Παιδιά, οι κανόνες είναι χάλια. Χάνεται όοολο το φαν απ' το παιχνίδι με το να μένουμε με τα βασικά οπλάκια, και στην ουσία αναγάγεται σε έναν διαγωνισμό νίντζα ρόουπ. Να το πούμε κι αυτό.
Παιδιά, οι κανόνες είναι χάλια. Χάνεται όοολο το φαν απ' το παιχνίδι με το να μένουμε με τα βασικά οπλάκια, και στην ουσία αναγάγεται σε έναν διαγωνισμό νίντζα ρόουπ. Να το πούμε κι αυτό.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Διαφωνω στο οτι μένουμε στα βασικά οπλακια. Βασικα για μενα ειναι το μπαζουκα και οι χειροβομβιδες. Ολα τα αλλα είναι πολυτελειες (που αυξανουν τη διασκεδαση). Τα σχοινια είναι πλεονεκτημα γι αυτους που παιζουν με αυτα.
1) e4, c5
2) Νf3
Τώρα είναι αργά, αλλά αν νομίζετε ότι έχετε καλύτερες ιδέες, ρίξτε τις να δούμε αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι. για το επόμενο tourney. Καταλήξαμε σε αυτούς μετά από πολλές ώρες γκέιμινγκ. Το "φαν" του παιχνιδιού χάνεται όταν υπάρχουν super weapons σε αφθονία και καταλήγει το παιχνίδι θέμα τύχης, imo.
Life begins at 45°.
ξερω γω! μου λεει ελα να παιξουμε και παιξαμε. δεν προσεξα ποτε ειναι οι "αγωνιστικες".
1) e4, c5
2) Νf3
Kαλά, λίγο μας απασχολεί. Παίξτε με όποια σειρά θέλετε, να τελειώνουμε νωρίτερα![]()
Life begins at 45°.
Παιδιά, ένα jetpack, ένα minigun, μια χαλιλούια, ένα κάτι ν' αλλάζουμε λίγο παραστάσεις πέρα απ' τα σοτγκαν, τις μπαζούκες και τα τις χειροβομβίδες δεν είναι υπερβολή, μην τρελαθούμε. Δεν είναι αυτό το γορμς.
α) σορρυ που δε συμμετειχα σε αυτο αλλα οι συνθηκες δε μου επετρεψαν.
β) οι κανονες που παιζαμε γενικα ηταν μια χαρα. Το minigun μαλλον θα ελεγα οτι το προτιμαω εκτος. γιατι ειναι λιγο cheat καθως ειναι απο τα οπλα που σου γαμανε ενα σκουληκι για πλακα. Απο εκει και περα για αλληλουια που λες μπορεις να τη βαλεις σουπερ οπλο. Επισης το να θελεις jet pack και να μη θες εξτρα σκοινι πχ ειναι λιγο αστειο.
ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΙΤΖΕΡΚΡΑΖ ΜΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟ 1-2 ΣΤΟ 90'
<- Δωρεάν πόντοι.
Δεν είναι ίδιο το πρωτάθλημα χωρίς Τζακ. Μαλακιζόμαστε, βέβαια, για να το πάρει ο καράφλας.
Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ για το τζέτπακ. Είναι σαν 4 σχοινιά μαζί. Βέβαια, δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω με ότι κανόνες γουστάρετε. Και full wormage άμα λάχει!
Life begins at 45°.
Παιδιά, η ποικιλία όπλων προάγει την εφευρετικότητα και όχι την δεξιοτεχνία. Κι αυτό είναι το γορμς, φαντασία, όχι κάψιμο.
νίκη εκτός (0-2) , ήττα εντός από άτομ (0-2). ΑΞΙΟς.
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
Ετσι οπως τα λεει ειναι! (Μου γαμηθηκαν παλι τα χρωματα σε κλειστη πιστα...καμια λυση; )
1) e4, c5
2) Νf3