Σήμερα το πρωί ήρθε απ' το Θωμά και η δικιά μου![]()
Σήμερα το πρωί ήρθε απ' το Θωμά και η δικιά μου![]()
edit: με 'γειες βεβαίως βεβαίως!
Last edited by Shirime; 12-01-2011 at 00:51.
Ομοιότητες aka σωσίες
pickup sto neck den paizei e? mh tuxon kai vgei tpt smooth?
Η συγκεκριμένη είναι το μοντέλο του chuck αν δεν κάνω λάθος και προφανώς δεν φτιάχτηκε για κάποιον που θέλει να παίξει τα smooth που λες αποπάνε.
Κοράπτερ στα λεφτά και στο επίπεδο των bcrich Που ποστάρεις δεν έχει και πολύ ψάξιμο. Η bcrich δεδομένου του αγοραστικού κοινού της (μεταλλάδες το πολύ 20 χρωνώ) βγάζει φθηνά μοντέλα της σειράς, στην κορέα αν δεν κάνω λάθος. Εάν θες κάτι τέτοιο πάρτο. Αν μας πεις τι ακριβώς θες να παίξεις, θα σε βοηθήσουμε πιότερο. Εάν είσαι αρχάριος που θες να βγάλεις megadeth Και να κάνεις μια μπαντούλα να παίζετε thrash ή black, είναι ταμαμ.
Γνώστη κομμάταρα - μεταξύ πολλών άλλων - του μακαρίτη του Chuck του οποίου είναι signature η κιθάρα, είναι το "Spirit Crusher".
"Θραύστης του πνεύματος".
Την να τον κάνει τον ζμουθ τόνο, μου λαις;
![]()
Deafening, painstaking, BB King
Ότι είπαν οι δυο αποπάνω. Φχαριστώ.
kserwgw. aurio methavrio mhn thes na paikseis tpt blue.
Υπάρχει μια Fernandes την οποία όμως σκέφτομαι να πουλήσω για να ρεφάρω την αγορά της BC Rich, καθώς και μια no name ξερωγω με δυο διπλούς που βρέθηκε από φίλο στα σκουπίδια σε κακή κατάσταση και σκοπεύω να αναστήσω μελλοντικά.
Και ακουστική και ukulele και μαντολίνο για πιο άσχημα γούστα.
Γενικά δε νομίζω να μου λείψει το κάτι παραπάνω, αν ποτέ το θελήσω.
Η συγκεκριμένη BC Rich αγοράστηκε επειδή ο Chuck είναι το ίνδαλμά μου χρόοονια τώρα και σκόπευα κάποια στιγμή να αποκτήσω την κιθάρα του, έστω και σ' αυτή τη μορφή, καθώς η αντίστοιχη χειροποίητη είναι ακόμα άπιαστο όνειρο από άποψης τιμής. Γνώριζα την ιδιαιτερότητά της και δε με χάλαγε, αφού και στη fernandes στα 5 χρόνια που την έχω, κατά 99% παίζω με τον bridge.
γκόνζε θέλω να σου εξομολογηθώ οτί πραγματικά κάνεις την ζωή μου καλύτερη.
για πάντα δικός σου.
Κρουχ.
I'll bury you in your god's fucked garden
Ψωλάρω στο δουλεία και με εμπνέει και το ηαρ...
Deafening, painstaking, BB King
Αργησε γαμω το σπιτι του αλλα επιτελους ηρθε.
![]()