Κάθε ERική σύρραξη έχει την πλάκα της στις πρώτες φάσεις της (τρολάρισμα, ξεκατίνιασμα, ακόμη και τα ελαφρύ βρίσιμο), αλλά μετά αναπόφευκτα αναλαμβάνουν οι συμπλεγματικοί σκατόψυχοι και το θέμα καταλήγει δυστυχώς να γαμιέται.
κατά τα άλλα "γωνιά του ονιμπότσο"
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
ναι ειδαμε κι οταν.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Με το πέρασμα των ημερών και αναλογιζόμενος όσα διαδραματίστηκαν και γράφτηκαν τόσο στο παρόν thread, όσο και στο chatroom, νιώθω την ανάγκη να πω ορισμένα πράγματα, ίσως κι ως closure.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όσους αδικήθηκαν από το πρώτο post που περιείχε το spoiler που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου. Δεν έχω λόγο να αναλύσω. It's all there. Από όσους αδικήθηκαν.
Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τον 00i00 (που είναι και το σημαντικό από τα δύο), γιατί εκλαμβάνοντας ο ίδιος αλλιώς κάτι που έγραψα, αναστατώθηκε πολύ, όπως φάνηκε στη συνέχεια. Με θλίβει πολύ το γεγονός ότι λάθος χειρισμοί και εγωισμοί εκτροχίασαν την κατάσταση, η οποία πήρε τελικά αμπάριζα κι άλλους. Δυστυχώς όμως, αυτό κάνουν οι λάθος χειρισμοί. Για μένα, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ο ίδιος ότι ποτέ δε θα έκανα φτηνό χιούμορ με οποιαδήποτε ευαίσθητη κατάσταση, ακόμα περισσότερο όταν δε γνωρίζω τον άλλο και την κατάσταση αυτή. Μου είναι σημαντικό να νιώσει ότι δεν προσπάθησα να τον χλευάσω, υποβαθμίσω ή αναστατώσω. Ο κακός χειρισμός από μέρους μου ξεκίνησε όταν δεν αντιλήφθηκα ότι παρεξηγήθηκε μαζί μου, έπειτα δεν έδειξε διάθεση να το λύσουμε και όταν στη συνέχεια του απάντησα εν μέσω εκνευρισμού αλλά και αμηχανίας, σε στιγμή που δέχθηκα από αυτόν μια πιο επιθετική στάση, διαφαινόμενη παράλληλα από chatroom και posts. Και ξεκαθαρίζω ότι κρίνω σημαντικό να καταλάβει αυτό που λέω, όχι γιατί επιδιώκω τη συμπάθεια ή την εκτίμησή του (ή και των υπολοίπων), αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι κρίμα να βγάζει τόσο θυμό και αρνητικότητα από την ψυχή του, με αιτία μια ηλίθια παρεξήγηση. Είναι κακό για τον ίδιο, είναι ασταθές, είναι επιζήμιο, οδηγεί σε χειρότερα μονοπάτια και περεταίρω θυμό κι οργή και κακά τα ψέμματα, κανείς δεν έχει ανάγκη να δηλητηριάζεται η ψυχούλα του. Αν θεωρεί ο ίδιος ότι φέρω ευθύνη και για τον διαπληκτισμό του με υπόλοιπο κόσμο του φόρουμ, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να την αναλάβω και να ζητήσω δύο φορές συγγνώμη.
Εγώ πάλι λέω ότι μπορεί το παρόν thread να αποτελέσει πυξίδα για ένα καλύτερο ER. Είτε ως παράδειγμα, είτε στη συνέχεια ως χώρος υγιούς συζήτησης. Όσο περνάει απ' το χέρι μου, θα προσπαθήσω για το δεύτερο.
Μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί να έχω κι εγώ δίκιο όμως στο ότι δημιουργήθηκε προκατάληψη. Υπεύθυνος ή όχι, δεν το αφήνω να με απασχολεί πια. Άκουσα και διάβασα διάφορα τις τελευταίες μέρες, δέχθηκα συμβουλές, επιθέσεις, κριτική, ειρωνεία και κάνοντας την αυτοκριτική μου συνοψίζω στο ότι με ενδιαφέρει να είμαι κομμάτι του ER και με ενδιαφέρει αυτό να συμβαίνει χωρίς προβλήματα. Το πως θα επιτευχθεί αυτό σχετίζεται και με προσαρμογή από μέρους μου, αλλά και με εμπιστοσύνη, κατανόηση, βοήθεια από μέρους όσων θέλουν να τα επιδείξουν. Σίγουρα δεν περνάει από βάναυση (και εύκολη) κριτική, χλεύη και δεικτική συμπεριφορά. Όχι απαραίτητα προς εμένα, αλλά προς τον οποιονδήποτε.
Επειδή αρχίζει να γίνεται κομμάτι gay το σεντόνι μου και σκέφτομαι να αλλάξω χρώμα γραμματοσειράς σιγά σιγά, κλείνω εδώ και αφήνω στην κρίση του καθενός ξεχωριστά τη συνέχεια.
Ευχαριστώ πολύ,
Θανάσης Δαμιανίδης.
Last edited by OniBocho; 09-05-2014 at 05:20.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
onibocho ονοματεπώνυμο μπαίνει μόνο σε ποστ αποχώρησης
Έντονα πολιτική χροιά και επαναστατική διάθεση, είχε η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο λιμάνι Κατακόλου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.
ποστ παραμονης.
νεο ειδος.
Προκοπης Χατζηζωφριας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Μάγκες θέλω να κάνω μια ερώτηση γιατί μου φαίνεται ότι είμαι εκτός κόσμου. Βασικά μια επιβεβαίωση ότι έχω καταλάβει σωστά. Το GoT που γράφετε είναι κάποια σειρά και ο χρήστης στη γωνιά του οποίου βρισκόμαστε αποκάλυψε την εξέλιξή της ενώ ακόμα δεν έχει παιχτεί σε tv ή όπου αλλού το βλέπετε; Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά προσπαθώ να βγάλω μιαν άκρη.