Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 111

Thread: Περί φασισμού και πεσιμάτων

Senior Member

Για όλους τους παραπάνω λόγους έχω καβατζάρει εδώ και καιρό μπλουζάκι ΕR και πάω όπου θέλω ανενόχλητος.
    Άσε τον σεβασμό που απολαμβάνω.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Μάλλον δεν τα είδες τα επιχειρήματα του, να δες! πάμε άλλη μία:

Quote Originally Posted by Doomsayer View Post
    Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν κατέβει κάποιος Πλατεία φορώντας μπλούζα με σβάστικα θα φάει πέσιμο ενώ κάποιος που π.χ φοράει μπλούζα Μπούρζουμ δεν θα του πουν απολύτως τίποτα.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Senior Member mourning apocalypse's Avatar

Quote Originally Posted by SpiritCrusher View Post
    Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;

Όχι, έχουν μαγικά χέρια που όταν ρίχνουν μπουνιά σε φασίστα τους κάνουν να νιώθουν υπεροχα!
    Όχι το καλύτερο είναι η αναμονή μέχρι να αρχίσει να μαχαιρώνει ο φασίστας για να μην ενοχλούνται οι ΝΤΕΓΚΙΑΛΣ και ΣΠΙΡΙΤ ΚΡΑΣΕΡΣ αυτού του κόσμου.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Το πέτυχες, είσαι πανέξυπνος
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Quote Originally Posted by carheart View Post
    ένα) δεν πάμε ποτέ σε μέρη που η βλακεία είναι δεδομένη, πέρα από απλά πιθανή

βήτα) δεν φοράμε ποτέ μπλουζάκι με σπαρτιάτη, λολ

ιιι) δεν πάμε ποτέ σε μέρη με δεδομένη βλακεία, φορώντας μπλουζάκια με σπαρτιάτες

Ήταν όλο ένα ΛΑΘΟΣ, σκέψου κάτι άλλο
    Με την ίδια λογική, σκέψου πόσο λάθος είναι να κατέβεις ποτέ σε πορεία στην Αθήνα...

Και φασίστας να ήταν ο φίλος του Roswell, από πού κι ως πού δικαιολογείται ο τραμπουκισμός; Έχουν μαγικά χέρια τα οποία όταν ρίχνουν μπουνίδια τους κάνουν να αλλάζουν και πολιτική ιδεολογία ή κάτι;
    Deggial, προφανώς άνθρωπέ μου στο ένα) είναι δεδομένο το "για να πιείς την μπύρα σου". Κατά τα άλλα έχω πάει στη Σχολή μου, στην εφορία, στο Ίκα, στο γήπεδο, στο σχολείο, και γενικά σε πολλά μέρη έξω από το σπίτι μου.

Deggial, δεν είμαι υπέρ της βίας μεταξύ των ανθρώποι, και οι συγκεκριμένοι που την επέσαν στους Roswells καθυστερημένοι ήταν, όπως καθυστερημένοι είναι και οι εννιά στους δέκα που θα συναντήσεις ανα πάσα στιγμή στα εξάρχεια, όμως, το να είσαι φασίστας και δολοφόνος είναι χειρότερο από το να είσαι απλά βλάκας. Και το να είσαι απλά βλάκας, προϋποθέτει πως δεν καταλαβαίνεις πως δέρνοντας έναν φασίστα απλά τον φανατίζεις περισσότερο, και κάνεις τα πράγματα ίδια και χειρότερα. Και κατά της βίας είμαστε όλοι οι άνθρωποι, και εγώ, και εσύ ίσως που είσαι ρομπότ, αλλά ενστικτωδώς αρκετές φορές θέλω να καρφώσω κατσαβίδια στα γόνατα του γείτονα επειδή κάνει φασαρία πχ. Ποιός δεν θέλει να δείρει τον Πρετεντέρη δηλαδή, μην το κάνουμε και εθνικό θέμα δηλαδή, μερικά μπουνίδια σε μερικούς επικίνδυνους μαλάκες. Δεν είναι αυτή η ισοπέδωση, όπως σωστά προείπε ο ικόνοκλαστ, εδώ γίνονται άλλα κ άλλα

nihil pop metamelia3's Avatar

αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.
    this is radio freedom.

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    αφηστε τις μαλακιες. κατι τετοια μαλακισμενα ειναι η βαση πανω στην οποια χτιζεται ο φασισμος. να τον δειρουν, να τον γδυσουν, να του φορεσουν σανδαλια, φουστα και φτερα στο κεφαλι να τον κανουν σπαρτιατη επρεπε. το μαλακισμενο.
    Κοίτα δεν ξέρω αν ήταν NS ο τύπος με το σπαρτιάτικό τ σερτ αλλά όταν από τη μία κάνουν φόνους οι καράφλες και γενικά προκαλούν σου έρχετε στο κεφάλι η εύκολη λύση που συνέστησες αλλά από την άλλη εγώ λέω ότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από αυτούς αν το κάνεις.Τι μου θύμησες τώρα.Ένας γνωστός μου φορούσε ένα μπλουζάκι βλακ μέταλ και ένα παλαιστινιακό και του κάνανε πέσιμο κάτι φασίστες επειδή νομίζαν ότι ήταν αναρχικός και μόλις είδαν το μπλουζάκι ότι ήταν 'δικοί τους' (η μπάντα και καλά) τον αφήσανε.Ακραίο
    It's all based on fear....

kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas

oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano
    Last edited by Coloubra; 18-06-2011 at 14:56.

R U OK Esteban's Avatar

Kai meta 8a klotsage kefalia maurwn sta pezodromia!

survivor scarecrow's Avatar

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by Coloubra View Post
    tzivatwn antifa
    αχαχααχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    χααχαχαχχχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    χαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχ
    αχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
    this is radio freedom.

Ο Φιλόσοφος Doomsayer's Avatar

kai meta o a8oos filos tou Roswell 8a pigene me dakria sto spiti ta dakria 8a ginontousan misos 8a 3irize to kefali 8a ekane proponisi me koutsoura sto dasos 8a ma8ene na petaei maxeria se afises tzivatwn antifa kai na pirovolaei tenekedakia kai apo kakogoustos me mplouza spartiati 8a ginotan maximos fasistas

oso gia sena Doomsayer nomizw pos vgazeis istories apo to mialo sou gia na soseis tis mpourdes pou eipes pio pano
    Αν ήταν κάποιος να έχει αγνό μίσος για τους φασίστες εδώ μέσα αυτός θα ήμουν εγώ μιας κι έχω ζήσει σε προσωπικό επίπεδο πολύ έντονα το τι σημαίνει πράγματι νεοναζί και όλα αυτά τα σκατά.Μπορώ να σ'το αναλύσω κιόλας αν θες αλλά όχι εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.
    It's all based on fear....

R U OK Esteban's Avatar

ela pes ali8eia. ti anekdoto tous eipes

Quote Originally Posted by Doomsayer View Post

Αν ήταν κάποιος να έχει αγνό μίσος για τους φασίστες εδώ μέσα αυτός θα ήμουν εγώ μιας κι έχω ζήσει σε προσωπικό επίπεδο πολύ έντονα το τι σημαίνει πράγματι νεοναζί και όλα αυτά τα σκατά.Μπορώ να σ'το αναλύσω κιόλας αν θες αλλά όχι εδώ για να καταλάβεις τι παίζει.
    8elw na mou to analiseis alla an oxi edw pou?
    na fovame?

το ραπ μου είναι πρόκληση nikolasfluxus's Avatar

DOOMSAYER mono apo konta kshgietai,to exei deiksei kai sto parelthon