σημερινή ανακοίνωσή του:
Από σήμερα η συνεργασία μου με το iefimerida.gr έλαβε τέλος.
Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να με διαβάζετε στο ανανεωμένο site
του Κώστα Βαξεβάνη http://www.koutipandoras.gr/
και σύντομα σε ένα νέο Ελληνικό έντυπο μέσο.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
arxise tis vlasfimies twra
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Κάτι καραγκιοζιλίκια διαβάζω τις τελευταίες 2 μέρες στο προφίλ του με το ομνια τιβι και τέτοια ανούσια.
Γενικά έχει κάτι εκλάμψεις αλλά ο τύπος μόνο σε μένα σπάει αρχίδια?φάσκει και αντιφάσκει αφορίζει για ψήλου πήδημα,έχει ένα ελιτισμό της πούτσας,αυτοαναιρείται διότι άλλα λέει άλλα έκανε, αφ'υψηλού κριτική και κλάιν μάιν.
Το χειρότερο όλων όμως είναι τα πουτανακια του που σχολιαζουν μπραβο παναγιωτη πεστα παναγιωτη,ελα να σε πιπωσουμε παναγιωτη.Τι σκουπιδια ειναι αυτα ρε?Καμμια αξιοπρεπεια?Και το ενθερμο κοινο του παρεπιπτοντως ειναι ακριβως αυτου του ειδους ο ο κοσμος που ο ιδιος κραζει στις αναρτησεις του.Κανα δυο που του μιλανε σοβαρα και πανε να αρθρωσουν λογο,τρωνε χεσιμο χωρις νοημα και αιτια με κατι αμπλαουμπλα επιχειρηματα,βγαινουν αμεσως τα χαζα που ο,τι πει το εχουν ευαγγελιο και χωνουν και αυτα στον καθε καυμενο που ματαιως μπαινει στην διαδικασια ,ουτε καν αντιπαραθεσης, απλα διαλογου με τον "καλλιτεχνη" χατζηστεφανου.Τι ασχολουμαι και εγω θα μου πεις...
Last edited by zumorito; 04-02-2014 at 14:37.
Ότι είπε ο αποπάνω δεν ξέρω γιατι τον ακολουθώ, ψιλο-τρας κατάσταση.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
emena m ekane mplok k ntilit epeidi se ena post opou evrize ti sigxroni texni stin ellada, eipa oti iparxoun kapoies eksaireseis opws o oikonomidis(
γενικά η μαύρη αντίδραση που λέγανε και οι δασκάλοι μας είναι δικαιολογημένη στην εφηβεία. στα 40-50 είναι προσωπικό πρόβλημα. αν για κάποιο ανεξήγητο (ή και όχι) λόγο, έχεις ταλιμπάν ακόλουθους χωρίς να έχεις να επιδείξεις τίποτα πέρα από μία κριτική αφ' υψηλού, γίνεται θέμα.
edit: και να είμαι επιεικής και να δεχθώ ότι η κρίση αλλάζει συνειδήσεις και μπλα μπλα να ξεχάσουμε ποιος υπήρξε μπλα μπλα, αλλά κάπου πες και κάτι παραγωγικό. μπορεί να κάνω λάθος αλλά το ταργκετ γρουπ του είναι κάτι και καλά ελευθεριακοί τύποι
Last edited by chris_boss; 05-02-2014 at 21:25.
νομίζω ότι είναι απλά παλαβός.
ΛΟΚΟ !
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
σταματησα να τον παιρνω στα σοβαρα όταν έγραψε ότι είναι ο,τι καλτερο έβγαλε η ελλάδα μετά τον πλάτωνα.
Vielen Dank für alles was mal war
Σήμερα, Τετάρτη, στις 12 το βράδυ είσαι στο σπίτι σου στο ιντερνετ και γκουγκλάρεις «Παναγιώτης Χατζηστεφάνου: είμαι ό,τι καλύτερο έβγαλε η Ελλάδα μετά τον Πλάτωνα» και αυτό ανεπιτυχώς;