Εγώ ξεχώρισα στο 0:44 τον ένα βάζελο που κλωτσάει την διαφημιστική πινακίδα και τρώει αεροπλανική σούπα ένας δεύτερος.
Εγώ ξεχώρισα στο 0:44 τον ένα βάζελο που κλωτσάει την διαφημιστική πινακίδα και τρώει αεροπλανική σούπα ένας δεύτερος.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Γενικα εχει πολλα κουφα το βιντεακι, οπως τον βαζελο που τραβαει το μυτο στο 0:56
διπλό Ο.Βόλου και Ξάνθη, άσο η Κέρκυρα.
τα δικά μας γκολ ήταν αστεία, μόνο κέρδος η λατρεία ο Κλάους.
Δεν είδα το ματς. Ακολουθούμε ακριβώς τη περσυνή πορεία του γαύρου. Ελπίζω αυτό το καλοκαίρι να μη ξαναγίνουν τα τραγικά του φετινού.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Σοβαρότητα στο πρώτο ημίχρονο , επικίνδυνο αλλα συνηθισμένο "ρελαντί" στο δεύτερο, εικόνα ομάδας με βελτίωση απόψε πάντως. Και τώρα το κοινωνικό μήνυμα. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ της Ξάνθης που άρχισαν ρατσιστικά καραγκιοζηλίκια προς τον Cisse (και τον κάθε Cisse εδώ που τα λέμε. Οι μαλάκες κάνουν "ουγκ" και κουνούν μπανάνες χωρις να σκέφτονται οτι προσβάλλουν ακόμη και τους εγχρωμους παίχτες της ομάδας τους). Ελπίζω να γούσταρε ο προστάτης σας τσουτσέκια. Και κάνω λόγο για ανατομία.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Αυτό που είπε ο αποπάνως για τα ζώα. Η ομάδα σε ατομικό επίπεδο βελτιώνεται και φαίνεται ότι κάτι διδάσκεται στις προπονήσεις, αλλά θα αργήσει να βγει στο γήπεδο έτσι που τα μπουρδελέψαμε. Γκολάρα Σισέ και το δεύτερο πάλι δικό του ήταν. Παίζουμε χωρίς δεξί χαφ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
πως εχει επικρατησει σαυτη τη χωρα να χρησιμοποιουμε το "εγχρωμος" ;
ειναι πιο ευγενικο απο το "μαυρος";
einai pio "xaroumeno"![]()
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
το οποίο african american είναι παπαριά μεγίστη.
υποθέτει ότι ο άλλος εφ' όσον είναι μαύρος, είναι κι απ' την αφρική.
Κι αν ο μαύρος δεν είναι αμερικάνος, πάλι african american?
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Σκετο Αφρικαν τοτε, μην εισαι αμπαλος.
(παραρια ειναι η ολη φαση το ξερω, απλα σου απανταω μιας και ρωτησες, οντως ειναι σκετο)
Παντως Αφρικαν Αμερικαν λενε μονο τους μαυρους που ειναι απο ΑΦρικη (καταγωγη εστω).
Οι αλλοι σκουροι ειναι συνηθως λατινοι ή middleeastern.
ή ινδονήσιοι, πολυνήσιοι, αβορίγινες ή (κυριώς) ευρωπαίοι μετανάστες
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Οι τρεις πρωτες κατηγοριες περιγραφονται ως polynesian ή κατι παρεμφερες που δε θυμαμαι (και διαφερουν αισθητα) ενω οι Γαλλοι ή Αγγλοι ας πουμε African ειναι, απο εκει ειναι τα γονιδια τους, καταγωγη εννοουν οταν το λενε, οχι εθνικοτητα. Εγω θεωρουμε ΚΟΚΕΖΙΑΝ ας πουμε, δε θυμαμαι να εχω παει στον Καυκασο.
cock-asian ? Μικροτσούτσουνος;