φτανει με τις γκομενες που μιλανε για games στο youtube!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
Δραγον Αγε δυο ρηλοουντεντ.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι βγήκε το Metal Slug Anthology για PC.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Spoiler
EDIT: den htan link gia katebasma, alla gia to announcement
den 8a eixe diafora na edina to parakatw link: http://tinyurl.com/6x5lazo
Last edited by MoRmEnGiL; 09-03-2011 at 16:22.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Originally Posted by link αποπανω
![]()
Kuolema ειναι ο θάνατος στα suomi
Με τοσους πολλους που εχει σκοτωσει απο ενα σημειο και μετα θα ελεγε αμεσως μετα τη βολη BOOM HEADSHOT με μια ευχαριστηση.
παιζει κανεις EVE εδω?
κατεβασα το τραιαλ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
γερη μαλακια ο IE 9, τοσα χρονια για το τιποτα
οπως και ο firefox 4
τους παταει κατω για πλακα ο chrome 10, και σε κανα μηνα θα εχουμε το 11 ξερωγω.