καλώς σας βρήκα![]()
καλώς σας βρήκα![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τέλος πρώτης σαιζόν.
Απλά πολύ ωραίο , δεν ξέρω, και δεν είμαι αντικειμενικός μιας και το σετάπ είναι στα πράγματα που μου αρέσουν.
S1 spoiler
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
ρε κοιλιά μας ξενερώνεις![]()
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
ξεκίνησα την πρώτη σεζόν![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Herc και Cedric!![]()
τέλειωσα 2η σεζον, το τορρεντ της 3ης κατεβαινει αργα γαμω.
έπιασε ήδη επίπεδα συγκίνησης wire, χωρίς να είναι βέβαια τόσο ρεαλιστικό. προβλέπονται μεγαλεία.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Δεν έχεις δει τίποτα.
Πείτε το και στους φίλους σας.![]()
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
http://www.allstarpics.net/pic-galle...oreno-pics.htm
http://www.perfectpeople.net/photo-p...ita-moreno.htm
Έτσι απλά για το φετίχ του θέματος.
νομιζα οτι ειχε μονο 2 σεζον. εχει και τριτη? επος. παω να ψαξω....αν εχετε ελληνικους σαμπς για τριτη και πανω για πειτε
εντιτ. εχει και την τριτη στο mytog. ποσο χαζος νιωθω που νομιζα οτι ειχε μονο 2 σεζον!!
περιεργη σειρα γιατι ειναι διαφορετικη απο οτι ειχαμε συνηθισει. αλλα γαματη. και ειναι καυλα να βλεπεις πρωταγωνιστες απο γοαυιαρ λοστ κτλ να παιζουν
Last edited by BURNIN AMBITION; 10-11-2011 at 20:27.
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Δεν θέλω να σου έρθει απότομο, αλλά έχει 6.
καλα ειμαι και τυφλος. στο imdb νομιζα οτιελεγε 8. τεσπα ακομα ειμαι πολυ πισω!!! κατεβαζω την τριτη σεζον και εχουμε συνεχεια!!!!!
θενξ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Όποιος ενδιαφέρετε για Ελληνικούς υπότιτλους της σειράς, πμ.
έλα ΑΝΤΙΟ
''Τσαχιρίδη'' οι εποχές που ήσουν ο ''Θεός'' πέρασαν! το τσάμπα πέθανε...δεν βγάζω εγώ τα μάτια μου για να κάθεσαι εσύ στον καναπέ σου και να απλά να βλέπεις,(και να μεγαλώνεις την κοιλιά σου) για κάτι που εγώ ξοδεύω ελεύθερο χρόνο.
Last edited by kon; 27-11-2011 at 11:35.