Page 54 of 539 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 8081

Thread: Μια ακόμα πιο εξαιρετική εποχή.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by katwrimos View Post
    Αλλα το παράδειγμα της κερατέας είναι ατυχές γιατι αποτι βλέπω στο βιντεο δεν κλεισανε κανα δρόμο οι διαδηλωτές, διαμαρτύρονταν απλώς για το ΧΥΤΑ και τις συλλήψεις, το οποίο είναι δικαίωμά τους και δεν ενοχλεί κανεναν, οπότε δεν συγκρίνεται με τα τσιράκια της αλέκας που κλείνουνε το δρόμο λες και φταίει ο φορτηγατζής...
    απλα κλείσανε τη λαυρίου και διέλυσαν τα μηχανήματα του εργολάβου =D
    Ε? Ε τότε κρεμάλα στους μπάτσους και κάτεργα στους διαδηλωτές είναι η σωστή λύση νομίζω. Λες και φταίει ο εργολάβος η οι εργάτες που θα απολύσει μεχρι να παραλάβει καινούρια μηχανήματα απο την CATERPILLAR (οι εξαγωγές που λέγαμε) για το ΧΥΤΑ....

Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!! Γενικώς έχετε κάθε δίκιο να σπάτε καποια πράγματα γιατι η ελλάδα είναι όντως χωρα που γαμάει οποιον μπορεί, με κάθε τρόπο, απο κάθε τρύπα. Τωρα απο εκει και περα, ακόμα κι αν συμφωνούμε σε αυτό, δεν σημαίνει οτι αυτομάτως παίρνετε το ελεύθερο να σπάτε ότι βρείτε. Rule of the thumb: περιπολικο? το σπάμε! Μηχάνημα εργολάβου? ΔΕΝ το σπάμε εκτος αν είμαστε beyond reasonable doubt σίγουροι οτι το αξίζει!

Όσον αφορά τους αγρότες, να ψοφήσουν. Τι θα πει μικροαγρότης? Η γη του 70% των αγροτών αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά του κατώριμου και τα λεφτά του κατώριμου βγήκαν με 12ωρα δουλειάς, 11.5 μηνες το χρόνο και οχι κλέβοντας επιδοτήσεις της ΕΕ και εκβιάζοντας το δημοσιο, ΟΚ? Οπότε ο κατώριμος δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος θεωρείται κακός καπιταλιστής και οι αγρότες καλά παιδια! Α και πούστε ικόνοκλαστς, το οτι οι αγρότες μπορούν να ψοφήσουν το πίστευα ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών, υπερασπιστής του Χρούστσωφ και φαν του επιστημονικού κομουνισμού, που νόμιζε οτι όλα όσα είπε ο μαρξ ηταν σωστά και για κανένα λογο ο μαρξ η ο λενιν δεν παίζει να έχουν κάνει λάθος. Οπότε αν πεταχτεί κανείς να με πει υποκριτή απλώς έχει χάσει τη μπάλα.
    Last edited by katwrimos; 11-02-2011 at 04:59.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!!
    ikonoklasts, fret not!!
    Spoiler
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Βασικα, τώρα που το σκεφτομαι, όλοι εσείς οι ικονοκλαστς που τα σπάτε, βαλτε το καλά στο μυαλό σας: ΔΕΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ALLEGIANCE!!
    ikonoklasts, fret not!!
    Spoiler
    παιζει να είμαι ο μονος που προτιμά τον παλιό τους τραγουδιστή. Βασικά νομίζω οτι ο καν τους κατέστρεψε, αλλα το φορθ λεγκασι είναι πολυ πολυ καλός δίσκος. Αμα τον τραγουδούσε ο παλιός παίζει να τον θεωρούσα μεσα στους τοπ 10 παουερ μεταλς δισκους εβερ.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

Senior Member 00i00's Avatar

Όσον αφορά τους αγρότες, να ψοφήσουν. Τι θα πει μικροαγρότης? Η γη του 70% των αγροτών αξίζει περισσότερο απο τα λεφτά του κατώριμου και τα λεφτά του κατώριμου βγήκαν με 12ωρα δουλειάς, 11.5 μηνες το χρόνο και οχι κλέβοντας επιδοτήσεις της ΕΕ και εκβιάζοντας το δημοσιο, ΟΚ? Οπότε ο κατώριμος δεν καταλαβαίνει γιατί ο ίδιος θεωρείται κακός καπιταλιστής και οι αγρότες καλά παιδια! Α και πούστε ικόνοκλαστς, το οτι οι αγρότες μπορούν να ψοφήσουν το πίστευα ακόμα και όταν ήμουν 16 χρονών, υπερασπιστής του Χρούστσωφ και φαν του επιστημονικού κομουνισμού, που νόμιζε οτι όλα όσα είπε ο μαρξ ηταν σωστά και για κανένα λογο ο μαρξ η ο λενιν δεν παίζει να έχουν κάνει λάθος. Οπότε αν πεταχτεί κανείς να με πει υποκριτή απλώς έχει χάσει τη μπάλα.
    οι παλιοπουσταραδες...ολοι εχουν παρει μερσεντες
    το λενε και στις ειδησεις

καλα τα λες αδερφε...συνεχισε

παιζει να είμαι ο μονος που προτιμά τον παλιό τους τραγουδιστή. Βασικά νομίζω οτι ο καν τους κατέστρεψε, αλλα το φορθ λεγκασι είναι πολυ πολυ καλός δίσκος. Αμα τον τραγουδούσε ο παλιός παίζει να τον θεωρούσα μεσα στους τοπ 10 παουερ μεταλς δισκους εβερ.
    πρώτη και τελευταία φορά που σε πινκάρω
    ο καν είναι για conception.-
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Defunct Economist

Quote Originally Posted by 00i00 View Post

οι παλιοπουσταραδες...ολοι εχουν παρει μερσεντες
    το λενε και στις ειδησεις

καλα τα λες αδερφε...συνεχισε
    δεν λέω οτι έχουν πάρει μερσεντές. Λέω οτι άτομα με γη που αξίζει όσο οι μισθοί ενος εργάτη για μια δεκαετία δεν θεωρούνται φτωχοί. Το να ζητάνε απο εσένα να εγγυηθείς το εισόδημά τους είναι καραγκιοζιά, γιατι στην ουσία ζητάνε απο το κράτος να πάρει τα λεφτά ενός μισθωτού και να τα δώσει σε αυτούς. Ναι, το κράτος πρέπει να παίρνει φόρους και να δίνει λεφτά στους ανέργους και τους αρρώστους, αλλα όχι σε κάποιον που έχει ακίνητη περιουσία. Το αν η ακίνητη περιουσία δεν αρκεί για να πάρει μερσεντές, σταρχίδια μου, αν δεν αρκεί για να φάει τοτε ΟΚ, ας πάρει οσα παίρνει ένας άνεργος. Μπορείς να μου αναφέρεις εστω και έναν λόγο γιατι θα πρέπει να πάρουν εστω και ενα ευρώ παραπάνω?

Και αυτά τα γράφω στα πλαίσια μιας συζήτησης σε μια λογική χωρα που δεν διανοείται κάποιος να παίρνει το τρακτέρ και να μπλοκάρει το δρόμο γιατι το κράτος αρνείται να του μοιράσει τα λεφτά που προορίζονται για αυτούς που έχουν ανάγκη, ναι? Αν το κάνει αυτό γινεται αυτομάτως κάθαρμα και το κράτος έχει κάθε δικαίωμα να στείλει τα ματ για να ανοίξουν το δρόμο. Γιαυτό το λόγο υπάρχει το κράτος γαμώ το κέρατό μου, για να προστατεύει τα δικαιώματα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος να κινείται ελεύθερα σε όλη τη χώρα.
    J. M. Keynes.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

κλασικα μπερδευεις τον αγροτη με τον ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    κλασικα μπερδευεις τον αγροτη με τον ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑ.
    σου είπα, αν η γη που του ανοίκει είναι πολύ μικρής αξίας ας πάρει όσα και ένας άνεργος. Για ποιό λογο δικαιούται έστω και ενα ευρώ παραπάνω?
    J. M. Keynes.

Senior Member freak brother's Avatar

ουτως η αλλως τους μεταναστες νομιζω ολοι τους εχουν και δουλευουν χωρις χαρτια και με μισθους μπαγκλαντες... και τις επιδοτησεις τις τρωνε βοηθωντας μεταναστριες απο τον ανατολικο μπλοκ να ορθοποδήσουν!!! Δεν εχω ιδεα αν αυτοι ειναι η πλειοψηφια , τουλαχιστον στο χωριο μου αυτο κανουν και οσοι αγροτες (καμια 50 αρα που γνωρισα στον στρατο) για αυτα περιφανευονταν!! Ειδικα οι Λαρσαιοι και οι Κρητικοι.Σιγουρα υπαρχουν φτωχοι αγροτες δεν διαφωνω και σιγουρα το κρατος τους γαμαει τοιουτοτροπως αλλα αυτοι δεν νομιζω να ειναι η πλειοψηφια αυτων που βγαινουν με τα τρακτερια και κλεινουν τους δρομους .
    Last edited by freak brother; 11-02-2011 at 14:10.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

έχω καλύτερο (το χω ξαναγραψει), δουλεια όλη τη σεζόν και μετά καταγγελία στο αλλοδαπών
    Vielen Dank für alles was mal war

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    ουτως η αλλως τους μεταναστες νομιζω ολοι τους εχουν και δουλευουν χωρις χαρτια και με μισθους μπαγκλαντες... και τις επιδοτησεις τις τρωνε βοηθωντας μεταναστριες απο τον ανατολικο μπλοκ να ορθοποδήσουν!!! Δεν εχω ιδεα αν αυτοι ειναι η πλειοψηφια , τουλαχιστον στο χωριο μου αυτο κανουν και οσοι αγροτες (καμια 50 αρα που γνωρισα στον στρατο) για αυτα περιφανευονταν!! Ειδικα οι Λαρσαιοι και οι Κρητικοι.Σιγουρα υπαρχουν φτωχοι αγροτες δεν διαφωνω και σιγουρα το κρατος τους γαμαει τοιουτοτροπως αλλα αυτοι δεν νομιζω να ειναι η πλειοψηφια αυτων που βγαινουν με τα τρακτερια και κλεινουν τους δρομους .
    πάνε λίγο πιο βόρεια να δεις γλύκα .... έχεις πιάσει ευνοούμενες περιοχές
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member 00i00's Avatar

katwrime ο αγροτης που πουλαει το προιον του σε εξεφτελιστικη τιμη στο κρατος και μετα το βλεπει σε εξωφρενικη τιμη στην αγορα δεν πρεπει να διεκδικησει καπως το δικιο του?

σημερα εχει δικη στην σερρες,κατασχεσαν τρακτερ 7 αγροτων,επειδη πιναν φραπεδες στον προμαχωνα και ναι ειχαν κλεισει τον δρομο...ας μη γαμησουν μια μερα οι σερραιοι τις βουλγαρες
    το τρακτερι σε περιπτωση που δεν το ξερεις,ειναι ενα γεωργικο εργαλειο για να βγαλουν το οποιο προιον θα βγαλουν και μετα θα το πουλησουν στην ξεφτιλα...γαμησι και στα καπακια κι αλλο γαμησι λοιπον...και σαν να μην τους εφταναν ολα αυτα,εχουν και τους αγνωμονες που οτι ξερουν για αυτους ειναι απο τα μεσα και τους νομιζουν για μεγαλοτσιφλικαδες με 37 τρακτερια και 435 ΝΕΓΡΟΥΣ να τραγουδανε τα μπλουζ μαζευοντας το βαμβακι

δεν ξερω ποσα βγαζει ο κατωριμος και ο καθε κατωριμος δουλευοντας 26 ωρες και 9 μερες την εβδομαδα...αλλα ξερω οτι εχω δυο γειτονες που εν ετη 2011 πηγαινουν στο χωραφι τους με το ΚΑΡΟ
    εγω για τοσο φτωχο δε σε κοβω παντως

αυτα και παω να χεσω

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by freak brother View Post
    πάνε λίγο πιο βόρεια να δεις γλύκα .... έχεις πιάσει ευνοούμενες περιοχές
    το χωριο μου ειναι στην Μυτιληνη και εχει ελιες , η ελια επειδη οι μαλακες οι δικοι μου δεν την προωθουν οπως οι Ιταλοι και την πουλαν στα τενεκεδια και οχι σε γαματα γυαλινα μπουκαλακια με ωραια λογκο παροτι ειναι καλυτερη ποιοτiκα μακραν απο το Ισπανικο και Ιταλικο λαδι το πουλαν 2 ευρο το λιτρο ξερεις γιατι? γιατι τα λεφτα απο τις επιδοτησεις δεν πηγαν εκει που επρεπε να πανε... θα μου πεις αυτοι φταινε η το κρατος που τους τα μοιραζε με τις επιδοτησεις χωρις να κοιταζει που πανε? ε ολοι μαζι... αντι να κοιταζαν τον ανταγωνισμο και πως θα ανταγωνιστει το προιον τους το ξενο κοιταζαν να χτιζουν σπιταρωνες και να παιρνουν νεα αγροτικα...
    Last edited by freak brother; 11-02-2011 at 14:54.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Μετά τη δημόσια δαπάνη για την κηδεία του Έβερτ, έρχεται το νέο ποσό για τις αποκρατικοποιήσεις για να γουστάρουμε εξαιρετική εποχή.

Senior Member atom_smasher's Avatar

Κατωριμε αν και γουσταρω τρελα τη crimson gloriλα των πρωιμων καμελοτ με τον ερχομο του Καν ανεβηκαν 210 επιπεδα ειδικα στον πρωτο δισκο με αυτον. Μετα οκ, δεν τρελαινομαι, αν και πουλανε τρελλα. Κατα τ αλλα φαινομενα παθογενειας στον αγροτικο χωρο υπαρχουν, αλλα μην ισοπεδωνουμε ολους τους αγροτες και ολες τις περιοχες. Και αυτο με το λαδι ειμαστε μαλακες φιλε. 1 λιτρο 8-9 ευρω εχει εδω στο ομορφο γυαλινο μπουκαλακι του και μεις πουλαμε στον τενεκε ξερω γω σε ξεφτιλα τιμη.
    1) e4, c5
    2) Νf3