Καινουργιο Venue για lives στην πατρα ανοιχτο σε ολα τα ειδη οπως δειχνει !
Ετσι λοιπον πηγα με αρκετη ορεξη να στηριξω τα παιδια και τον χωρο με την ελπιδα να αλλαξει κατι σε αυτην την πολη μηπως ξαναγυρισει στις παλιες τις δοξες !!
Εφτασα λιγο πριν ξεκινησουν οι Ignorabimus ... Ο χωρος γεματος αρκετα και ηλικιες κατα κυριο λογο μικρες !! Ελπιδοφορο !!
Τα παιδια επαιζαν κατι σε ατμοσφαιρικο Metal με ξεσπασματα και αρκετα μελωδικα σημεια ! Δεν ακουω αυτη τη μουσικη ουτοσωστε δεν μπορω να κρινω και να κατηγοριοποιησω ! Εγω προσωπικα τους ακουσα ευχαριστα Με συνοδεια αλκοολ και τσιγαρο ! Γενικα ηταν αξιοπρεπεστατοι και με ομορφο ηχο ! εχουν βγαλει καποιο υλικο απο τι εμαθα αλλα δεν ειχανε μαζι τους για να προμηθευτω .
Συνεχεια με Vermingod !
δυστυχως ο ηχος απαγοητευσε τελειως !! Απο τα ντραμς ακουγες μονο μποτα και πιατα ... Δεν ακουσα ταμπουρο και τομ ουτε δευτερολεπτο ...
Κριμα γιατι κατα τα αλλα ηταν ισως η καλυτερη τους συναυλια στην πατρα ! Απο οσες εχω δει εγω τουλαχιστον... Τα νεα τους κομματια ειναι σαφως ανωτερα απο τα πρωτα και πολυ πιο εξελιγμενα μουσικα ! Πολυ περισσοτερη μελωδια και πολυ ομορφοτερα ριφ ! Βγαζουν νεο αλμπουμ ειπανε !
Επεσαν και κανα δυο κλωτσιες αλλα ως εκει ... Τιποτα το ιδιαιτερο .... Γενικα δεν καταλαβαινω τον κοσμο αυτης της πολης ... Μυζεριαζει ολη μερα για το οτι δεν υπαρχουν πια μπαντες και καλα λαιβ και οταν σκασει κατι καλο καθεται σπιτι !!! Τελικα οι ιδιοι που παραπονιουνται ειναι οι ιδιοι που σκοτωνουν την μουσικη με τη μυζερια τους και την παραξενια τους ...
Τελος παντων !
Ηταν μια ωραια βραδια με καλη μουσικη ! Μακαρι να συνεχιστουν τετοιες φασεις ! Αναμενουμε !!