός του ήταν. Άσε που κάθε φορά που βλέπω το μπάνερ (κάθε φορά) απογοητεύομαι γιατί στιγμιαία νομίζω πως είναι ο Τζώνυ Βαβούρας.
Deafening, painstaking, BB King
πολυ ψαγμενο. εγω νομιζα θαναι κανας κλασικος κουμουνιστης θεος ξερω γω. βαλτε βαλιμιτη. αυτα μας εκφραζουνσε ποσοστο 93% ευκολα
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΕΡ!
Vielen Dank für alles was mal war
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Αιώνιος.
...και για να μην λησμονούμε:
![]()
Deafening, painstaking, BB King
Ωστόσο, το διχαστικό αιματοκύλισμα που σχεδίασε το ISIS στη Βηρυτό αποτράπηκε ηρωικά και με αυταπάρνηση από έναν άντρα με το όνομα Adel Termos, ο οποίος όρμησε πάνω στον δεύτερο βομβιστή και τον ανάγκασε να πυροδοτήσει τη βόμβα πριν προσεγγίσει το μαζεμένο πλήθος που βοηθούσε τα θύματα της πρώτης επίθεσης. Ο Adel Termos σκοτώθηκε μαζί με τον βομβιστή, σώζοντας δεκάδες ζωές, όχι, δυστυχώς και της κόρης του. Ο άντρας αυτός δεν έτρεξε για να σώσει τη ζωή του, παρά έτρεξε καταπάνω στον θάνατο για να σώσει τις ζωές άλλων, ενδεχομένως χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά.
![]()
I've got an infinite number of places to go, the problem is where to stay
Η τραγική ειρωνία θα είναι να είχε θάνατο αλά 10η εντολή.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Εγκεφαλικό. Μακάρι να γινόταν μπάνερ, δεν ξέρω γιατί αλλά στενοχωρήθηκα πολύ (γενικά δεν με πιάνουν θάνατοι celebs)
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
τι λες καλέ;
ακόμα στεναχωριέμαι για ton robin williams
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
ti poystiew einai aytew poynai oi moytzes. tha postarw malakies seri afoy demporeite namou kanete tipota.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ναι, γιατί είχες κόψει με τις μούντζες.
Kαλά ρε, τόσο ξεφτίλα είσαι, στο φορουμ του Firestorm γράφεις;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗ!
Επωνυμη σε Σκαλανι για αποτυχημενο χιουμορ