Δε θα το συνεχίσω γιατί θα χουμε e-peen contests και κλάματα![]()
Life begins at 45°.
Ισχύει οτι φορολογία και ασφάλεια πάει ανάλογα με τη χρονολογία της μηχανής? Κάτι του 97-99 (με 50-70.000κμ) θα το θεωρούσατε απαγορευτικό?
Δε φορολογούνται οι μοτοσυκλέτες (τουλάχιστον μέχρι 1300cc σίγουρα). Για την ασφάλεια πάντα παίζει ρόλο η παλαιότητα, για όλα τα οχήματα. Μη φανταστείς τίποτα τραγικό, όμως, οπότε η απάντηση είναι "όχι".
Life begins at 45°.
πατρα - αργος και το αντιθετο με το fly απο ΠΕΟ στο πηγαινε και απο ΝΕΟ στο ελα
στο ελα εφυγα 7 το πρωι...αδειος δρομος καρφωμενος στα 95 με 3 στασεις...την επόμενη άλλαξα λαδια φυσικά
δεν παλεύει για τέτοιο ταξίδι-αλλα δεν το παιρνεις το παπι για τέτοιες βόλτες έτσι κι αλλιώς
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Διαβάζω πως αυτό εδώ είναι καλό για αρχάριους (και για γυναίκες, χαμηλό, "ελαφρύ") και λέω να πάω να το τσεκάρω. Υπάρχει κάποια άποψη εδώ?
Του '99, 50.000κμ
εγώ θα το πω πάντως και ας πέσετε να με φάτε, σε περίπτωση που πάρεις μεταχειρισμένο 9 φορές στις 10 να υπολογίσεις ένα σερβις και λάστιχα με το καλημέρα.
(για το μοτοσακό δεν έχω άποψη)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
λάστιχα νταξ, μπορείς να το τσεκάρεις πριν αλλάξεις αν θέλει αλλά σερβισάκι σίγουρα. τα βασικά τουλάχιστον. γιατί να πέσουμε να σε φάμε?
εγώ λέω για παπί μόνο κ μόνο γιατί αυτή την περίοδο δεν πρόκειται να την κάνω από αθήνα με μηχανή οπότε θα είναι μόνο για εδώ, κι επίσης το ybr και τα σχετικά είναι άσχημα. αλλά όπως είπαμε (κ απέδειξε ο ρνρ) μια χαρά είναι για τώρα το fly.. στη σύνταξη βλέπουμε. φχαριστώ για τις προτάσεις πάντως
I must have some booze. I demand to have some booze
To 125αρι το ybr του '07, κάθε άλλο παρά άσχημο είναι πάντως
Παίζει και μια καλή ευκαιρία στα αγγελιάδικα με 1200ευ (το έψηνα).
Αν ήταν ολόιδιο το 250αρι δε θα το σκεφτόμουν καν, αλλά αυτό είναι όντως άσχημο.
πανέμορφο λεμε. εγω 1000 το σουταρα το δικό μου.
1) e4, c5
2) Νf3
στη φωτό είναι μια χαρά. από κοντά είναι ;/
γούστα
I must have some booze. I demand to have some booze
σόρρυ αν έχει ξαναερωτηθεί αλλά έχει κανείς ιδέα τι παίζει με τα καινούργια διπλώματα;
δηλαδή με Α2 τι οδηγάω;
έψαξα λίγο στο γοογλε αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικό...
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Mε Α2 οδηγείς 126cc-600cc.