75%. Θα κάνω μια προσπάθεια. Το πολύ πολύ να το βαρεθώ. Εννοείται ότι δε δίνω ευρώ γι'αυτό το παιχνίδι.
75%. Θα κάνω μια προσπάθεια. Το πολύ πολύ να το βαρεθώ. Εννοείται ότι δε δίνω ευρώ γι'αυτό το παιχνίδι.
Life begins at 45°.
Life begins at 45°.
Το ξεκίνησα, δεν ξέρω γιατί, ωραίο φαίνεται, αλλά δεν έχω ξαναπαίξει mmo στη ζωή μου οπότε δυσκολεύομαι.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Έχεις χρόνο και σκέφτεσαι να καείς; Ή θα το πάρεις χαλαρά;
Αν θέλεις, πες και τι χαρακτήρα έφτιαξες!![]()
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Έναν Τζεντάι χοντρέλα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Τέλεια. Αλλά μάλλον ενδιαφέρθηκε για το class κι όχι το βάρος του.
Life begins at 45°.
Σε ποιον σερβερ? Να υποθεσω στον Ευρωπαικο με την αγγλικη γλωσσα ε?
Εχω 1-2 χαρακτηρες εκει low levels αλλα βαριεμαι να τους συνεχισω γιατι δεν εχω κανενα απο τα legacy perks εκει περα, σε αντιθεση με τον West Coast που εχω 8 χαρακτηρες τερμα εξοπλισμενους και lvl 60![]()
Ομως αν εχω παρεα για leveling μπορει να ψηθω να συνεχισω εναν απο αυτους. Και μιας και ειναι το πρωτο σου ΜΜΟ (οπως ηταν και για μενα πριν 3 χρονια) μπορω να δωσω hints and tips αν θελεις.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
Είναι αυτό που επέλεξες όταν δημιούργησες τον χαρακτήρα. Ένα από αυτά, τέλος πάντων. Αν λες κι εννοείς Jedi (κι όχι απλά Republic), είναι είτε Consular, είτε Knight. Το γράφει και στο character sheet (C), πάνω αριστερά. Αν θυμάμαι καλά, βέβαια, δείχνει μόνο το advanced class. Έχω να μπω καιρό.
Life begins at 45°.
Το class είναι κάτι που επιλέγεις στην αρχή. Για παράδειγμα, επέλεξες να κάνεις Jedi που σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις είτε Guardian ή Consular και από εκεί και πέρα διαλέγεις το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο χαρακτήρας σου, ανάλογα με το specialization που θέλεις να έχει. Είναι κάτι πολύ συνηθισμένο σε όλα τα ΜΜΟ. Μη σε αγχώνει.
Με χαλάει που έκανες Jedi βέβαια, γιατί έλεγα να δοκιμάσω έναν Imperial χαρακτήρα, αλλά θα δω αν μπορώ να μεταφέρω τον smuggler μου εκεί, μπας και βρεθούμε in game!
EDIT: Δε χρειάζεται καν, μόλις έλεγξα τους χαρακτήρες μου κι ο Smuggler είναι στον Red Eclipse, level 11! Έχω βάλει το παιχνίδι να κατεβαίνει, αν θες πες μου όνομα να σε κάνω add είτε εδώ ή σε ΠΜ!![]()
Last edited by OniBocho; 10-01-2015 at 16:00.
Lord Lucifer Morningstar
Μην ακούς τον ονιμπότσα. Guardian είναι advanced class του Knight.
Imps > Reps.
Life begins at 45°.
Diopitagiros λέγομαι, για όποιον ενδιαφέρεται
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Καλά τα λέει ο Blitzer. Θυμόμουν το Advanced Class.
http://www.swtor.com/holonet/classes/jedi-knight
πωωωω, είχα πάνω από δύο χρόνια να παίξω και τα ξέχασα...
Braydos λέγεται ο smuggler, θα πάει για Gunslinger (λέμε τώρα...) Αν θέλεις κάνε με add!![]()
Lord Lucifer Morningstar
Braydos does not exist μου λέει, τώρα αν εννοεί γενικά ή online δεν κατάλαβα
Κι εδώ τελειώνει η φάση.