Η., ο τεχνοκράτης φίλαθλος.
Άτροπε, υπομονή...α ναι, και δεν πάμε για πρωτάθλημα. Το έχουμε πεί, 2η θέση.
Πάρε Άγγελο να σε σώσει Άτροπε.
Η., ο τεχνοκράτης φίλαθλος.
Άτροπε, υπομονή...α ναι, και δεν πάμε για πρωτάθλημα. Το έχουμε πεί, 2η θέση.
Πάρε Άγγελο να σε σώσει Άτροπε.
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Για εμένα μακάρι να έρθει, αλλά δεν έρχεται, του το έχουμε προτείνει απ' όσο ξέρω καναδυο φορές και φάγαμε πόρτα.
Αλέφαντο τότε.
Χωρίς πλάκα, δεν σώνεστε αλλιώς.
Ο Όγιος έχει ομάδα, όπως και ο Αναστόπουλος.
Αλέφαντο; Σιγά μην πάρω και Αρχοντίδη. Κάποιος παλιός παίχτης στάνταρ, που θα είναι και τζάμπα. Δεν πέφτουμε, μία σίγουρη είναι η Κέρκυρα και για δεύτερο βρείτε άλλον. Η Άεκ είναι μια καλή ιδέα για παράδειγμα.
Καλή ιδέα θα ήταν να πέσετε οι 2 κιτρινόμαυροι, γιατί η Κέρκυρα βλέπεται έστω λίγο...
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΛΕΜΕ
Και η Ξάνθη που δε την χωνεύω. Αναστασίου Μπουγιουκλής με τεχνικό διευθυντή Νταμπίζα λέει το πρεσάρης. Αύριο πρωί ο Τσαλτίδης δε χάνεται.
Πάλι καλά που δε μας έβαλε γκολ Κανακούδης ή Αναστασάκος.
πρωτη φορα που πανηγυριζω γκολ του αρεως
χαχαχαχαχ <3 και με δέκα.![]()
It is known.
Πανηγύρισες; Σηκώθηκες πάνω δηλαδή, πέσαν κάτω τα τασάκια και οι μπύρες, φώναξες δυνατά "Ναι μωρή Αρειανάρα", τραγούδησες Μποέμη.
Κάτι τέτοιο;
Αντυπα...
βεβαια να πω την αληθεια ειχα ετοιμο ποστ ''σπαθα γουσταρατε ε? φατε βαζελα στην μαπα και ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ''
Ωραίο το Χ...
Έτσι, να μην ξεκολλάτε με τίποτα...
Ποιος βάζελος μας μουντζώνει όλους;
Να μην ξεκολλάει ποιος και από που;
Οι 2 κιτρινόμαυροι και ο βάζελος...
Οι κιτρινόμαυροι να κάνετε μόνο ήττες, άντε καμία ισοπαλία (μία φορά στους 3 αγώνες) και ο βάζελος μόνο ισοπαλίες...
Έτσι θέλει, μόνο έτσι...
Και για τα χθεσινά...
Το είπα, 1-0.... Για να πιστέψουν ότι προσπαθούν, ότι έχουν αξιόλογο υλικό, και οι επόμενες αγωνιστικές να είναι ακόμα πιο επώδυνες....Και μετά ΨΟΦΟΣ. Χθές έχυσα επάνω μου όταν όλη η Τουμπάρα γκάριζε "Εκεί-Εκεί...". Και από όσο έμαθα από έναν χανουμοδημοσιογράφο, του έκοψε τα ήπατα το σύνθημα, του γάμησε την ψυχολογία...Φαντάσου στον κάθε Αρκούδα τι θα έκανε (γαμώ την χειμερία νάρκη του).
Ο ΠΑΟΚ, είναι σαν τους Joy Division. Μας χαλάει την ψυχολογία, αλλά τον γουστάρουμε κάργα
γενικα φετο πολλα χαστουκια...
![]()