Το τελείωσα στην παραλία και
Spoiler
ενι αν ακομα δεν βρήκες πες να σου στείλω λινκ.
Το τελείωσα στην παραλία και
Spoiler
ενι αν ακομα δεν βρήκες πες να σου στείλω λινκ.
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Ε ναι.
μολις το τελειωσα αυτη την στιγμη...Εχει καιρο να μου παρει βιβλιο τοσο πολυ καιρο. Γαμω την παναγια του για να μην ξεχνιομαστε.
1) e4, c5
2) Νf3
Παιδια πολύ αργά δεν πάνε τα πράματα;;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Λοιπόν μολις τελείωσα το δεύτερο βιβλίο CoK και σε θα πιάσω από βδομάδατο τρίτο.
Μου κανει εντύπωση το ότι άκουσα άπό πολύ κόσμο ότι από δω και πέρα η πλοκή πάει αργά αργά, διάβασα και κάτι για οκτώ βιβλία και τρώω πρώτη ξενέρα.
Το χειρότερο όμως ειναι ότι άκουσα από μια παρέα γνωστών που διαβάζουν το τελευταίο τώρα ότι οι Stark απειλούνται με εξαφάνιση και έφαγα δεύτερη μεγάλη ξενέρα όμως. Αν ειναι να πέσει το μαύρο θανατικό όμως να τους πάρουν όλους οι Άλλοι. χαχ.
I don't do drugs. I am drugs.
τον μαρτιν να παρουν οι αλλοι να ξεμπερδευουμε. Ε δεν ειναι ετσι ακριβως παντως οπως στα ειπαν οι γνωστοι σου..
1) e4, c5
2) Νf3
αν σας ξεφυγει σποιλερ απο 5ο θα σας πάρει ο διάολος.
wraith, το κατέβασα αυτο που είπες, χίλια θενξ, είναι για kindle ε;
Vielen Dank für alles was mal war
καλα δεν λεω τιποτα.
1) e4, c5
2) Νf3
Α καλα, το ειχα ξεχασει οτι στο εστειλα... Anyway οτι φορματ και να ειναι υπάρχουν converters/readers δωρεαν, πχ calibre.
Και σμασερ πρόσεχε τι κατάρες ρίχνεις, σκέψου να φάει κανένα αρνί ολόκληρο και να σκάσει (tm) ο χοντρός, πώς θα δούμε μετά τους χαρακτήρες που μισούμε να ψοφάνε;Spoiler
Shall I say I was wrong, if I'm right?
OK. Για όποιον τον ενδιαφέρει η ελληνική έκδοση. Τελείωσα χθες το δεύτερο και πήγα σήμερα στο Anubis για το τρίτο.
Για το Α μέρος (του τρίτου βιβλίου) είναι έτοιμη η καινούρια έκδοση και με ενημέρωσαν ότι σε 10 μέρες θα είναι έτοιμο και το Β μέρος.
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
πόσα φράγκα έχεις σκάσει ως τώρα ρε συ;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Νομίζω γύρω στα 24 όταν πήρα το 2ο από Public και άλλα 20 έσκασα σήμερα.
"Don't sweat the petty things and don't pet the sweaty things".
George Carlin
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλα θέλω απλως να πω οτι αυτο είναι ενα ΓΑΜΑΤΟ τοπικ και συνεχιστε να ποστάρετε ΕΔΩ αντι να σποιλεριάζετε το τοπικ με τη σειρα γαμω το κερατό σας απαίσιοι σποιλεριαστές, ΟΚ??
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Why Hodor says “Hodor”
1. Hodor actually attained enlightenment from years of meditation and only says ‘Hodor’ to underscore the inherent futility of communication between groups with different values
2. Hodor is extremely intelligent but was cursed by Maggie the Frog to only say one word
3. Hodor is a brilliant mastermind who uses Obfuscating Stupidity to get everyone else to underestimate him while he secretly controls Littlefinger, Varys, and Euron as the Puppetmaster from the shadows.
#HODOR IS THE THREE-EYED CROW #AND WILL WIN THE IRON THRONE #HODOR IS ALL THREE HEADS OF THE DRAGON #EVERYDAYIMHODORIN #HODOR COMES FROM THE BRAAVOSI VALAR HODORIS WHICH MEANS ALL MEN MUST KOW THEIR NAME
HODOR