τι επαθες παλι καραφλομπα, σε τσιμπησε μυγα στη φαλακρα;
τι επαθες παλι καραφλομπα, σε τσιμπησε μυγα στη φαλακρα;
ο θηλυκος Η. λοιπον.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ο θρυλικος Τοφαλος
εχω και μυωπια, αυτο που το πας?
"Τι χτυπαω??"
οι της Πάτρας θα θυμούνται θρυλικά παρτάκια εκεί μέσα..
Κλειστό Πάτρας "Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος"
![]()
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Ποιός έκανε τα πάρτυ του εκεί μέσα ρε;;; Είμαστε σοβαροί; Μήπως πήγαινες και στο δημαρχείο για καφεδάκι;![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Σε αυτό το χώρο έχει υπάρξει μπλιμπλικοειδές καρναβαλικό πάρτυ που ξεκίνησε την παρασκεύη και έληξε ξημερώματα καθαράς δευτέρας. νον στοπ![]()
κλαιω
"Τι χτυπαω??"
με μαυρο δακρυ απ'τη μάσκαρα μασκαρά
http://www.thefader.com/2009/05/01/w...ine%20Posts%29
Last edited by menumission; 19-07-2012 at 17:08.
Στα τσακίδια όλοι οι καθημερινοπρήχτες από το θρεντ του Parasight...
Μίλα ρε μαλάκα ότι έχεις σκοπό να τα πιεις αν είναι να πάμε καμιά γύρα![]()
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
egw ena kserw:
vlepontas ton titlo tou thread nomiza pws prokeitai gia ena thread pou postaroume aysthra kai mono sourwmenoi kai xarhka alla telika den einai akrivws ayto kai nomizw pws kapou edw entopizetai mia trypa sto forum.
proteinw loipon th dhmiourgia enos tetoiou thread (vasika as poume genika "ypo thn ephreia ousiwn" giati exw px den polypinw ksydia alla mpafous).
thewrw oti tha yphrxe prosforo edafos gia poly endiaferontes dialogous h kai monologous/paralhrhmata.
trofh gia skepsh.
ειμαι στο δευτερο ποτηρι κοκκινο κρασι δε με λες λιωμα αλλα εχω να πω πως παρολο που η αισθητικη μου χασκει παραπεουσα στα χειλη του ελκους που αναβρυσε-σαν πυον και αιμα σε κολλαριστα σεντονια-στον μαυρο καμβα της προκειμενης σελιδας απ'την ανωθεν κωμικη (λολ?) αναπαρασταση του μαλακα και μενα, εχω λοιπον να πω πως η ζωη ειναι ωραια και οινος ευφραινει καρδια.