εγώ ο μικρός απατεώνας nekrobutcher στον σιχαμένο βλάκα katwrimo
![]()
εγώ ο μικρός απατεώνας nekrobutcher στον σιχαμένο βλάκα katwrimo
![]()
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
Συμφωνεί μαζί σας ο καντιρού! Κεις κλοουζντ, σοου λονγκ σακεεεεερς!
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Ρε κατωριμε, ωριμασε λιγο αγορινα μου και ασε το πουτσοειρωνιλικι για τους μετρ του ειδους που χουμε εδω μεσα.
Αν θες να μιλησουμε σοβαρα αυτα περι κατηγοριων ανθρωπων και αρνητων της πραγματικοτητας οπως με χαρακτηρισες κοιτα να τα συμμαζεψεις γιατι θα ρθω στο λουντ να σου κανω κιμα την φατσα /ρειζορ μοντ οφφ.
Αν θες σου απανταω σοβαρα που διαφωνω με αυτα που λες. Αν οχι, κεις κλοουζντ. προμπλεμ νοτ σολβντ.
1) e4, c5
2) Νf3
Μα γιατί σου φαίνεται παράξενο? Δεν είναι άρνηση της πραγματικότητας να κοιτάμε μόνο αυτόν που απολύεται και όχι τη γιαγιά μου που τον πληρώνει? Σε άλλο πλανήτη ζει η γιαγιά μου και μπορούμε να την γράψουμε σταρχίδια μας? Και γαμα τη γιαγιά μου, βάλε στη θέση της οποιονδήποτε συνταξιούχο που χρειάζεται και το τελευτεο ευρώ. Εξήγα για την ώρα και με δέρνεις τέλη απρίλη που επιστρέφω, εκτός αν ψήνεσαι για ταξιδάκι ελσίνκι
Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
J. M. Keynes.
Ο κατώριμος λοιπόν ζει σε έναν κόσμο χωρίς μεγάλο κεφάλαιο, όπου οι συνταξιούχοι της μιας χώρας πεθαίνουν για να επιβιώσουν οι συνταξιούχοι μιας άλλης.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
παντως φανταζομαι επι νουδου και πασοκ γιναν απειρες προσληψεις σε δημοσιες επιχειρησεις για λογους ψηφοθηριας.Καποια στιγμη δεν θα πρεπε να αποχωρησουν?
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
και τι είναι οι εργαζόμενοι αξεσουάρ τσαντάκι και το πας όπου θες και σε βολεύει? παρόλο που έχω γνωστούς βλάκες αμόρφωτους που μπήκαν με αυτό τον τρόπο-για την ακρίβεια δε τους έβαλε πολιτικός αλλά ένας απο τους τοτε διευθυντάδες του οτε- και παρότι τους μισώ θανάσιμα τους μαλάκες, δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να απολυθούν..εκτός του ότι έχουν μωρά παιδιά, θα πρέπει εγώ μετά να ανταγωνιστώ άλλους τόσους που θα βγουν να ψάχνουν δουλειά?
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Επικό ποσττο προσωπικό δράμα μαζί με την κοινωνική ευθύνη.
Last edited by regularpaul; 13-03-2011 at 15:04.
έχω ένα φίλο που μια ξαδέρφη του έχει μια ανηψιά που ο φίλος της μένει δίπλα από το νομισματοκοπείο και ακουνε θορύβους το βράδυ αργά και δουλεύει κόσμος μέσα και κοβουνε δραχμές, μην το γελάτε!
Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
Αντιδράσεις: αστείο (3)ενδιαφέρον (0)συναρπαστικό (2)
ακόμη και σε περίπτωση χρεωκοπίας, οι μαζικές αναλήψεις είναι η χειρότερη τακτική. καταρχήν υπάρχει η εγγύηση καταθέσεων έως 100.000Ε (εκτός αν κάποιος ενδιαφερόμενος έχει περισσότερα, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση) και τα λεφτά δεν χάνονται. απλά για την αποφυγή της κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος, μπαίνει ένα - χαμηλό - όριο αναλήψεων ώστε να μην ξεμείνουν οι τράπεζες από ρευστό.
Rock or Nothing
ναι αλλά εδώ μιλάμε πλέον για δραχμές ρέηβεν
I'll bury you in your god's fucked garden