αφού έχουμε πει όχι χημείες ρε θείο
όχι για τις αυπνίες τουλάστιχον
αφού έχουμε πει όχι χημείες ρε θείο
όχι για τις αυπνίες τουλάστιχον
I must have some booze. I demand to have some booze
ε μαλακια (πετυχημενη) τοτες
κ αν ξυπνήσει?!? τι λέω?
τεσπα, ζεστό μπάνιο προβλέπεται κ κουκούλιασμα. είδωμεν
xapla sto krevati. vale treme. paixe kana misawro me blastidia sta podia panw apo tis kouvertes. ase tismpaketes. teleiwse to epeisodio. paixe angry birds sto kinhto gia kana misawro. apotelesma? se miamish wra tha se exei parei o upnos. pio nwris de se vlepw.
egw otan me pianei aupnia to pairnw apofash kai perimenw perimenw perimenw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
πιες ενα ποτηρακι ζεστο γαλα η ενα ποτηρακι κοκκινο κρασι η ενα μπουκαλι μεταξα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
οι αϋπνίες οφείλονται κατά βάση στο άγχος.
το σωστότερο είναι να βρεις την πηγή του άγχους, αν είναι κάτι μόνιμο (το άγχος) θα μπορέσεις έτσι να το έχεις υπό έλεγχο κ έτσι θα είναι δύσκολο να σε ξαναπιάσουν στο μέλλον, στην περίπτωση δλδ που κατάφερες να τις καταπολεμήσεις.
αλλιώς αυτό που θα καταφέρεις είναι να βρεις μια λύση για τώρα κ μετά ξαναβλέπουμε.
για αυτό κ οι γιατροί σε κάτι τέτοια δίνουν κάτι για το άγχος κ όχι αναγκαστικά για τον ύπνο αυτόν καθ'εαυτόν.
χωρίς να λέω βέβαια να αρχίσεις τις χημείες, απλά προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που σε απασχολεί κ δεν κοιμάσαι (με λίγα λόγια).
δοκιμασμένη συνταγή που δόξα τω θεώ (χμ) πιάνει τα τελευταία χρόνια.
"Κυρία Μαριάννα δεν καπνίζουμε την ώρα της γυμναστικής"
πειδή είμαι μέσα στο άγχος γενικότερα ναι...
να'στε καλά παιδιά αλλά νίκησε ο αδελφός φρικ. 2 ποτηράκια τσίπρο κ ζεστό μπανάκι έκανε δουλειά. με τη σωστή μουσική βέβαια
παιδιά δεν είμαι από αυτούς που θα δείξουν με το δάχτυλο αλλά πιστεύω οτι οι μπάφοι κάνουν πολύ κακό στον ύπνο, τρου στόρυ.
ε ω
θελω να τυπωσω κατι σημειωσεις αυριο αλλα ειναι πολλες και δεν θελω να μου παει ο κουκος αηδονι.
ξερουμε τιποτα φτηνο σε κεντρο-εξαρχεια;
this is radio freedom.
σόλωνος και μπενάκη, 3 λεπτά η σελίδα νομίζω.
Πατάει κάτω όλα τα threads μαγειρικής σας.
Nutella-coated bacon
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
μολις γυρισα απο φαγοποτι σε τουρκικο εστιατοριο με μπουφε ανατολιτικο και εχεις ποσταρει αυτη την αηδια και παρατριχα να ξερασω τα σωθικα μου στο λαπτοπ.
1) e4, c5
2) Νf3
φαγοτοπικ
<-------------
την αγαπω θα γινουμε ζεβγαρι και θα μας φωναζουν καϊλκη
this is radio freedom.
σημερα στο γραφειο εγινα μαρτυρας του παρακατω διαλογου μεταξυ δυο συναδελφισσων:
1 - Ασε, πηγε η Ταδε στη μανα της να της γνωρισει τον γκομενο και αυτος είναι μαυρος! Με λεξοτανιλ την ειχαν!
2 - Ε νταξει, και τι εγινε; Δεν ειναι και Αλβανος
1 - Ναι, αλλα μαυρος;
2 - Γιατι οι δικοι μας αντρες καλυτεροι ειναι;
1 - Τουλαχιστον ειναι Ελληνες.
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away