οταν λες τομες εννοεις τις 2 μικρες τρυπουλες?
μεχρι το επομενο ματς της εθνικης θα εισαι οκ, ετοιμοπολεμος
οταν λες τομες εννοεις τις 2 μικρες τρυπουλες?
μεχρι το επομενο ματς της εθνικης θα εισαι οκ, ετοιμοπολεμος
Ναι τις τρυπουλες εννοω..την επεμβαση την εκανα 6 απριλιου , ξεκινησα να το παταω στις 19 και εκτοτε σταδιακα γυμναστηριο , τρεξιμο κλπ..σε καμια περιπτωση δεν με ενοχλει εκει που πονουσα πριν την επεμβαση αλλα η ενοχληση στις τομες συνεχιζει..
το βασικο ειναι ο πονος στο γονατο και αφου δεν σε ενοχλει και ξεκινησες και τη σταδιακη αποκατασταση (το πιο βασικο), εισαι οκ
στις τομες δεν θυμαμαι τετοια ενοχληση ισως γιατι ειχα κανει κι επεμβαση στο χιαστο ταυτοχρονα
οποτε και να υπηρχε κατι χανοταν στον γενικοτερο πονο του μετεγχειρητικου σταδιου και της πολυ μεγαλυτερης καθετης τομης στο γονατο
η οποια 15 χρονια μετα ειναι ακομα εδω ενω οι τρυπουλες οχι
μηπως καμια μολυνση εχει παιξει ή κατι?
οχι...anyway θενξ φιλος..αποτι μου ειχε πει ο γιατρος ειναι φυσιολογικο αλλα δεν ξερω για ποσο διαστημα μετα παραμενει φυσιολογικο..
ιρριλιτζιε μην το αφησεις, η μανα μου εγχειρηστηκε και στους δυο καρπους λογω συνδρομο καρπιαιου σωληνα
Vielen Dank für alles was mal war
από τετάρτη πρωί έχω βγάλει στο εσωτερικό του αριστερού μου βλεφάρου κάτι σαν σπυράκι
δλδ φαίνεται κάτι σαν πυώδης μύτη που έχουν τα σπυριά
Spoiler
είχε πρηστεί αρκετά, τώρα είναι πιο χαλαρά
επίσης με πονούσε κάπως και δάκρυζα αρκετά και όταν ξύπνησα είχα μπόλικες τσίμπλες (λόγω δακρύων υποθέτω), τώρα μόνο με ενοχλάει λιγουλάκι
στρώνει δηλαδής το πράμα, απλά από απορία και μόνο ποστάρω μπας και ξέρει κανείς τι παίζει και στην τελική μην είναι τίποτα σοβαρό και κοιμάμαι όρθιος![]()
γκαβλόσπυρα και στα ματιά λοιπόν
I'll bury you in your god's fucked garden
αφού πέρασε ήδη δε φαίνεται να είναι κάτι, μπορεί να έπαιξε μίνι μόλυνση. αν ήταν σοβαρό θα σε είχε σκίσει στον πόνο.
Πριν κανά δύο-τρεις βδομάδες άρχισα να έχω κάτι πόνους στη βάση της μέσης (και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης για περίπου 5-6 εκατοστά προς τα πάνω), που ενώ αρχικά δεν ήταν κάτι το φοβερό, στη συνέχεια άρχισαν να γίνουνται ανυπόφοροι. Κυρίως πονάω όταν κάθομαι και φυσικά σε οποιοδήποτε σκήψιμο. Επίσης, ενοχλήσεις έχω και στο απλό περπάτημα.
Στο παρελθόν είχα κάτι ανάλογους πόνους στην πλάτη, αλλά με τον καιρό πέρασαν, οπότε πίστεψα ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και τώρα. Όσο όμως περνούν οι μέρες το πρόβλημα εντείνεται και πλέον πέρα από ενοχλητικό και κουραστικό απλά δεν παλεύεται. Μόνο ξαπλωμένος μπρούμυτα δεν ενοχλεί.
Σε γιατρό θα πάω από βδομάδα που γυρίζει, οπότε οποιαδήποτε συμβουλή που μπορεί να κάτι την κατάσταση έστω και λίγο πιο υποφερτή, εδώ.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
όσο φλώρικο και βαρετό ν' ακουστεί, θα πρότεινα για αρχή να κάνεις ασκήσεις για ραχιαίους (πρακτικά το ανάποδο των κοιλιακών).
αν είσαι πολλές ώρες την ημέρα όρθιος τότε δοκίμασε να είσαι ξάπλα λίγο παραπάνω. Δοκίμασε να κρεμαστείς από κανα μονόζυγο βοηθάει για να τεντώσει η πλάτη. Και βάλε να σου κάνουν κανα μασαζάκι περιποιημένο...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Πιθανότατα είναι θέμα αγυμνασίας, οπότε αν θες λονγκ-τερμ λύση θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ανάλογα. Πιο άμεσα για τον πόνο, πάρε κανά αντιφλεγμονώδες, και δοκίμασε πράγματα που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, δηλ μασάζ, τριψίματα, ραχιαίοι που είπαν.
a cry for help, a hint of anaesthesia