Για ντιτζέηδες πρόκειται, ΑΚΑ μουσικά παράσιτα. Κρατάμε πάντα μικρό καλάθι
και αν
και όταν
προκύψει το διαμαντάκι, έχει καλώς.
Σε άλλα νέα, κατά 99% δεν έχουμε παίξει Millie Jackson ακόμα σε αυτό το τόπικ. Προβληματιστείτε.
Εγώ ξέρω ότι λείπει το Soul θρεντ και μέχρι τώρα συγκρατούμαι, αλλά ως πότε παλικάρια θα (το) ζούμε στα στενά?
Κάποιοι από τους σεξξιονίστας του φόρουμ θα θυμάστε την αναφορά της ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ στο baby making music τόπικ, αλλά πρέπει να περιληφθεί και στο παρόν.
Ο μεγάλος Latimore και πάλι παρών στη σύνθεση, η Μίλλυ βάζει το λιθαράκι της στη γυναικεία χειραφέτηση(ου μην και σε αυτό που ξέρουμε σήμερα ως "RAP") και το θέμα που μπαίνει στο 9:30, μετά από πολλή ζύμωση, είναι η πεμπτουσία της μουσικής.
Αγάυη ρε μοθνιά.
Resistance is useless
Licenced to Chill.
κομματι yt + φωτο του δισκακιου = καλο κομματι
Βγάζει λίγο μια ταγαροχιπστερίλα, αλλά είναι γκρούβι, τέλος.
http://youtu.be/3rleqAGR-zY
Και όλο το άλμπουμ "Mean Love" στέκεται όμορφα.
Resistance is useless
oxi re wraio clip, pernaei aneta.
ποστ προφανώς όχι ψαγμενιάς αλλά το βίντεο ανασταίνει πεθαμένους
114 ποστ, στην πλειοψηφία τους γκαυλαδερά, και νομίζω ήρθε η ώρα να σας πω σας αγαπώ και να το κλείσω.
Με μια αφιέρωση σε όλους τους ερίτες που άφησαν το λιθαράκι τους εδώ.
:the liwma topic:
Resistance is useless
Το ρώσικο soul-disco-funk τρώει κάτι Serebro για πρωινό(κυριολεκτικά).
Ασύλληπτο το τι περνάει μπροστά από τα μάτια μας και ξυστά απ'τα αυτιά μας με το που κάνουμε κλικ εδώ:
Resistance is useless
Αλόχα γκρίνγκος, κόμε σταj?!
Κρόσσοωερ με λιώμα θρέντ, σαφέστατα, και η αλήθεια είναι ότι με τρώει το πληκτρολόγι μου να ξεράσω όλη την ΙΣΤΟΡΙΑ, αλλά το ιρλανδέζικο βίσκι είναι κρυστάλλινο και το ελένχω, οπότε αναμείνατε στους δέκτες σας για περισσότερα ίνφο6~!~
Τι έλεγα? Α, ναι.
Το Groove το αλήτικο:
...το ζόρικο:
...το αντρικό:
Καλή βδομάδα στους περισσότερους αν όχι όλους.
Έντιτ: Χιονοστιβάδα δυναμίτιδας και είναι κρίμα να μη κλείσουμε με το νονό... για περιορισμένες εμφανίσεις με Big band
Last edited by casshern; 11-05-2015 at 03:56.
Resistance is useless
Πέντε(5) σελίδες πίσω ρε σατανάδες!?
Για πάμε bump:
Resistance is useless
Καλά που έκανες το bump!
Να πω και δω πως ο Adrian Younge έβγαλε Something About April II και το ακούμε εδώ. Το έχω βάλει και στο New Releases αλλά για όποιον δεν το κοιτάει...
John Cleese: Political Correctness Can Lead to an Orwellian Nightmare
Τσικνοπέμπτη σήμερα, υποχρεωτικό το bump του αρμόδιου τόπικ και ακολουθεί σύντομος οδηγός επιβίωσης για τη σημερινή μέρα.
Ξεκινάμε δυνατά, στο ψαχνό:
Με γεμάτο στομάχι, πιανόμαστε χέρι-χέρι, νέοι, γέροι, παιδιά και χορεύουμε γύρω από τη φωτιά:
Έχει φτάσει απόγευμα και κρίνεται απαραίτητο ένα break για μια τούμποργ ή ένα δροσιστικό μοχίτο και αναπόφευκτα το μυαλό ταξιδεύει αλλού:
Αν καταφέρουμε και ξεπεράσουμε τη ντάγκλα του απογεύματος, ή εναλλακτικά τον πάρουμε για καναδυό ωρίτσες και σηκωθούμε κεφάτοι, το γυρνάμε σε ουισκάρες και στυλάτο soul funk:
Resistance is useless