Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 121

Thread: Φαρμακειον Η Γιουλαι

A rock, an island Drumsick's Avatar

Αντιλαμβάνεστε πως αν τη γράψετε στ'αρχίδια σας για κάνα μήνα θα βαρεθεί, θα ποστάρει λιγότερο και ίσως τελικά και να εξαφανιστεί, έτσι? Το μόνο που καταφέρνετε μ'αυτά τα θρεντς και τις μαλακίες στο τσατμποξ, είναι να την ενθαρύνετε.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Α δεν είπα ότι ταυτίζονται αυτά τα δυο, είναι 2 διαφορετικοί τρόποι αντίδρασης.
    Δεν είναι μωρέ, ίσως ήταν το 1998. Κυρίως δεν θα έπρεπε να είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί σου χρειάζεται να βάζεις μια μάσκα στο ΕΡ και μια άλλη στη ζωή. Είσαι ο ίδιος άνθρωπος, και η ιντερνετική σου περσόνα είναι ένα κομμάτι της κανονικής σου ζωής. Είναι πανεύκολο να βγάζεις όλα σου το κόμπλεξ στο ίντερνετ και "στην πραγματικότητα να είσαι καλό παιδάκι ρε" και "μόνο στο ίντερνετ γράφεις μαλακίες ρε", αλλά θες δεν θες συνδέονται αυτά. Εκτός αν πιστεύεις πως ο τσόνος πχ μπορεί να είναι κάτι αντιδιαμετρικά αντίθετο από αυτό που δείχνει.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Το ξαναλέω, δε θεωρώ ότι η γιουλάι δεν καταλαβαίνει ότι ενοχλεί, μια χαρά το καταλαβαίνει και προφανώς γουστάρει κιόλας να ασχολούνται μαζί της. Και εξακολουθώ να μη καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την ανεχτώ, όλοι όσοι μιλάτε για ανοχή στην ουσία την αντιμετωπίζετε σαν άτομο με ειδικές ανάγκες, το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για τη "σοβαρή", "ώριμη", "ανθρώπινη" αντιμετώπιση του προβλήματος, εγώ θεωρώ ότι η γιουλάι μπορεί να επικοινωνήσει και καταλαβαίνει και τι της γίνεται και το να την ειρωνεύομαι αποτελεί τη δική μου αντίδραση στην ενόχληση που μου προξενεί. Και αν θες να ξέρεις, μόλις πατήσω το submit θα μετρήσω πόσες φορές έγραψα τη λέξη "καταλαβαίνει" σε αυτό το ποστ.
    Αν αποφασίζεις πως η γιουλάι έχει σώας τα φρένας και είναι φυσιολογική και απλά μπαίνει για να τρολλάρει και να σου την σπάσει, καλώς. Της φέρεσαι ειρωνικά επειδή έχει επίγνωση της ενόχλησης που προκαλεί. Έχει. Την ίδια ακριβώς επίγνωση που έχει ο μπέρνιν οταν και καλά μπερδεύει τις γλώσσες στο πληκτρολόγιο για να του γράψουν lol burni theosss. Δεν έχει πλάκα να ειρωνεύεσαι συνεχώς και με πανομοιότυπο τρόπο κάποιον όμως, είτε έχει θέμα, είτε δεν έχει. Αν έχει, είσαι επιπροσθέτως και κρετίνος. Αν δεν έχει, είσαι απλά κουραστικός, και δίνεις μονάχα τροφή για να σε βομβαρδίζει ο στόχος σου με μούτζες και links.

Μιλάς για σοβαρωριμανθρώπινη αντιμετώπιση "του προβλήματος". Ποιό είναι κατά τη γνώμη σου το πρόβλημα; Τα προβλήματα της γιουλάεις ή η αισθητική ενόχληση που σου προξενεί παρά τα δώδεκα ιγκνόρ στα δώδεκα accounts της;
    Την πρώτη παράγραφο δε τη σχολιάζω, παίρνεις ένα quote που αφορά κάτι εντελώς άσχετο (την ταύτιση ειρωνείας και ανοχής που είπε η βάις) και απαντάς για πράγματα που ούτε έχω πει ούτε έχω αφήσει να εννοηθούν πιστεύω.

Για τα υπόλοιπα νομίζω απαντώ στα προηγούμενα ποστ μου.

Και γενικά δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε σε κάτι, ειλικρινά αν πίστευα ότι η γιουλάι έχει διαννοητικό πρόβλημα και δεν καταλαβαίνει, ΔΕ θα ασχολούμουν μαζί της, είμαι μαλάκας αλλά όχι τόσο. Το βλέπετε λίγο (κάποιοι τουλάχιστον) σαν το μαλάκα που κοροϊδεύει την αρρώστια του άλλου αντί να δείξει κατανόηση, το οποίο δεν ισχύει.

Όπως ξαναείπα, πιστεύω ότι η γιουλάι είναι μεν βλαμμένη, αλλά όχι με παθολογικό τρόπο, ξέρει ότι ενοχλεί, έχει σίγουρα μπόλικα θέματα αλλά όχι στο βαθμό που να μη ξέρει τι συμβαίνει γύρω της, γενικά είναι άνθρωπος που του αρέσει να σπάει αρχίδια, το έχει κάνει τέχνη, πώς το λένε. Ε και με ενοχλεί αυτό το πράγμα.

Και επίσης με ενοχλεί που δεν παραδέχεται κανείς ότι η ανοχή που δείχνει είναι επειδή τη θεωρεί τρελή και ότι χρίζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης. Δε μπορώ να φανταστώ γιατί αλλιώς κολλάτε τόσο στο ότι κάποιοι ασχολούνται με ένα άτομο που ενοχλεί άλλα 200.

Εκτός πια κι αν γουστάρετε τόσο πολύ τα λινξ που βάζει, τι να πω.

Και γενικά ρε ΜΟΥΣΙΑ παίζει να έχεις ειρωνευτεί περίπου 800 άτομα περισσότερα απο μένα τα οποία χαλάνε την αισθητική σου, τι μου κάνεις κήρυγμα;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Senior Member

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Αντιλαμβάνεστε πως αν τη γράψετε στ'αρχίδια σας για κάνα μήνα θα βαρεθεί, θα ποστάρει λιγότερο και ίσως τελικά και να εξαφανιστεί, έτσι? Το μόνο που καταφέρνετε μ'αυτά τα θρεντς και τις μαλακίες στο τσατμποξ, είναι να την ενθαρύνετε.
    Οτι ειπε!
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Δεν νομίζω ότι την ανέχεται κανείς θεωρώντας ότι είναι άρρωστη ή οτιδήποτε, απλώς εδώ μέσα ανεχόμαστε και πραγματικά ενοχλητικό κόσμο, δεν μας τη χάλασε αυτή. Ανεχόμαστε τον Τσόνο, σκέψου.

Quote Originally Posted by Comte de Saint-Germain View Post
    Δεν νομίζω ότι την ανέχεται κανείς θεωρώντας ότι είναι άρρωστη ή οτιδήποτε
    Τι να σου πω, μάλλον έχω καταλάβει λάθος (ή κοροϊδευόμαστε).

Ας μη το κουράσουμε άλλο, εγώ προσωπικά θα σταματήσω να ασχολούμαι εντελώς με τη γιουλάι αφού γίνομαι τόσο ενοχλητικός, ας το κάνουν και οι υπόλοιποι 2 να δούμε πού θα καταλήξει.

Σταυρούλα εννοώ.

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

δεν μας τη χάλασε αυτή. Ανεχόμαστε τον Τσόνο, σκέψου.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

Βασικά το γεγονός ότι έχετε ανοίξει τέτοια κουβέντα, προσπαθώντας να αναλύσετε από το ρέκβιεμ - 5 άγνωστοι που δεν την γνωρίζετε - αν ένα άτομο είναι ΑΡΡΩΣΤΟ, ΤΡΕΛΟ, ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, μπροστά στα μάτια αυτού του ατόμου, είναι λυπηρό και ηλίθιο από μόνο του. Και το προκαλείτε εσείς.
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

den pas na paikseis kalitera stin pteryga xazoxaroumenwn tou idrymatos tade kai na afiseis ta didaktika khrygmata gia kanan allon?
    Last edited by cancer; 16-12-2010 at 09:56.

cowboy bebop 12 stars circle your brow's Avatar

τράβα γαμήσου ρε καραγκιόζη που θα μου δώσεις και συμβουλές
    Throughout the times of perplexity and illusion
    We've got some last Gods left, worth keeping
    That go by such names as Kindness and Honesty.

I want us to hold swords again
    As in the years of the old tales.
    But this time, to fight for Dignity and Solidarity.

Against the waves of darkness and death
    I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.

and then... testosteroni.
    perimenw akoma apantisi sto allo 8rent.
    Last edited by cancer; 16-12-2010 at 10:28.

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

καλά τα γράφετε όλοι εδώ αλλά μάλλον οι σταυροφόροι και των 2 άκρων έχουν προ πολλού χάσει το παιχνίδι. Το er χωρίζεται λοιπόν σε προ και αντι-ulied εν τέλει, όπως και τόσες άλλες φορές. Είτε σας αρέσει είτε όχι, έχει αφήσει εποχή με το σύνολο των username της, έχει πολλάκις γίνει talk of the town και αν δε την ήξερα θα έλεγα ότι πέτυχε το σκοπό της.

Αλλά δεν μιλάμε για έναν president εδώ, έχουμε κάτι διαφορετικό. Eγώ π.χ. ακολουθώ τη τακτική του Αμνέζιακ αλλά ναι είναι λίγο χαζό να βλέπεις κάπου μούτζες βροχή σε ένα καθ' όλα σοβαρό ποστ και να σκέφτεσαι μα ΠΟΣΑ accounts έχει πια αυτή η κοπέλα...

Α, για τις άσχετες μούτζες στη σειρά λέτε ρε παιδιά; Εγώ τις ρίχνω όταν έχω νεύρα, δεν ήξερα ότι ενοχλεί τόσο λολ!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

compos mentis

έλεος μαλάκα, πολύς ελεύθερος χρόνος όμως
    εσένα drumsick ποιος σ' ενθάρρυνε να παίρνεις τηλέφωνο αγνώστους και να λες τις παπαριές σου? βλάκα αμνίζιακ δεν κοιτάς τα χάλια σου λίγο απ'΄το να εκφράζεις και άποψη επί παντός επιστητού ρε καραγκιοζάκο? κάντε μου τη χάρη ν'ασχοληθείτε λίγο με τη θλιβερότητά σας να δείτε τι θα κάνετε με την αξιολύπητη πάρτη σας που τρώγεται ανόρεχτα με την εμετική ιδιοσυγκρασία της, με την οποία θα πρέπει ν'ασχοληθώ κιόλας για να ξεδιψάσει η ανάγκη σας για λίγη προσοχή ρε κομπλεξάκια , πιο ενδιαφέροντα πράγματα δεν έχετε να κάνετε ρε, βρέιτε κανά χομπυ, άντε μπράβο, ποτέ δεν είν'αργά να επενδύσετε το χρόνο σας πιο ποιοτικά απ'το να βαυκαλίζεστε μέχρι αηδίας με πνευματική βαναυσότητα και μικροπρέπεια
    Last edited by menumission; 17-12-2010 at 14:58.

314222 Mitsmann's Avatar

Δεν εχει ολα τα φοντα να γινει πολιτικος?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Tags for this Thread