κουράζεις
μήπως είσαι λίγο αναίτια εμπαθής απέναντί μου;
κουράζεις
μήπως είσαι λίγο αναίτια εμπαθής απέναντί μου;
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Η τελευταια φορα που ειχαμε αυγουστο με 5 απολα αυτα ηταν το 2008 που ξεσπασε η κριση. Βαλε και οτι Αύγουστος = Αυ + γούστος, δε θα γουσταρουμε καθολου.
Επισης 2008 + 2014 = 4022 = οικονομια = 1453 = καταστροφή, και αλλα τετοια....
Επισης τωρα που πατε για μανσον, θυμηθηκα τον Michael Jackson που λεγανε οτι εκανε εγχειρησεις να ασπρισει κλπ...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
σταμάτα ρε κρετίνε να το παίζεις εξυπνάκιας, στο πιο έυκολο θρεντ του κόσμου καταφέρνεις να ρίξεις πάλι έρμπωλ.
Επώνυμη μούτζα που θα έλεγε κι ο Parasight γιατί πρέπει να είναι πολύ biased ώστε να μην καταλάβει σαρκασμό και χιούμορ κάποιος στην προηγούμενη απάντησή μου. Και όπως και πάλι θα έλεγε ο Parasight,
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ η γνώμη σου βλακάκο.
"Why do they blame me for all their little failings? They use my name as if I spent my entire day sitting on their shoulders, forcing them to commit acts they would otherwise find repulsive. "The Devil made me do it." I have never made one of them do anything. Never. I need no souls. And how can anyone own a soul? No, they belong to themselves. They just hate to face up to it..." -
Lord Lucifer Morningstar
αλήθεια παραιτούμαι, δε θα πόσταρα καν αν δε σπάμμαρες κάθε γαμημένο θρεντ με σχόλια πεντάχρονου, αλλά δε γίνεται να μην καταλάβες τι θέλω να πω, έχω βάλει γαμημένο λινκ, η αλλαγή χρώματος δεν είναι urban legend αλλά υπαρκτή μέθοδος και αν υπήρχε ένας καθυστερημένος που θα μπορούσε να το επιδιώξει χωρίς να έχει ιατρκό πρόβλημα, αυτός θα ήταν ο τζάκο.
οπότε ναι, έπιασα τη λεπτή ειρωνεία στο αρχικό σου ποστ, αριστοφάνη.
Η διαφορά είναι ότι αν το προηγούμενο σχόλιό μου το έγραφε ο freak θα του δίνατε pinks, αγάπες, θα συνεχίζατε την πλάκα, all the normal stuff. Ή αν σπάμμαρε κάθε γαμημένο θρεντ με σχόλια πεντάχρονου (sic).
Αλλά από τον επαγγελματία spammer στον black sheep spammer, έχει μίλια διαφορά.
Καλύτερα να παραιτηθείς λοιπόν μεγάλε μάγκα George Carlin, γιατί νομίζω ότι το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να ξαναδημιουργήσεις μια προβληματική γύρω από το πρόσωπό μου, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και βάση.
Lord Lucifer Morningstar
δεν έχεις κάνει ούτε μισή προσπάθεια να σε συμπαθήσει κανείς και απαιτείς να σου συμπεριφερθούμε όπως σε άλλους χρήστες; αει πάενε ρε!
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Lord Lucifer Morningstar
Καλά, κάποτε θα δείτε ποστ αποχώρησης "εγώ να ανεβάσω τους τζήρους του περιπτέρου ήθελα, ευχαριστώ για τη βοήθεια" και θα γίνει πολλ αν ήταν αλήθεια ή όχι
η διαφημηση της Αμστελ η νεα, εγινε για να πικαρουν το θανατο του Παυλου Φυσσα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ελα ακομα κανεις?, θυμαστε οταν ειχε ξεκινησει η ιστορια με το "μας ψεκαζουν" και τα chemtrails?
τα "φιδάκια της παναγίας", το "άγιο φως" και όλα αυτά τα θρησκευτικά μετράνε για urban legends ή για hoaxes?
Rock or Nothing