Page 28 of 45 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 670

Thread: Περί ναρκωτικών και νομοθεσίας

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Εντάξει, με κάλυψες απόλυτα μόλις.

Δηλαδή σοβαρά, τραβάω τα μαλλιά μου. Όχι, δεν θα το κάνω αυτό, έχω πολύ όμορφα μαλλιά. Θα σε αφήσω εκεί, να διαβάσεις άλλη μία φορά το παραπάνω ποστ, μπορεί να τραβήξεις εσύ τα μαλλιά σου!
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

YOLO Chillin Villain's Avatar

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Ε τότε μιλάμε για μαλάκα τεραστίου βεληνεκούς αν α) δεν την πίνει και β) τον απασχολεί η αποποινικοποίηση της ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ.
    Όντως, πρέπει να είσαι ο wiz khalifa ή να κοιμάσαι με το amore σου πάρκο™ κάθε βράδυ για να σε απασχολεί ενα ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ψεμα της Αμερικανικής κυβέρνησης το οποίο εδω και πόσα χρόνια οχι μόνο στέλνει κόσμο σε δικαστήρια/φυλακές τσάμπα αλλά ενδυναμώνει και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ίδιο τον θεσμό του drug trafficking as we know it.
    A και ποιός τον γαμάει τον καρκίνο - ας μας θερίσει καμιά 200αριά χρόνια οσο οι φαρμακευτικές αποτυγχάνουν με τα marinols και τα συνθετικά thc, δεν είναι και κάτι τόσο καίριο ντε - ΦΟΥΝΤΙΤΣΑ είναι.

Λοιπόν αρχηγέ, σε thread για την αποποινικοποίηση έγραψες "όποιος θέλει πίνει σπίτι του" και "ο αδερφός μου είχε γλάστρες σπίτι του παλιά" για να τεκμηριώσεις οτι νομικά και ιατρικά δεν θα πρεπε να μας νοιάζει το θέμα.

Επίσης στο ίδιο thread μας προτρέπεις να ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρότερο.

Αυτή την γαμημένη λογική του "το z δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για μενα, αρα θα μπώ σε ενα κέντρο-συνάντησης-φίλων-z και θα τους πω να ΓΚΕΤ Ε ΛΑΗΦ" δεν την πολυκατάλαβα ποτέ. Ειδικά σε φόραμζ.

tldr;

Υπάρχουν άτομα που είναι ενημερωμένοι (ή απλά έχουν αδέρφια αλήτες), δε ΜΠΗΝΟΥΝ (ή απλά ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΟΥΝΙ σπάνια), είναι απο 14 εως 117 ετών και τους απασχολεί. Αν ήξερες και 'συ 5 πράματα παραπάνω θα σε απασχολούσε αγκές, έστω λιγάκι.
    Last edited by Chillin Villain; 03-02-2012 at 21:02.

Chill ρε Villain να πούμε! Μια χαρά έχω ασχοληθεί στο παρελθόν. Απ' όσα πράγματα όμως μπορούν ν'απασχολήσουν έναν άνθρωπο σε προσωπικό έως πιο ευρύτερο, κοινωνικό επίπεδο ας πούμε, να στον ανάποδο σταυρό που σου κάνω η αποποινικοποίηση της κάνναβης είναι ίσως το προτελευταίο πράγμα στη λίστα μου. Και καλό θα ήταν να βρισκόταν και σε άλλων την λίστα κάπου εκεί, ίσως τα πράγματα ήταν καλύτερα, ίσως και όχι, δεν γαμιέται! Ξεκινήστε την επανάσταση από την εναντίωση στην αμερικανική προπαγάνδα για το χόρτο φίλοι μου, ποιος ειμαι εγώ να σας πω τι θα κάνετε!

Ακόμα προσπαθώ να χωνέψω εν τω μεταξύ τον απλοϊκό αλγόριθμο που δουλεύει ο άλλος στο κεφάλι του, του τύπου
    "Με αλλα λογια η λογικη της παραπανω προτασης σου ειναι αντιστοιχη του 'εχω σπιτι αρα δεν με νοιαζουν οι αστεγοι'".

Εντάξει παιδιά, μοιραστείτε τα πινκς σας, αλλά άντε γαμηθείτε ξερω γω ρε καραγκιόζηδες.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Κριμα. Και μετα εχουμε απορια γιατι δεν μπορουμε να στησουμε μια νεα Σοβιετικη Ενωση η μια Αλβανια του 50.
    ο λογος που δεν μπορούμε να στησουμε ΣΕ είναι οτι δεν εχουμε τα δευτερα μεγαλύτερα αποθέματα πρώτων υλών στον κόσμο, αλλα για την αλβανια του 50, καλομελέτα κι έρχεται αγορινα.

PS, ικονοκλαστ, ζητάω οίκτο εκ μέρους του Βιντνα, μην εισαι τοσο σαδιστής
    Last edited by katwrimos; 04-02-2012 at 01:49.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ρε, σοβαρά. στ'αρχίδια μας που θέλετε να πίνετε φούντα, δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του. όποιος θέλει πίνει σπίτι του (που είναι και το νορμάλ, εκτός αν είστε φλώροι χίπηδες με τζίβες και μουράτοι) κι ούτε φυλακή πάει ούτε τον διασύρει κανείς (τι αρχιδιές είναι αυτές, ο αδερφός μου είχε γλάστρες σπίτι του παλιά). ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο πια.
    .
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member VidnaObmana's Avatar

Ακόμα προσπαθώ να χωνέψω εν τω μεταξύ τον απλοϊκό αλγόριθμο που δουλεύει ο άλλος στο κεφάλι του, του τύπου
    "Με αλλα λογια η λογικη της παραπανω προτασης σου ειναι αντιστοιχη του 'εχω σπιτι αρα δεν με νοιαζουν οι αστεγοι'".

Εντάξει παιδιά, μοιραστείτε τα πινκς σας, αλλά άντε γαμηθείτε ξερω γω ρε καραγκιόζηδες.
    Ειναι ενα πραγμα που λεγεται ... "αναλογια". Και μαλιστα αναλογια αρκετα ευστοχη. Ειναι αντιστοιχο σκεπτικο με το δικο σου , σε αλλη κλιμακα.

Εσυ λες οτι καποιος ειναι ηλιθιος αν ασχολειται με την αποποινικοποιηση της κανναβης χωρις να εινια χασικλης. Με αλλα λογια λες οτι καποιος ειναι ηλιθιος αν ασχολειται με καποιο προβλημα που δεν τον αφορα αμεσα. Πρεπει να σαι φτωχος για να σε προβληματισει η φτωχια? Πρεπει να πηγαινεις σε πορειες για να σε ενοχλησει η κρατικη καταστολη? Πρεπει να σαι φυλακισμενος για να σε ενοχλησει το σοφρωνιστικο συστημα?

Πιο λιανα δεν γινεται mate.
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member 00i00's Avatar

εδω που τα λεμε...ειναι ολιγον τι αστειο οτι τα μισα σου ποστ ειναι εδω και δεν εχεις κανει ουτε ενα στο ''Μπυρα'' θρεντ...

αλλα δε βαρεις...συμβαινουν αυτα

Defunct Economist

ρε, σοβαρά. στ'αρχίδια μας που θέλετε να πίνετε φούντα, δουλειά δεν είχε ο διάβολος γαμούσε τα παιδιά του. όποιος θέλει πίνει σπίτι του (που είναι και το νορμάλ, εκτός αν είστε φλώροι χίπηδες με τζίβες και μουράτοι) κι ούτε φυλακή πάει ούτε τον διασύρει κανείς (τι αρχιδιές είναι αυτές, ο αδερφός μου είχε γλάστρες σπίτι του παλιά). ασχοληθείτε με τίποτα σοβαρότερο πια.
    Οχι φιλος, δεν πάει έτσι. Η αποποινοικοποίηση δεν έχει να κάνει με το οτι θα βρίσκουμε μπαφο εύκολα. Έχει να κάνει με το οτι το παρόν σύστημα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε τεράστια δυστυχία πολλών χιλιάδων ανθρώπων, απο τον αφχανό καλλιεργητή που τον σκοτώνει ο ταλιμπαν νονος της περιοχής μεχρι τον πρεζάκια της γειτονιάς που αντι να του δωθεί μια επιλογή θεραπείας τον μπενοβγάζουμε στη φυλακή επειδή σπρώχνει τάληρα στον 15χρονο που θελει να σκασει ενα τριφυλλο βαρβάτο και ωραίο μετά το σχολείο. Κατα δευτερο λόγο, εχει να κανει με τον τερματισμό στον πλουτισμό όλων αυτών των τύπων που καταδειναστεύουν τις χωρες τους με ιδιωτικούς στρατους για να παρασκευάζουν ναρκωτικα. Κατα τρίτο λόγο έχει να κάνει με τα δικαιώματα αυτών που χρειάζονται μπάφο ως φάρμακο. Το δικαίωμα του Βιντνα να την ακούσει έρχεται τελευταίο στην λιστα.

Ενταξει, προφανώς υπαρχουν και μερικοί τύποι που το μόνο που τους νιάζει είναι να μπορούν να βρισκουν μπαφο χωρις το ρισκο να τους χωσουν μεσα αμα πετύχουν σε στραβομένο μπάτσο (φλώροι), αλλα νομίζω για τους περισσότερους το ζήτημα δεν έχει να κανει με το πως θα βρουμε μπαφο (σιγα το δυσκολο) αλλα με το πως θα δωθεί ενα τελος στον εντελώς ανόητο war on drugs που πολεμάνε αμερική και ευρώπη εδώ και τριαντα χρόνια με τραγικά αποτελεσματα, κυρίως για λατινική αμερική και κεντρική ασία.
    Last edited by katwrimos; 04-02-2012 at 15:12.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member Shirime's Avatar

What is the necessity of taking drugs at all - drugs that promise a psychedelic expansion of the mind, great visions and intensity? Apparently one takes them because one's own perceptions are dull. Clarity is dimmed and one's life is rather shallow, mediocre and meaningless; one takes them to go beyond this mediocrity.

Jiddu Krishna-mother-fuckin-murti

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    εδω που τα λεμε...ειναι ολιγον τι αστειο οτι τα μισα σου ποστ ειναι εδω και δεν εχεις κανει ουτε ενα στο ''Μπυρα'' θρεντ...

αλλα δε βαρεις...συμβαινουν αυτα
    Δεν ηξερα καν οτι υπηρχε μπυρα θρεντ. Τα οικονομικα μου και της οικογενειας μου δεν μου επιτρεπουν κατι παραπανω απο GRAFENWALDER PILS , οπως και να χει. Επισης δεν μπορω καθολου μαυρη μπυρα, γουσταρω lager,pale lager/pils και weiss.

Τα μισα μου ποστ ειναι στα ηλεκτρονικο-περιεργα παντως, λιγα ειναι εδω.

Παρεπιπτονως δεν ειμαι χασικλης,δεν τρελαινομαι για φου, προτιμω μπυρα.

Shrime, ναι και τι θες να αποδειξεις? Το οτι παρεθεσα ενα κειμενακι του κρισναμουρτι σε αλλο θεμα, δεν σημαινει οτι συμφωνω με ολα οσα εχει πει ή εχει κανει. Σαφες νομιζω, οχι?

12 stars, ερχεσαι σε ενα θρεντ που οπως λες ο ιδιος δεν σε ενδιαφερει, με εριστικο και αλλαζονικο υφακι βριζεις οσους τους ενδιαφερει, αν ειναι "τζιβατοι φλωροι" ή αν τους απασχολει το θεμα της αποποινικοποιησης χωρις να ειναι χρηστες, παιρνεις καποιες απαντησεις,και οχι μονο δεν καταλαβαινεις τη μαλακισμενη σταση σου αλλα πας να βγεις απο πανω , και κανεις σαν παιδακι νηπιαγωγειου ή σαν μυξοπαρθενα,οπως προτιμας, για τα πινκς. Something is wrong with your ego, mate.
    Let The Freak Flag Fly!

Δεν ξέρω για ποιο εγωισμό μιλάς, εγώ χτες απλά είχα περίοδο και ημιτρόλλαρα και λίγο, αλλά όντως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα από την αποποινικοποίηση παιδιά.

Επίσης, συνέχισες τη σύγκριση με άστεγους και χόρτο (γι'αυτό έχωσα τα μπινελίκια, μάλλον δεν το κατάλαβες), γιατί είμαι ακόμα εδώ είπαμε;

Μπάι!

Δεν ξέρω για ποιο εγωισμό μιλάς, εγώ χτες απλά είχα περίοδο και ημιτρόλλαρα και λίγο, αλλά όντως υπάρχουν σοβαρότερα πράγματα από την αποποινικοποίηση παιδιά.

Επίσης, συνέχισες τη σύγκριση με άστεγους και χόρτο (γι'αυτό έχωσα τα μπινελίκια, μάλλον δεν το κατάλαβες), γιατί είμαι ακόμα εδώ είπαμε;

Μπάι!
    Το καταλαβα οτι σε χαλασει αυτη η αναλογια, σου πα απλα σαν αναλογια δουλευει.

Οπως και να χει, ναι προφανως και υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα απο την αποποινικοποιηση , αλλα το οτι υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα απο το Χ προβλημα δεν σημαινει οτι πρεπει να το αγνοησουμε.

Anyhow,ας μην χαλαστουμε, Cya & let there be light
    Let The Freak Flag Fly!

Senior Member 00i00's Avatar

ενα πολυ καλο βημα προς την εναφωτισης ειναι να μην μπερδευεις ελληνικα με αγγλικα τσιτατα
    προδιδεις το οτι εισαι απο επαρχια

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Κατα δευτερο λόγο, εχει να κανει με τον τερματισμό στον πλουτισμό όλων αυτών των τύπων που καταδειναστεύουν τις χωρες τους με ιδιωτικούς στρατους για να παρασκευάζουν ναρκωτικα.
    δηλαδη τα λεφτα κι η εξουσια θα ερθουν στους κατω τωρα;!;! γιουπι~!
    Last edited by metamelia3; 05-02-2012 at 11:35.
    this is radio freedom.