Θα αρχισω το Review Με ενα καλο κραξιμο για αλλη μια φορα δυστηχος στους πατρινους (διοργανωτες και κοινο)
Θεωρω απαραδεκτο να ερχεται μια απο της μεγαλυτερες Ελληνικες Μπαντες με παγκοσμοια καρριερα στην πολη για Πρωτο λαιβ και να μην μαζευονται πανω απο καμμια κατοσταρια ατομα για στηριξη
Ολοι κλαιγομαστε για αυτη τη πολη αλλα οταν ερθει η ωρα να στηριξουμε κατι καλο και αξιολογο για καποιον μυστηριο λογο αλλος για Χιο τραβηξε και αλλος για Σαντορινη !!!!!! Κατι μου λεει οτι η πιθανοτητα να ξαναερθει η συγκεκριμενη μπαντα στην πολη μετα απο τετοια "κλασιμο" ειναι μηδενικη
Οσο για το θεμα Διοργανωσης ... ΑΙΣΧΟΣ !!! Ντροπη ρε !!! Τετοια ηχητικη ουτε στα πανηγυρια λεμε .... Ειδικα στα Support κιθαρες και ντραμς (πισω που καθομουνα) δεν ακουγες με καμμια δυναμη ... Ηθελαν και δεκαυερο εισητηριο τρομαρα τους ... Στο σπιτι μου καλυτερο ηχο θα εφτιαχνα ...
VERMINGOD
Εφτασα στη μεση περιπου του set list τους ... Γενικα οπως ειπα και πριν δεν ακουγοτανε Τιποτα λεμε !! Μονο μια μπασσα βοη , πιατα και φωνη ! Οποτε για το πως παιξανε στα αληθεια δεν εχω αποψη ... Απαθεια απο τον κοσμο ο οποιος για αλλη μια φορα αρκεστηκε απλα στο να θαβει κυριως επειδη φανταζομαι ολοι τους παιζανε καλυτερα ... !! Εμενα σκηνικα μου αρεσανε και φανταζομαι οτι για το ειδος τους ,μου ειναι αρκετα αγνωστο, ειναι μια αξιοπρεπης μπαντα
CHRONOSPHERE
Τρομερη προσπαθεια απο τους πιτσιρικαδες !!!!! κλασσικο Θρας για παλιους και καινουργιους !! Πολυ καλη αλληλεπιδραση με το κοινο και τα πρωτα Pit της συναυλιας !! Γενικα το πραγμα απογειωθηκε απο το πρωτο κομματι ! Μετα την ξενερα για τον σκατενιο ηχο - οταν τα αυτια μου αρχισαν να συνηθιζουν αυτη την ηχητικη λασπη - Αρχισα και εγω το Headbanging μαζι με το υπολοιπο πληθος !! Γενικα κλασσικα ωριμα Thrash σκηνικα !! Devil's horns στον αερα ... Pit στα περισσοτερα κομματια και για διαλειμμα παλι headbanging !! Τρομερα καλοι οι παιδες και ελπιζω να τους ξαναδω συντομα !!
SUICIDAL ANGELS
Η ΥΠΕΡTATH Μπαντα της ελλαδας για μενα αυτη την στιγμη ... !! Αψογοι Επαγγελματειες και τρομεροι Perfomers !!! Σε καθε κομματι ξεκιναγε στροβυλος που κατελειγε σε μια αμορφη μαζα απο κεφαλια να ουρλιαζουν προς τη σκηνη για περισσοτερο Thrash !!! Κανα κατοσταρια κοινο απο κατω τοσο πορωμενο και παθιασμενο που εδειχναν ετοιμοι να ισοπεδωσουν το κτηριο![]()
Η μπαντα επαιξε τρομερα !! απιστευτα μετρονομημενα ντραμς (τοσο σταθερα που θα νομιζες οτι ειναι drum machine) blazing solos στην Lead κιθαρα και το βασικοτερο ... Τρομερος Frontman !! Σε καθε προσταγη του τυπου "ανοιξτε ρε!" γινοτανε πανικος !!! Εισαγωγες αλα Arya σε καθε κομματι και τρομερα βελτιωμενα φωνητικα σε σχεση με τα cd
Το μονο που με ξενερωσε ηταν το μικρο σετ λιστ (γυρω στη μιαμιση ωρα) με πολυ σημαντικα κομματια να απουσιαζουν ... Καθολου Encore και γενικα μεσα στον πανικο που επικρατουσε φανηκε σαν να παιξανε μισαωρο ...
Γενικη εικονα της βραδιας :
Πολυ αυθεντικα Thrash σκηνικα !!! Λιγη δοση απο κλασσικο Bay - area Atittude στην μικρη μας πολη ! Πολυ θερμο κοινο -ετοιμο για ολακαι πολυ σοβαρες μπαντες !!! Αν εξαιρεσεις την αισχρη διοργανωση και τον αθλιο ηχο ο κοσμος που παρευρεθηκε και οι μπαντες δημιουργησαν ενα μιγμα το οποιο εκανε την μεγαλη εκρηξη που περιμεναμε τοσα χρονια να ζησουμε σε αυτην την πολη !!! Μπραβο στις μπαντες και το κοινο που τα γαμησε ολα
και ενα μεγαλο κωλοδαχτυλο στην πολιτεια και τους διοργανωτες της ... !!
Stay heavy and thrash till Death !!!!