ριτζεκτ θες να μας στειλεις ενα πιεμ εσυ;
ριτζεκτ θες να μας στειλεις ενα πιεμ εσυ;
this is radio freedom.
Τελικά τον έφαγες ή όχι?
Life begins at 45°.
μμμμμναι οκ
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Πες ρε, μας γάνιασες.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Οι «εβραίοι που έβαλε στην ελλάδα μαζι με τον καρατζαφέρη» είναι ο Παπαδήμος;
Ο οποίος είναι απλά προτεστάντης.
what? προτεσταντης; οχι μασόνος;
1) e4, c5
2) Νf3
ρε μπλιτζερ τοσα ποστς και θρεντς εχει να ειρωνευτεις...αυτο βρηκες?
λοιπον εγω δεν προλαβα το εντιτ του αλεξ αλλα με τα ειπε το πρωι στο τελεφωνο τα καθεκαστα
χουντα κανονικη και με τον νομο οπως τα λεει
αυτο που εγω και καποιοι στην ηλικια θα θυμουντε ειναι το νταβατζιλικι των μπατσων στα φαγαδικα ποταδικα κλπ στα 80ς, και οσο χουντικο κι αν μας φαινοταν αυτο τοτε που ημασταν ακομα πιτσκα, δεν ηταν τιποτα μπροστα σε οσα καναν οι μπατσοι επι ''επαναστασεως''
το χτεσινο περιστατικο οπως το εζησε ο αλεξ απλα επιβεβαιωνει την καταντια αυτου του τοπου
σε λεπτομερειες δεν θα αναφερθω...απλα να πω οτι τα χτεσινα γουρουνια στην ουσια απειλησαν να καταστρεψουν ευθεως την ζωη καποιων ανθρωπων
και τα καλυτερα ερχονται
εντιτ...αλεξ σταρχιδιασου και μη μασας, τον Καβασακι να σκεφτεσαι
Last edited by 00i00; 10-06-2012 at 22:22.
καποιοι χασαν κατι αξεσουαρια...
![]()
πες μου ότι τους τσαλάκωσες εσύ να γίνεις ο χρήστης της καρδιάς μου
Spoiler
οχι τι να τσαλακωσω εγω? τσιμτσικ' ειμαι
απο Βεροια ειναι αυτα btw
Δε συνηθίζω να ειρωνεύομαι. Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που εννοείς. Αλλιώς θα ήταν όντως πολύ εύκολο. Πραγματικά ήμουν περίεργος να μάθω τι έγινε, θεωρώ τραγικά τα ποστς τύπου γράφω-κάτι-και-μετά-το-σβήνω-αλλά-αφήνω-σαφή-υπονοούμενα-ότι-υπήρχε-κάτι-εκεί και χρησιμοποίησα τις συγκεκριμένες λέξεις για να τσεκάρω ποιος έχει τη μύγα.
Life begins at 45°.
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ. ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ.
Yesterday 19:59 <12 stars circle your brow> ενδιαφερεται κανεις να γευτει ξανα το παλιο καλο χεμο;
Yesterday 20:12 <mourning apocalypse> το πουλάς?