εσυ χιπχοπας δεν εισαι? τι δουλεια εχεις με τους φακιριδες και τους φωσφωρουχους?
εσυ χιπχοπας δεν εισαι? τι δουλεια εχεις με τους φακιριδες και τους φωσφωρουχους?
Ρε μαν, κάτσε λιγάκι και με το συμπάθιο. Για να στηρίξεις το επιχείρημά σου έδωσες δύο βίντεο με κάποιους γυμνούς νέγρους (δεν έχω τίποτα με τη γύμνια) που χορεύουν και εκστασιάζονται. Κι εγώ σου λέω, δεν είμαι ρατσιστής αλλά αν για παράδειγμα κάποιος ήθελε να κάνει την «μετουσίωση των καννιβαλικών τελετών στην σύγχρονη τεχνολογική κοινωνία» και άρχιζε τα ΣΑΪΚΟΦΣΚΙ και σκότωνε ανθρώπους και τους έτρωγε αυτό θα έπρεπε να το αποδεχτούμε; Και μάλιστα να το πούμε και Μουσική και Τέχνη κιόλας;
Άντε γιατί καλή η κουβέντα αλλά να κρατάμε και ένα επίπεδο.
τι μετουσιωση και μαλακιες αυτες οι τελετες εξακολουθουν κ γινοντε.
δεν παιζω ξυλο.
Επιβεβαιώνω, τα συγκεκριμένα βίντεο δεν μοιάζουν να είναι από τότε.
Χωρίς επιχειρήματα ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι.
εντωμεταξυς η συνδεσις τετοιων τελετων και τγανς ειναι τελειως αυθαιρετη και ισχυει μονο στα γεματα bebelac κεφαλια τους
δηλαδη τα παρακατω τι ειναι ας πουμε?
αλλα οκ δεν εχει φρακταλς και ιπταμενους Βουδες...
επισης προς ινφεκτεντ βυντρα...
ποια μεταβασις καμναν οι Οζριξ? ολη τους η δισκογραφια ειναι αυτο το ασμα....
και γιατι κρατατε τους Eat Static βρε αχμακια μονο?
οι Oroonies, Ullulators, Nodens Ictus, Wooden Baby τι ακριβως σχεση ειχαν με τα πανηγυρια σας?
επισης περιμενουμε ολους εσας με τα λαχανι παπακια σας να σκαστε σε καμια Αγια Ελενη, καναν Σοχο ή σε τιποτα Πανουσιδες για υπερβατικες καταστασεις
να σας βαραν με τα εικονισματα οι φουστανουσες και να σας χωνουν τσουμακια στον γκωλο οι μπαρμπαδες...
ε ρε γλεντια
που να τραβιεστε στις αφρικες και στους αμαζονιους ρε...εδω πανω ειναι το καλο το γνησιο το trance
Τωρα θυμηθηκες τα επιχειρηματα εσυ, που το 80% των ποστς σου ειναι ειρωνια και τρολλαρισμα και "πνευμα".
Επιχειρηματα υπαρχουν διαφορα σε αυτο το τοπικ, και αναπαντητα τα περισσοτερα.Για το trance dance,για την ηλεκτρονικη ψυχεδελεια,για τα ψυχοτροπα. Τα γραπτα μενουν και ο καθενας βγαζει το συμπερασμα του.
Let The Freak Flag Fly!
Βασικά και τα ποστς μου εδώ, όπως και το εν λόγω, ειρωνεία, τρολλάρισμα και «πνεύμα» είναι, βάλε ένα 90-95% για να 'σαι μέσα.
Τόσο open-mind και διαστρικές μετα-συνειδήσεις που έχετε κάνει πάντως, λίγο να σας κόβει δε βλέπω.
ΧΑΣΙΜΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry