165 βγαινει το μοτο τζι αλλα γαμαει κωλαρακια
165 βγαινει το μοτο τζι αλλα γαμαει κωλαρακια
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
βασικά το'ψαξα λίγο και διάβασα ότι πρέπει να κοιτάξω προς Κίνα για τέτοιες τιμές, κάνα Jiayu ή κάνα Huawei - δεν έχω και πολλές απαιτήσεις απ'το κινητό, κάνα reddit στην τουαλέτα και κάνα παιχνιδάκι πριν κοιμηθώ
έχω ένα Xperia Neo V τώρα, κολλάει πλέον σα διάολος και η μπαταρία του είναι γιατομπούτσο, οπότε αυτά θέλω να αποφύγω
tt0274518
Neo V κι εδώ. Εξαιρετική συσκευή για την εποχή του αλλά για σημερινές απαιτήσεις δεν. Κι εγώ τώρα πια έχω λίγο πολύ τα ίδια παράπονα με εσένα. Η άποψη μου είναι πως για σοβαρό surfing θες τουλάχιστον 4.3" οθόνη. Αν πήγαινα για κάτι σε παρόμοιο budget με το Neo V πριν από 2 χρόνια θα έλεγα Moto G. Από τις καλύτερες 4.5" 720p οθόνες, με οκ μέγεθος για browsing και το μόνο κινητό (σε λογικές διαστάσεις) που έχει παρόμοια αντοχή μπαταρίας είναι το LG G2 με τα 3000mAh. Από updates είναι ήδη σε 4.4.2 και ο σκοπος της motorola είναι να παίρνει τα updates όσο πιο κοντά γίνεται στο nexus.
Στα μείον η έλλειψη SD card και η μέτρια κάμερα των 5ΜP, η οποία όμως είναι από τις καλές 5άρες (καλύτερη από Neo V), απλά δε πιάνει κάτι 8άρες+ που βλέπαμε σε κινητά του 2013 (εκτός από σκουπίδια κάμερες όπως (Nexus 4, LG 4X, Optimus G). Αν δεν σε καίει η συγκεκριμένη λειτουργία ή δεν έχεις πολλές απαιτήσεις είσαι cool.
sar στα 0,74 που είναι μια οκ μέση τιμή. Αρκετά καλύτερη από τη φριτέζα 1.10 του Neo V
εδιτ: Για κινέζικα δεν έχω ιδέα. Ναι μερικά έχουν και γαμώ τα specs, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ.
Last edited by SpiritCrusher; 21-05-2014 at 16:52.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Παιδιά μπορείτε να πείτε μια γνώμη για τα κινέζικα κινητά? Είναι έμπιστα ή βγάζουν προβλήματα κλπ?
Συγνώμη προκαταβολικά αν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και δεν το έχω υπόψιν μου προηγουμένως στο θρεντ.
Πχ, μου παρουσίασαν αυτό ως φοβερή λύση φτηνού και καλού κινητού.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
δε θα το παιρνα , γιατι με τρομαζει το site !
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αυτό το site με τρομάζει κι εμένα. Υπάρχει το www.minideal.net που είναι γνωστό στην ελλάδα κι έχει ολόκληρο thread εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373927
Dual core & 512 RAM δε νομίζω πως είναι καλή λύση από τη στιγμή που αλλάζεις το neo v επειδή σου σέρνεται. +μικρή ανάλυση για 4"
Last edited by cloud; 28-05-2014 at 12:24.
λοιπόν, η μεγάλη ώρα έφτασε. το παμπάλαιο ερικσον που έχω άρχισε να τα φτύνει και ένα x-peria mini έμεινε από μπαταρία λίγο μετά τη λήξη της εγγύησης κ δεν ψήνομαι να δώσω φράγκα για μπαταρία. με ανανέωση συμβολαίου λοιπόν παίζουν οι εξής επιλογές (για να μη βάλω από την τσέπη πάνω από το κόστος της μπαταρίας του x-peria):
- nokia lumia 520
- samsung galaxy trend plus
- lg optimus l7 II
πείτε οι γνώστες. δεν έχω ιδέα από κινητά. ως τώρα το χρησιμοποιούσα μόνο ως τηλέφωνο και ως χρονόμετρο![]()
Rock or Nothing
Το Lumia 520 που έχω είναι μια χαρά (θα σου έλεγα πάρτο, τα παραπάνω είναι για γκατζετάκηδες), συγκριτικά με το LG optimus L7 που έχεις από κάτω είναι χειρότερο στα specs αλλά και με διαφορετική τιμή
edit: έριξα μια πρόχειρη ματιά στις τιμές στο σκρουτζ και συνέβη το εξής περίεργο, έπεσαν αρκετά οι τιμές στα LG και ανέβηκε κάπως ανεπαίσθητα του Lumia. Διάλεξε τι σε βολεύει, windows phone ή android και πράξε ανάλογα. Μικρό τιπ: το LG λένε οτι έχει μέτρια κάμερα, δεν ξέρω τι παίζει όντως, αλλά μπορώ να σου πω από πρώτο χέρι οτι του 520 ΣΚΙΖΕΙ (την ημέρα, αν δεν έχει φως όχι και τόσο- δεν έχει ούτε φλας)
Last edited by 12 stars circle your brow; 29-05-2014 at 14:06.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
εγώ τελικά κατέληξα εδώ: http://www.minideal.net/xiaomi-hongm...apacitive.html
στο myphone εκθειάζουν, specs καλύτερα από οποιοδήποτε κινητό γνωστής μάρκας μέχρι 200 ευρώ, τα κινέζικα site θεωρούνται σούπερ ασφαλή, ε γιατί όχι?
tt0274518
apo to minideal pira kai to diko mou (Xiaomi mi2s) kai ola kala ws twra. Htan ki afto katw apo 200 euros kai me poly kala specs.
the game is the game
Είχα 2 χρόνια το Lumia 710 και σε στιγμές με εξόργιζαν τα κολλήματα της microsoft (inb4 και στα android της google) αλλά κυρίως το προβληματικό wifi. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι χαρακτηριστικό των windows phone, αλλά εκτός του ότι είχε πολύ μικρή εμβέλεια, καθυστερούσε πολύ (συνήθως μέχρι να το χρησιμοποιήσω) να συγχρονίσει με τις εφαρμογές που εψαχναν ίντερνετ.
me thn 8.1 anavathmiosh ta windows phone gamane. siga siga vgainoun kai polles pleon efarmoges (apla prepei na vrw enan kalutero metronomo gamwto)
eytyxismenos pleon katoxos enos nokia lumia 1020
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Για τα κινέζικα πάντως, μου έχουν πει ότι υπάρχει ένα 10-15% το οποίο χαλάει (λόγω έλλειψης ποιοτικού ελέγχου). Εννοείται ότι ισχύουν εγγυήσεις κλπ κλπ, αλλά τα μεταφορικά για Κίνα έτσι ώστε να στο αλλάξουν είναι καμιά 100αριά ευρώ.
Κι εδώ τελειώνει η φάση.
Ρε παιδιά τα specs δεν μετράνε τόσο πολύ πια. Δηλαδή μια χαρά οι κινεζιές αλλά υπάρχουν άλλα θέματα: όλα τρέχουν 4.2 και πιθανότατα δε θα πάρουν ποτέ 4.4. Προσωπικά δε θα αγόραζα οτιδήποτε τρέχει κάτω από 4.3 (το οποίο περιέχει τη σημαντικότατη προσθήκη του TRIM), για να μην πω Kitkat. Πλέον υπάρχουν πολλές φτηνές επιλογές επώνυμες, το Moto G, το Moto E που θα βγει σύντομα, το One Plus One κ.α.
Σαβούρες, κανένα από τα 3.
Last edited by cloud; 30-05-2014 at 13:24.