Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω καβατζάρει εδώ και καιρό μπλουζάκι ΕR και πάω όπου θέλω ανενόχλητος.
Άσε τον σεβασμό που απολαμβάνω.
Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω καβατζάρει εδώ και καιρό μπλουζάκι ΕR και πάω όπου θέλω ανενόχλητος.
Άσε τον σεβασμό που απολαμβάνω.
Το πέτυχες, είσαι πανέξυπνος![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Deggial, προφανώς άνθρωπέ μου στο ένα) είναι δεδομένο το "για να πιείς την μπύρα σου". Κατά τα άλλα έχω πάει στη Σχολή μου, στην εφορία, στο Ίκα, στο γήπεδο, στο σχολείο, και γενικά σε πολλά μέρη έξω από το σπίτι μου.
Deggial, δεν είμαι υπέρ της βίας μεταξύ των ανθρώποι, και οι συγκεκριμένοι που την επέσαν στους Roswells καθυστερημένοι ήταν, όπως καθυστερημένοι είναι και οι εννιά στους δέκα που θα συναντήσεις ανα πάσα στιγμή στα εξάρχεια, όμως, το να είσαι φασίστας και δολοφόνος είναι χειρότερο από το να είσαι απλά βλάκας. Και το να είσαι απλά βλάκας, προϋποθέτει πως δεν καταλαβαίνεις πως δέρνοντας έναν φασίστα απλά τον φανατίζεις περισσότερο, και κάνεις τα πράγματα ίδια και χειρότερα. Και κατά της βίας είμαστε όλοι οι άνθρωποι, και εγώ, και εσύ ίσως που είσαι ρομπότ, αλλά ενστικτωδώς αρκετές φορές θέλω να καρφώσω κατσαβίδια στα γόνατα του γείτονα επειδή κάνει φασαρία πχ. Ποιός δεν θέλει να δείρει τον Πρετεντέρη δηλαδή, μην το κάνουμε και εθνικό θέμα δηλαδή, μερικά μπουνίδια σε μερικούς επικίνδυνους μαλάκες. Δεν είναι αυτή η ισοπέδωση, όπως σωστά προείπε ο ικόνοκλαστ, εδώ γίνονται άλλα κ άλλα
αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.
this is radio freedom.
Κοίτα δεν ξέρω αν ήταν NS ο τύπος με το σπαρτιάτικό τ σερτ αλλά όταν από τη μία κάνουν φόνους οι καράφλες και γενικά προκαλούν σου έρχετε στο κεφάλι η εύκολη λύση που συνέστησες αλλά από την άλλη εγώ λέω ότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από αυτούς αν το κάνεις.Τι μου θύμησες τώρα.Ένας γνωστός μου φορούσε ένα μπλουζάκι βλακ μέταλ και ένα παλαιστινιακό και του κάνανε πέσιμο κάτι φασίστες επειδή νομίζαν ότι ήταν αναρχικός και μόλις είδαν το μπλουζάκι ότι ήταν 'δικοί τους' (η μπάντα και καλά) τον αφήσανε.Ακραίο
It's all based on fear....
kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas
oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano
Last edited by Coloubra; 18-06-2011 at 14:56.
It's all based on fear....
DOOMSAYER mono apo konta kshgietai,to exei deiksei kai sto parelthon