an to ploio sou feugei aptin alli akri tou limaniou paizei lewforeiaki mesto xwro tou limaniou tsampa pou se paei eksw apto ploio sou. To pairneis apo sxedon apenanti apto stathmo.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ε άρα χωριό
αλλά ντροπή να συγκρίνεις το κωλοχώρι σου με το στολίδι του κάμπου.
Προσανατολίζομαι στο να τιμήσω το μετρό μέχρι ομόνοια και μετά ηλεκτρικό για πειραιά παρά το καρφί προαστιακό. Πάντα μου άρεσε να ανεβοκατεβαίνω σε μετρό και τέτοια))) Στις 5και το πρωί θα χουν αρχίσει, έτσι; Χίλια ευχαριστώ
![]()
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Ναι, μυρίζω και τυρί.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
`μονο αυτά;`
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
Ενας καλος κυριος μου εδωσε σημερα ενα βαρελι τσιπουρο δικης του παραγωγης. Ετσι, τζαμπα
Επειδη το βαρελι ειναι πλαστικο και στο ιντερνετ διαβαζω για ακρως επικινδυνο το τσιπουρο σε πλαστικο, σκεφτηκα να ρωτησω αν ισχυουν ολα αυτα. Η λογικη λεει οτι το τσιπουρο θα αλλοιωσει το πλαστικο, το βαρελι ομως ειναι εκεινο το γερο πλαστικο που αποθηκευουν και φαγητα. Υπαρχει παλι προβλημα? Επισης αυτος τα βαρελια τα εχει κοντα ενα χρονο, το τσιπουρο ειναι δυνατο, οποτε σιγουρα θα το εχει αλλοιωσει το βαρελι, ε? Και αν ναι, ειναι τοσο επικινδυνο? Απ οσο γνωριζω πολλοι παραγωγοι σε τετοια βαρελια το εχουνε και απο κει μοιραζουν..
ειναι σε τετοιο
![]()
εγω δε θα το πινα αμα ηταν ενα χρονο μεσα.. και παιζει να στο δωσε για να μη το πεταξει , εναλλακτικα κρατα το για εντριβες η αμα μεινεις απο βενζινα .
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Το σκεφτηκα και αμα ηταν απο αγνωστο ουτε εγω θα επινα. Απλα αυτος εχει γενικα καλο τσιπουρο και δινει ακομα απο αυτο σε μαγαζια. Πρωτα μου εδωσε να δοκιμασω ενα μπουκαλακι απο το βαρελι και ειναι πολυ καλο, ωραια γευση, ξυπνας μια χαρα το πρωι και οτι μενει στο ποτηρι εχει μια ωραια μυρωδια μετα σαν τσαι του βουνου καπως.. Γενικα αμα το πιεις εξω αυτο θα πεις ειναι απ τα καλα. Επισης ειναι χωρις γλυκανισο, αν αυτο εχει σημασια στην αλλοιωση του βαρελιου, δεν ξερω. Γενικα αν αλλοιωθει το πλαστικο μπορει παλι το τσιπουρο να ειναι τοσο καλο?
Last edited by anti; 22-07-2014 at 18:59.
εγώ λέω ότι χάλασε, οπότε στείλτο μου να το πετάξω εγώ για 'σενα![]()
Rock or Nothing
λογω του οτι κανενα γαδουρι δεν απαντησε στον νεαρο, και φανταζομε ο νεαρος δεν μπηκε στο τσατ, το γραφω εδω:το τσιπουρον κραταει και μηνα σε πλαστικο νερου, μετα (μετα λεμε πανω κατω) βγαζει καρκινογονες παπαριτσες
το συγκεκριμενο βαρελι ειναι παλστικο που αντεχει σε υψηλες θερμοκρασιες αρα δεν εχει καμια σκεση με τα πλαστικα μπουκαλια νερου, και δεν εχει τον ιδιο κιντυνο για φθαλικες εστερες
εαν γνωριζεις πολλους παραγωγους που αποθηκευουν τα τσιπουρα τους σε τετοια, φροντισε να κοψεις παρτιδες....οι σωστοι τα αποθηκευουν σε γυαλινες νταμιτζανες και σε ανοξειδωτα
το οτι δινει σε μαγαζια ειναι μαλλον υποπτο....το οτι ξυπνας ''καλα'' το πρωι δεν λεει τιποτα, ελεος πια με τον μυθο, οταν μεθας μεθας, αλλο το ενα δυο ποτηρακια
ο γλυκανισος δεν αλοιωνει, αρωματιζει. τα περισσοτερα τσιπουρα ''με'' ειναι με μαραθο, ο γλυκανισος ειναι ακριβος και για κιμπαριδες
προσωπικια συμβουλη/προτροπη....ΠΙΕΣ ΤΟ (αλλα βαλτο σε γυαλι ε?)