Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 133

Thread: ΞΥΛΟ.

Quote Originally Posted by Dythor View Post
    Α, εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ η μπατσίλα αυτών που χωρίζουν δύο τύπους που απολύτως συνειδητά έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πλακωθούν ο ένας με τον άλλον. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ξαναλέω ε, όχι περιπτώσεις δυνατός κυνηγάει αδύναμο κτλ.

Οντόπικ έχω να παίξω ξύλο από το γυμνάσιο οπότε και έπαιζα μέρα παρά μέρα βρωμόξυλο. Με το που πήγα στο λύκειο ηρέμησα απίστευτα πολύ και πλέον νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι εξωφρενικό για να σηκώσω χέρι σε κάποιον.
    Sou ti spaei h mpatsila kapion giati den exeis faei 3iliki (vromo3ilo opos eipes ki esu) giati an o allos se exei valei kato kai sou klotsaei to kefali me arvilo tote pistepse me 8eleis na sas xorisoun kai genika an exeis thn dunatotita na stamatiseis ena tsampouka den vriskw ena sovaro logo na mhn to kaneis

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by sod1013 View Post
    αν το ξυλο ειναι χωρις μλκιες{μαχαιρια,2σε1},παιζει καποιος σεβασμος κ ειναι συνενετικο το βρισκω οκ.αλλα ειναι σπανια περιπτωση.
    συνενετικο λολ.
    όταν γίνει θρεντ για το αϊκίντο θα σε ενημερώσουμε.

after halloween. sod1013's Avatar

παιζουν τετοια σκηνικα μςρε.ιταλια,ουλτρας.
    δεν παιζω ξυλο.

cabrón Xtikio's Avatar

kata genika.

Tupakia tupou ikonoxlats: "eisai pithikos ama blekesai se kavgades" einai grafika.

nihil pop metamelia3's Avatar

και τους ριχνουμε και καμια ψιλη.
    this is radio freedom.

after halloween. sod1013's Avatar

κλαιω με ποστ αμνηζιακ σε γαμησα χθες κτλ.
    δεν παιζω ξυλο.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    kata genika.

Tupakia tupou ikonoxlats: "eisai pithikos ama blekesai se kavgades" einai grafika.
    Αλήθεια; Γιατί;

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Coloubra View Post
    Α, εμένα μου τη σπάει πάρα πολύ η μπατσίλα αυτών που χωρίζουν δύο τύπους που απολύτως συνειδητά έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να πλακωθούν ο ένας με τον άλλον. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Ξαναλέω ε, όχι περιπτώσεις δυνατός κυνηγάει αδύναμο κτλ.

Οντόπικ έχω να παίξω ξύλο από το γυμνάσιο οπότε και έπαιζα μέρα παρά μέρα βρωμόξυλο. Με το που πήγα στο λύκειο ηρέμησα απίστευτα πολύ και πλέον νομίζω ότι πρέπει να γίνει κάτι εξωφρενικό για να σηκώσω χέρι σε κάποιον.
    Sou ti spaei h mpatsila kapion giati den exeis faei 3iliki (vromo3ilo opos eipes ki esu) giati an o allos se exei valei kato kai sou klotsaei to kefali me arvilo tote pistepse me 8eleis na sas xorisoun kai genika an exeis thn dunatotita na stamatiseis ena tsampouka den vriskw ena sovaro logo na mhn to kaneis
    Ε προφανώς μπορείς να κρίνεις πότε κάποιος θέλει να τονε σώσουνε και πότε όχι. Δεν ξέρω τι εννοείς σοβαρό λόγο να μην το κάνεις, με τον ίδιο τρόπο που δεν παρεμβαίνω στη ζωή των ανθρώπων για να κάνουν ότι γουστάρω, δεν παρεμβαίνω και όταν παίζουν ξύλο.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    kata genika.

ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Το μοναδικο μπουκετο που εχω ριξει στη ζωη μου
    ηταν στη καθηγητρια γερμανικων στη 3η γυμνασιου
    η οποια εχει χαρακτηριστικα πελωρια βυζομπαλα
    μεγαλυτερα αλλα ασχημοτερα απαυτα της υπογραφης μου
    της ραγισα τη μυτη και επερνε 2 βδομαδες ψυχοφαρμακα να συνελθει απο το σοκ
    εφαγα 2ημερη αποβολη

μετα απο 3 χρονια ερχεται ενα παιδακι και μου λεει
    ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΤΟΠΑΤΩΜΑ!
    τη καθηγητρια τη συνανταω που και που στο δρομο μου λεει 'γεια σου Νικολα, τι κανεις;'
    τρου στορι.
    Last edited by metamelia1; 15-03-2011 at 22:12.

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Φυσικά και μπλέκεσαι πάντα να χωρίσεις, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου που τις παίζουν μεταξύ τους.
    Γιατί ικόνοκλαστ; Επειδή έτσι είναι το σωστό, το δίκαιο, το αντρίκειο;

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Η αλήθεια είναι πως με έβαλες σε σκέψεις εσύ με τη σκέψη ότι εάν κάποιοι το έχουν αποφασίσει, άσε τους.

Το θέμα είναι πως εκείνη τη στιγμή, η παρέμβαση πιστεύω είναι ισοδύναμη με την άποψη ότι ξέρεις πως οι εμπλεκόμενοι από παρόρμηση θα καταλήξουν να πάθουν ζημιά την οποία σίγουρα δε θέλουν, αλλά δεν έχουν την καθαρότητα να το δουν. Επομένως τους την επιβάλλεις. Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ σε ποια περίπτωση δεν ισχύει αυτό, οπότε να πω ότι ΟΚ, σε εκείνη την περίπτωση δε θα επέμβω, γιατί αυτοί όντως θέλουν να πλακωθούν. Σίγουρα όχι στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως.

Εσύ γιατί θεωρείς ότι δεν πρέπει να επεμβαίνει ο φιλήσυχος, σωστός, δίκαιος κοσμάκης;
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

314222 Mitsmann's Avatar

Φυσικά και μπλέκεσαι πάντα να χωρίσεις, ειδικά αν πρόκειται για φίλους σου που τις παίζουν μεταξύ τους.

Δηλαδη εσυ τωρα θες εξηγηση.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Δράκος ikonoklast's Avatar

Πράγματι. Επίσης επειδή στο 90% των περιπτώσεων τα σκηνικά γίνονται από πιωμένους και για γελοίους λόγους το αν το «έχουν αποφασίσει» είναι χαζό. Οφείλεις να τους χωρίσεις με τον ίδιο πατρικό τρόπο που θα τους περιμάζευες από τα ξερατά τους.

Αν η αφορμή για μπουκέτα δεν έχει μπαγκράουντ το αλκοολ τότε οφείλεις να τους χωρίσεις γιατί απλά κάνουν σα ζώα, αυτό δεν έχω διάθεση να στο εξηγήσω ή το καταλαβαίνεις ή όχι.

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Η αλήθεια είναι πως με έβαλες σε σκέψεις εσύ με τη σκέψη ότι εάν κάποιοι το έχουν αποφασίσει, άσε τους.

Το θέμα είναι πως εκείνη τη στιγμή, η παρέμβαση πιστεύω είναι ισοδύναμη με την άποψη ότι ξέρεις πως οι εμπλεκόμενοι από παρόρμηση θα καταλήξουν να πάθουν ζημιά την οποία σίγουρα δε θέλουν, αλλά δεν έχουν την καθαρότητα να το δουν. Επομένως τους την επιβάλλεις. Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ σε ποια περίπτωση δεν ισχύει αυτό, οπότε να πω ότι ΟΚ, σε εκείνη την περίπτωση δε θα επέμβω, γιατί αυτοί όντως θέλουν να πλακωθούν. Σίγουρα όχι στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως.

Εσύ γιατί θεωρείς ότι δεν πρέπει να επεμβαίνει ο φιλήσυχος, σωστός, δίκαιος κοσμάκης;
    Τέτοια ασάμπσιονς για το τι θέλει και τι δε θέλει πραγματικά ο άλλος και αν έχει να δει την καθαρότητα να δει και αν όχι είναι τέρμα προβληματικά και δικαιολογούν οποιαδήποτε εξουσιαστική/φασιστική πράξη μπορείς να σκεφτείς. Κι οι ΣΦΠ καληώρα μπορούν να σκοτώσουν όποιον θέλουν και μετά να πουν ξέρετε το κάναμε επειδή ήταν εντολή του ελληνικού λαού απλά τους έχουνε τυφλώσει τα ζώα οι πολιτικοί και τα ΜΜΕ και δεν το ξέρουνε. Δεν πα' έτσι όμως. Αν θεωρείς ότι ο άλλος έχει λαθέψει (sic) σε κάτι μόνο να προσπαθήσεις να τον πείσεις για το αντίθετο μπορείς, όχι να επιβληθείς. Να τον σπρώξεις βίαια παραπέρα είναι ξεκάθαρα επιβολή.

Κατά τ' άλλα

με τον ίδιο τρόπο που δεν παρεμβαίνω στη ζωή των ανθρώπων για να κάνουν ότι γουστάρω, δεν παρεμβαίνω και όταν παίζουν ξύλο.
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Δηλαδη εσυ τωρα θες εξηγηση.
    Ναι, τελείως. Αυτή η αυτονόητη και σχεδόν κληρονομική θέσμιση του σωστού στα περισσότερα πράγματα μου την έδινε πάντα στα νεύρα, κυρίως επειδή προέρχεται από βάσεις πολύ σάπιες που πολύς κόσμος είναι αρκετά υπνωτισμένος για να τις αμφισβητήσει. Όχι εν προκειμένω, σε άλλα πράγματα που λειτουργούν έτσι και είναι περισσότερο σημαντικά.

Α, και όποιος όταν γίνεται πιωμένος γίνεται και βίαιος να φύγει απ' τη ζωή και γρήγορα. Σκατάνθρωποι.

Πράγματι. Επίσης επειδή στο 90% των περιπτώσεων τα σκηνικά γίνονται από πιωμένους και για γελοίους λόγους το αν το «έχουν αποφασίσει» είναι χαζό. Οφείλεις να τους χωρίσεις με τον ίδιο πατρικό τρόπο που θα τους περιμάζευες από τα ξερατά τους.

Αν η αφορμή για μπουκέτα δεν έχει μπαγκράουντ το αλκοολ τότε οφείλεις να τους χωρίσεις γιατί απλά κάνουν σα ζώα, αυτό δεν έχω διάθεση να στο εξηγήσω ή το καταλαβαίνεις ή όχι.
    Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' όσα λες για να είμαι ειλικρινής. Σου έχει πει/δείξει κανένας ποτέ ότι δε θέλει να τον μαζέψεις απ' τα ξερατά του;

πατρικό
    Κέντρο χτυπήσαμε.
    Last edited by Dythor; 15-03-2011 at 21:54.