Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 95

Thread: R.I.P. ZYZZ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Άλλο το ψώνιο του καθενός και πώς τη βρίσκει στον ελεύθερο χρόνο του, άλλο να θέλει να μας κάνει και κλύσμα το ότι αυτό που κάνει είναι αντικειμενικά το καλύτερο.

αντικειμενικά καλύτερο
    είναι αυτό που κάνει τον καθένα να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του. άλλος τη βρίσκει με το να αθλείται και άλλος με το να λιώνει στον καναπέ.
    Rock or Nothing

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Λοιπόν όλη η ιστορία είναι μία κατάθλιψη.

Επίσης αν κάποιος είχε τέτοιο σώμα εγώ θα ντρεπόμουν να κάνω παρέα μαζί του.

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

Ενώ αυτό είναι αποδεκτό και καθώς πρέπει;

Κι εγώ σου λέω ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι έτσι είναι ή τείνουν να είναι έτσι.

Έντιτ:Άνθρωπος 50 ετών με 30 χρόνια προπόνησης στη πλάτη,φυσικός μιλάει σωστά.

Last edited by Doomsayer; 24-08-2011 at 13:30.
    It's all based on fear....

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by coolhipster View Post
    σημερα πλασαρονται η ανορεξια στις γυναικες.
    στους χιπστερ κύκλους σου μπορεί , εμείς θέλουμε τσιτσί μεγάλε !
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member coolhipster's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Λοιπόν όλη η ιστορία είναι μία κατάθλιψη.

Επίσης αν κάποιος είχε τέτοιο σώμα εγώ θα ντρεπόμουν να κάνω παρέα μαζί του.
    Last edited by coolhipster; 24-08-2011 at 13:51.

ɐuıɥɔ uı ǝpɐɯ ɯɐ ı.... tsonos's Avatar

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Άλλο το ψώνιο του καθενός και πώς τη βρίσκει στον ελεύθερο χρόνο του, άλλο να θέλει να μας κάνει και κλύσμα το ότι αυτό που κάνει είναι αντικειμενικά το καλύτερο.

αντικειμενικά καλύτερο
    είναι αυτό που κάνει τον καθένα να νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του. άλλος τη βρίσκει με το να αθλείται και άλλος με το να λιώνει στον καναπέ.
    Ρε αδερφέ να καταλαβαινόμαστε όμως.

Η καλή υγεία είναι κάτι αντικειμενικά καλό, οκ;
    Ε λοιπόν δε δέχομαι από το τέρας με τους υπερφυσικούς μυς να μου πει ότι έτσι δείχνει κάποιος με την τέλεια υγεία. Ό,τι κάνει για την πάρτη του οκ, αλλά ας ξεκαβλώνουν λέγοντας μεταξύ τους τέτοιες αρλούμπες.

Εγώ μια χαρά γνωρίζω ότι η καθιστική ζωή που κάνω (εν μέρει έξω από τον έλεγχό μου αλλά σίγουρα δεν είναι δικαιολογία) δε συντελεί σε καλή υγεία, ποτέ όμως δεν έθεσα τον εαυτό μου ή τεσπα αυτό που θέλω από τη ζωή μου ως πρότυπο για τους άλλους. Φτάσε 1000 κιλά στον πάγκο ρε φίλε, με γεια σου με χαρά σου. Αυτό δεν έχει σχέση με τίποτα ουσιαστικό ή "αντικειμενικό", όπως και να το πάρει κάποιος το τελευταίο.

Και αυτά για την καλή διατροφή που λέει ο άλλος παραπάνω στο βίντεο του Doomsayer πολύ σωστά μπορείς να τα μάθεις και από έναν διαιτολόγο, και μακάρι να τα εφαρμόζαμε όλοι. Για ποιο λόγο όμως αποκτάει μεγαλύτερο βάρος επειδή αυτός είναι φουσκωμένος έτσι; Και γιατί βγαίνει στο βίντεο γυμνός από πάνω; Μήπως κάπου μπαίνει η αυταρέσκεια στον καθρέφτη που έλεγα παραπάνω;

περα απ αυτα που λετε ο συγχωρεμενος μου φαινεται οτι μαλλον ειχε ψυχολογικο προβλημα..

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Quote Originally Posted by tsonos View Post

Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ είμαι λαπάς κομπιουτεράκιας. Αισθάνομαι κόμπλεξ μπροστά σε καλογυμνασμένα, καλογραμμωμένα σώματα (το πιο τούμπανο και καλαίσθητο θεωρώ των κολυμβητών btw) αλλά γι'αυτό ανέπτυξα ιδιαίτερα τα υπόλοιπα προσόντα μου (σαν τον τυφλό με γαμάτη όσφρηση ένα πράμα), τρώω πολύ γρήγορα ας πούμε, κρύβω τις ανασφάλειες μου πίσω από εξυπνάδες κλπ. Αλλά.

Δεν με απασχολεί καθόλου ότι ο πολύς κόσμος δεν συμφωνεί στο τι είναι καλαίσθητο (που αμφιβάλλω). Και εκείνος ο τύπος που είχε φυτέψει λάδια/σιλικόνες/τι σκατά τα χέρια που τα είχε κάνει σαν πόδια ελέφαντα, ήταν σαν σκατά, αλλά σίγουρα ένιωθε υποκειμενικά πολύ όμορφα όταν σφιγγόταν και ένιωθε Σούπερ Κόναν.

Αυτό που ήθελα να πω πάντως είναι ότι όσοι το παίζετε ότι το ποζεριλίκι μπροστά στον καθρέφτη δεν είναι σημαντικότατο κίνητρο για να γυμνάζεστε ψεύδεστε ασυστόλως και δεν σας πιστεύει και κανένας.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

The Patient H.'s Avatar

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ο Doomsayer έχει βάλει άλλο ένα λιθαράκι για να μπερδέψετε ακόμα παραπάνω στο μυαλό σας αυτό που χρήστες όπως ξεκάθαρα εδώ ο Parasight (τίποτα προσωπικό ε) έχουν ήδη θολό. Ότι δηλαδή οι περισσότεροι από αυτούς που πάνε σε γυμναστήρια, κολυμβητήρια, στίβους το κάνουν για να φτιάξουν αυτά τα ψεύτικα σώματα που ποστάρετε συνέχεια. Και το λέω για τελευταία φορά μπας και μπορέσετε οι περισσότεροι να το ξεκαθαρίσετε. ΔΕΝ είναι έτσι.

Υπενθυμίζω ότι οι τύποι/ισσες που βλέπεται με όλες αυτές τις γραμμούλες παντού έγιναν έτσι κατά ένα 20% ΤΟ ΠΟΛΥ από το γυμναστήριο. Για το υπόλοιπο ποσοστό έχουν αναλάβει οι συντριπτικές δίαιτες και η χημεία.

Edit: Ford η τελευταία σου πρόταση είναι η καταθλιπτικότερη μαλακία που άκουσα σήμερα
    Last edited by H.; 24-08-2011 at 14:02.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Προσωπικα εχω φτασει σε διαφορα ακρα με το βαρος μου και το κορμι μου. Απο 25 κιλα πανω απο το κανονικο εως το σχεδον τελειο για τα δικα μου δεδομενα, και απο φασεις που να αθλουμε 6 φορες την εβδομαδα μεχρι και φασεις οπου δεν εκανα τιποτε για μηνες.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι τωρα, που κυμαινομαι στα 15-20 κιλα πανω απο το κανονικο μου αλλα γυμναζομαι σχετικα τακτικα (για να μπορω να τρωω οτι γουσταρω και να μη παχυνω παραπανω), εχω τους καλυτερους δεικτες που ειχα ποτε στις εξετασεις και πολυ καλυτερους απο τα περισσοτερα ατομα της ηλικιας μου.
    Το θεμα εδω περα ειναι να εισαι υγειης, και πρεπει να καταλαβουμε οτι μερικα κιλα παραπανω δε σου στερουν την υγεια.
    Αμα με εβλεπες διπλα στο Zyzz και σε καθε Zyzz χωρις μπλουζα θα γελαγες, αλλα αυτο δε σημαινει τιποτε απο πλευρας υγειας.
    Στη πραγματικοτητα ο μονος λογος να εισαι ετσι ειναι το φαινεσθαι.
    Απο μεσα μπορεις να εισαι καλα και με πολυ λιγοτερο κοπο και με χειροτερη εμφανιση.

Senior Member 00i00's Avatar

βασικα...
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post

αντικειμενικά καλύτερο
    ποιος λεει κατι κακο για την αθληση γενικα?
    εδω σχολιαζουμε την κακοποιησις του σωματος εγω νομιζα

επισης γιατι στον αντιποδα του αθλουμενου πρεπει να υπαρχει καποιος λαπας μαλθακος κουραδας?
    εγω ξερω (βασικα ολοι μας λογικα) πολλους μπαρμπαδες με υπερτεραστια κοιλια οι οποιοι εχουν μοχθησει στην ζωη τους περισσοτερο απο οτι ενας τυπικος αθλητης σε 3 ζωες
    αλλα τι να κανουμε δεν ειχαν κουραγιο μετα την οικοδομη η το 10ωρο χαμαλικι να πανε για τζογκινγκ ξερω γω

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

αυτός ο αλτήρας μόνο που είπανε μερικοί δεν κατάλαβα τι είναι

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Βασικά άθληση <> bodybuilding, άλλο να γυμνάζεις κι άλλο να καταπονείς.

Γυμναστική χωρίς πρόσθετες ουσίες δεν φουσκώνει, γραμμώνει.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Tags for this Thread