1. Claws
2. Big Beatiful
3. She
4. Horses' Green
5. Low
6. Vultures
7. Modesty
8. Reverb of the New World
δε θα πω πολλα, θα ξεκινησω με καλα σας γαμαει το vultures
απλα για να γινει και κουβεντα. (αν και ακομα 3 κομματια εχουν διαρρευσει οι ιδιοι)
εγω το εχω λιωσει ολο, αλλα λογικα καθως πλησιαζουν τα ριλιζ οπου να ναι θα βγουν και τα υπολοιπα τρακς.
πολλοι νομιζω θα παρεξενευτουν αν περιμεναν σαν κατι ιδιο με το βαν. τα στοιχεια του βαν ειναι εδω, μην παρεξηγηθουμε κιολας, αλλα εχουν μπει κ αλλα.
περιληπτικα εγω θα λεγα οτι ειναι πιο "ροκ" ο δισκος οσον αφορα τον ηχο και τον ογκο του κυριως, δεν υπαρχει αυτη η χεβιλα ας το πουμε του προηγουμενου.
πολλα θαμπσαπ που τολμησαν να το βγαλουν το δισκο και να μην παρασυρθουν απο μια καταναγκαστικη επαναληψη λογω της επιτυχιας του βαν, οχι οτι δεν θα ταν καυλα παλι, αλλα απ'τη στιγμη που αυτον τον ηχο γουσταραν γιατι οχι.
η μονη ενσταση μου θα ταν η διαρκεια του αλμπουμ, ενα ακομα κομματι τουλαχιστον θα πρεπε να μπει (να βγει και εντεκαδα στην τελικη βρε αδερφε
προσωπικα αγαπημενα horses green , low
λιγοτερο αγαπημενα (αν θα επρεπε να κανω μια διακριση, αν και αγαπημενα και αυτα εννοειτες) claws και reverb of the new world (ισως γιατι το πρωτο το ακουσα μοναχο του στην αρχη και το reverb περισσοτερο θα το γουσταρα σαν εισαγωγη σε live για ζεσταμα και οχι για κλεισιμο δισκου γιατι σε αφηνει καπως παει κατι να πει και Cut, με το πουλι στο χερι, φευγει γκομενα, αυτο που κανουμε δεν ειναι σωστο, δεν ειναι η καταλληλη στιγμη)
τρομερη κριτικη, ποτε δεν ημουν φαν του γραφεις review (εδω μεταξυ μας ειμαστε οποτε ετσι)
ροκ που λεγαμε και πριν στα Big Beautiful (Women) και Modesty ειναι φανερο
horses green και low μια συνομοταξια μονα τους
ολα καυλα στους μοδς, αλλα αν πεις για κατι που ξεχωριζει, ειναι η τεραστια εξελιξη (φαντασου στην ηδη γαμω φωνη) του Δανη, σταξτε κοριτσια. γεγονος που παρατηρησα και στους Planet Of Zeus οσον αφορα τη φωνη
She + ΠΟΝΟC +
Vultures "κλασυ" μοδς κομματι
αφηνω λοιπον αυτο εδω για αρχη και τα λεμε εν καιρω
και κλεινω με το καλα σας γαμαει το vultures