Ban σε Oniβocho. Κι αν τόσο πολύ σας χαλάει τις καρδιές και σε OniBocho.
Ban σε Oniβocho. Κι αν τόσο πολύ σας χαλάει τις καρδιές και σε OniBocho.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
giati klais? pou xwrisame esy gia ola ftais
Σοβαρα τωρα, δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια σε τσονο ως χρηστη, αλλα καποια απο τα ποστς του ειναι πολυ καλα. Θεωρειται "ανελεητο σπαμαρισμα" το σπαμμαρισμα σε ΕΝΑ θρεντ? Το σεξιον προφανως δε μετραει γιατι ειναι πανηγυρι γενικα. Κι ο Σωτος κατα καιρους παιρνει αμπαριζα τα θρεντ toy sexion ενα ενα, αλλα δεν ενοχλει. Οσον αφορα το γατοθρεντ, λολ, δε μπαινω ποτε και δε με νοιαζει προσωπικα. 2014 και ακομα υπαρχει κοσμος που ανεβαζει ΓΑΤΕΣ στα ιντερνετς. Εδω γκρινιαζουμε που το ΕΡ δεν εχει τοση κινηση πλεον και που αργοπεθαινει ολη την ωρα, και οταν γινονται ποστς γκρινιαζουμε επειδη "γινονται πολλα ποστς"![]()
![]()
Υπαρχει παντα η λυση ιγκνορ για οποιονδηποτε δε γουσταρει να βλεπει φωτογραφιες στο picture thread και στο sexion, και προτιμαει να μπαινει για τους ποιοτικους διαλογους.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Ο καθένας μπορεί να χει το όποιο θέμα μαζί του, αλλά το να μουτζώνεις επειδή και μόνο βλέπεις ποστ onibocho, ε, η εμπάθεια στα καλύτερά της.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
σιγά μην κλάψω κιόλας![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
λοιπόν η λύση είναι απλή
1.) νισάφι με την τσόντα. δηλαδή κι εγώ μπαίνω στο σέξιον δε βγάζω την ουρά μου απέξω. αλλά τις τελευταίες 3-4 μέρες έχει γίνει το ER πορνοσάιτ, ας ηρεμήσουμε λίγο.
2.) νισάφι με τον Ονιμπότσο. Ονιμπότσε δεν ξέρω αν μας τρολλάρεις και γελάς κάτω απ' τα μουστάκια σου, ή αν είσαι όντως μπετόβλακας. Πάντως αυτός που το παίζει μπετόβλακας όλη την ώρα δεν έχει καμία διαφορά από αυτόν που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς
3.) νισάφι με τη τζάμπα μούτζα. Ό,τι είπε ο αποπάνως
εγώ έχω πει και στο αντίστοιχο μετερίζι να καταργηθούν οι μούτζες και τα πινκς. τι τον θέλουμε δηλαδή το μετρητή δημοφιλίας απόψεων, δεν έχουμε γνώμη ο καθένας μας γι' αυτό που διαβάζουμε και πρέπει να ξέρουμε και τι πιστεύουν και οι άλλοι για το ίδιο θέμα;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
απλά σταματήστε να παίρνετε σοβαρά τα πίνκς και τις μούτζες και τελειώνει εκεί το παραμύθι. 2014 έχουμε
Μα αυτό είναι το θέμα. Ότι δηλαδή ο άλλος μόνο και μόνο επειδή βλέπει post onibocho χώνεται για να μουτζώσει και μία στο τόσο υπάρχει και ένας που θα πει "onibocho μας έπρηξες τα αρχίδια για τον χ, ψ λόγο". Προφανώς και δείχνει κάτι αυτό, καθώς πλέον δεν κράζεις την άποψη, αλλά το γεγονός ότι ο άλλος είναι αυτός που ειναι, οπότε αν έχει κάποιος μεγάλο πρόβλημα, ας τον κάνει ignore. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που θα πρέπει να μπαίνει το ζήτημα μουτζώνω/δεν μουτζώνω. Έχεις πρόβλημα; Αγνόησε τα posts του ή αν δεν αντέχεις, ignore. Δεν το βάζω στη βάση τζάμπα μούτζα, το βάζω εκ των πραγμάτων στη βάση γιατί μουτζα.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
πφ .... ψυχανάλυση...
στον ιντερνετ είσαι, στο ER είσαι, ασχολείσαι με αυτούς που ασχολείσαι, δε σε φταίει κανείς.
^ το τι έξυπνο και αστείο ήταν το παραπάνω πόστ, δε λέγεται. Μπραβο Τσόνε (πουκαικαλαδενξερουμεποιοςεισαι), θεός. Ευτυχώς που ζεις στο ER και δεν αναρωτιόμαστε που πήγαν οι καλές εποχές.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
αν ακολουθήσουμε αυτή τη μέθοδο φίλε τσιμπουκλάνο, θα είναι το μισά νέα ποστς ignored και θα σηκωθούμε να πάμε να τα λέμε στο facebook. δε λέμε ότι είναι ηλίθιος ο ένας και αυτιστικός ο άλλος, λέμε ότι αυτή την ανωμαλία την ποστάρουν πλέον με ρυθμό που έχει κατακλυστεί το φόρουμ. συγκεκριμένα, όταν ανοίγω δέκα νέα θρεντς και τα 8 είναι αδιανόητα .gifάκια, μου έρχεται να κάνω kickban τον εαυτό μου που έχασα τόση ώρα, λες και θα μπορούσα να μυρίσω τα νύχια μου αν έχει ποστάρει μόνο ο τσόνος ή και φυσιολογικοί άνθρωποι. για τις μούτζες όντως, πάρτε τες στην πλάκα. πχ είναι ο σώτος πιο πάνω υπέρ της μούτζας και τρώει μερικές από τους αντιπάλους τους, αυτό είναι πολύ σωστό τρολλάρισμα. ούτως ή αλλως αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να ποστάρει το μισό φόρουμ αρκούδια και πινγκ-πονγκ, ενώ τώρα βλέπεις 18 μούτζες και λες "οκ δεν είμαι εγώ ο μαλάκας, όντως διαβάζω αρχιδιές".
tl;dr δε θα κάνουμε εμείς ignore, να τους πάρετε σπίτι σας άμα τους θέλετε!