Page 9 of 15 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 220

Thread: καλυτερο μεηντεν αλμπουμ.

edit: βασικά είναι αυτό που λέει ο πάνκης και αυτό που προσπαθούσα να πω τις προάλλες στον helm. Αν όταν σου λένε "hardcore punk" εσύ καταλαβαίνεις αντίδραση και exploited και αυτά είναι τα μόνα που έχεις ακούσει απο το πανκ συνολικά είναι πολύ λογικό να μην καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.
    τι προσπαθούσες να μου πεις επειδή δεν αναγνωρίζω απο την παράθεση ξεκάθαρα σε πια παλιά κατάσταση αναφέρεσαι. Μπορεί να μην έχω τεράστια σχέση με το hc punk άλλα έχω ακούσει πολύ από δ'αύτο και δεν μου έρχονται οι exploited στο μυαλό. Και προφανώς οι maiden (και το nwobhm εν γένει) έχουν πάρα πολύ να κάνουν με το punk και οι μόνοι μεταλλαδες που δεν το παραδέχονται είναι ή άσχετοι ή έχουν σκοπιμότητες.

Senior Member Xstroyer's Avatar

χαχαχαχα τίποτα δεν μου χαλάσατε κούκλες μου, απλώς κρυφομεταλίζετε

Δράκος ikonoklast's Avatar

Αυτό που λέω στο τέλος αυτού του ποστ. Με είχες ρωτήσει να σου πω κάτι μετρήσιμο για το τι προσφέρει η Νεα Συνείδηση του Πολύγλωσσου Κουλτουρωταξιδευτή. Στο παράδειγμα μας, να μη κοιτάς σα χάνος που «Kάναμε και τους Iron Maiden πAνκ...». Πράγμα που δεν είναι καμιά κοσμογονική ανακάλυψη, εγώ στο θρεντ έλεγα για πολύ πιο χοντρά πράγματα.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Αν όταν σου λένε "hardcore punk" εσύ καταλαβαίνεις αντίδραση και exploited και αυτά είναι τα μόνα που έχεις ακούσει απο το πανκ συνολικά είναι πολύ λογικό να μην καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.
    Δεν μου είπαν hardcore punk, μου είπαν "πολύ επιθετικό punk" (εφεξής ΠΕΠ). Μάθε να διαβάζεις. Και μάλιστα δεν έγραψε ο Ποντικοφάρμακος "δανείζονται στοιχεία από το ΠΕΠ", αλλά "προσπαθούν να παίξουν ΠΕΠ". Δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Για πες μας. Δεν σου δίνω παραδείγματα. Σκέψου τα μόνος σου. Είναι πασιφανές ότι το "επηρεάζομαι από κάτι" ΔΕΝ συνεπάγεται κατ' ανάγκη "παίζω αυτό το κάτι". Μη λες γενικόλογες χαζομάρες και αρκέσου στο να διαβάζεις τα κείμενα με τον ορθό τρόπο.

Και btw πώς ορίζεται το ΠΕΠ από τους γνώστες του punk; Ονομάσατε τέσσερεις μπάντες.
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

η μετονομασία των maiden σε πανκ ή προγκ ροκ ή τζαζ πχ προσφέρει κάτι ανάλογο του να φτιάξει κανείς νέα κουλτούρα, νέα τέχνη (περί του οποίου ρωτούσα) κτλ; Η αποδόμηση των maiden είναι το πιο βαρετό πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς μαζί τους (ίσως, φαντάζομαι, δεν βάζω και το χέρι στην φωτιά) και το αποτέλεσμα του επί της παρούσης είναι να φιτιλιάσει ο chaos descends xstroyer, ευχής έργον δεν ξέρω, αλλά μεγάλη τέχνη όχι. Δυσκολεύομαι λίγο αλλά ας το αφήσουμε, αυτό είναι το θρεντ για το καλλίτερο άλμπουμ maiden, δηλαδή το seventh son.

Δεν φιτιλάζω έτσι εύκολα Helm, ούτε προχωράω σε Τατιανικές αναλύσεις περι υψηλής τέχνης ή αποδόμησης της εφηβικής μου αδυναμίας. Συνεχίστε τη συζήτηση, έχει ενδιαφέρον και εγώ αϋπνίες.

Υπάρχει νοηματική διαφορά μεταξύ των προτάσεων «οι ΙΜ είναι punk», «οι ΙΜ προσπαθούν να παίξουν punk», «οι im δανείζονται στοιχεία από το punk». Καμία από αυτές δε θα προκαλούσε σύγχυση μεταξύ ανθρώπων που δεν είναι μόγγολα όμως, όλοι θα καταλάβαιναν τι εννοείς. (Mε πιο σωστή την τρίτη φυσικά, αν οι maiden ήθελαν να παίξουν πανκ, θα το παιζαν. Δεν «μετονόμασε» κανείς οτιδήποτε.)

Xstroyer: σε άλλη ευκαιρία θα σου πω και τι πιστεύω για τους Slauter Xstroyes, και εκεί θα γελάσουμε.

Anti-Hero Reject's Avatar

Xtroyer,εσυ δεν ήσουν που πουλούσες 7αρακι Απολιτιστοι? Τι έγινε καλε,σε έκραξε κανένας του γνωστολυ χέβυ μέταλ κύκλου?
    Ρα,ΠΕΠ δεν υπάρχει.
    πάντως δεν βρίσκω πολλές διαφορές ανάμεσα στους πρώιμους maiden και πχ σε αυτό (που είναι καρακλασσικό punk).Χωρις να λέω ότι οι μεηντεν παιζουν πανκ,απλά ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 2 ΔΙΣΚΟΥΣ.

Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

για πες, ενδιαφέρον.

Και Απολίτιστους και Άρνηση Ενοχής, Reject. Kρίμα που δεν έχω άλλα, φεύγουν εύκολα. Έπρεπε να μου φέρνουν περισσότερα όταν έβγαιναν και μου τα έστελναν για να πάρουν το 15λεπτο της δημοσιότητας on air.

Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό που λες "κράξιμο" ή "γνωστός μεταλ κύκλος" ούτε μπορώ να το καταλάβω. Μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα τους κύκλους και φακελώνεις ψευδόνυμα σε κατηγορίες, οπότε το "Xstroyer" σου αρκεί για να με κατατάξεις κάπου. Νό πρόμπλεμ by me.

Άλλη φορά, δεν μπορώ να κάνω πάνω από δύο heavy metal flames μέσα σε ένα μήνα. Άλλωστε αυτό είναι ένα thread για το καλύτερο άλμπουμ Maiden, δηλαδή αν όχι το ντεμπούτο τότε το somewhere in time.

グリーンマシーン green_machine's Avatar

εννοειται οι 2 πρωτοι δισκοι εχουν στοιχεια πανκ...μονο η φωνη του ντιαννο (και η παραγωγη ισως, ιδιαιτερα οταν συγκρινεται με επομενες 80ς παραγωγες) αρκει. τωρα γιατι τρελαινεστε ετσι δεν καταλαβαινω

οντοπικ iron maiden

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by Xstroyer View Post
    Και Απολίτιστους και Άρνηση Ενοχής, Reject. Kρίμα που δεν έχω άλλα, φεύγουν εύκολα. Έπρεπε να μου φέρνουν περισσότερα όταν έβγαιναν και μου τα έστελναν για να πάρουν το 15λεπτο της δημοσιότητας on air.

Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό που λες "κράξιμο" ή "γνωστός μεταλ κύκλος" ούτε μπορώ να το καταλάβω. Μάλλον εσύ ξέρεις καλύτερα τους κύκλους και φακελώνεις ψευδόνυμα σε κατηγορίες, οπότε το "Xstroyer" σου αρκεί για να με κατατάξεις κάπου. Νό πρόμπλεμ by me.
    ούτε καν όμως.Δεν μπαινεις στην κλικα του Εξκαλιμπέρ αν έχεις 7αρακι Αρνηση Ενοχής.
    Οπως και να χει,κλασσικός επικάς είσαι,οπότε κάθε κουβέντα πάυει εδώ.Για εσένα μαύρη σελίδα στην ιστορία των Manowar είναι ότι ένα μέλος τους ίδρυσε τους dictators....
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Xstroyer σε βλέπω δε μασάς και χαίρομαι, ωραία όταν τα άβαταρς και τα siglines δεν είναι μόνο για μόστρα.

Seventh son.